Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

autóval angliába
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
monya
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 24. Péntek, 17:21    Hozzászólás témája: autóval angliába Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!régóta olvasgatom a fórumot és nagyon hasznosnak talalom.autóval indulnék angliába és információhiányban szenvedek.tud vki segíteni? Kacsintó
A legpraktikusabb útvonal és a hozzá kapcsolodó költsegek érdekelnének(pályamatrica, mennyiért, hol) + kompdíj
gondolom vannak páran akik már megjárták párszor ezt az utat...
KÖSZI!!!
m
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dia11
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 24. Péntek, 18:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Legfontosabb tanács a hajójegyet vedd meg már jóval előbb,és ne ott a kikötőben.
Mi most megyünk haza a mostani árakat tudom neked mondani.
Kompban a legolcsóbb most a Norfolkline 76 font,a Seafrance már 90 font.
Norfolkline Dunkerque-ből indul Doverbe,a Seafrance Calaisból Doverbe.
Van még a Transeuropa ami Ramsgate-ből indul és Oostende köt ki,hát lehet ezt nem igy kell irni,de mindegyiknek megtudod nézni a honlapját.
Nekünk diesel autónk van annka a költségét tudom mondani,durván számolva kb.120-130l gázolaj.De majd megnézem neked a pontos km-t,és azzal már tudsz számolni.
Autópályadíj csak Ausztriában van,a német-belga ingyenes,és a Belga határtól Calais-ig sem kell fizetni.
Ha érdekel a jöv.héten leirom mi pontosan merre szoktunk menni részletesen,ez a legrövidebb és a leggyorsabb.Ausztria-Németország-Belgium-Calais.
A többit jöv.héten ha addig nem ad neked pontosabb választ.
Vissza az elejére
dia11
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 24. Péntek, 18:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs!

A gázolaj oda vissza szokott ennyi lenni,és a Transeuropa lehet hogy olcsóbb pár fonttal,és spórolsz 100km-t,de nem javaslom,mert 4 óra hajóút,mi még soha nem próbáltuk ki,mert xóra vezetés után szerintem elég "nehéz" kibirni plusz 4 órát ugy,hogy Doverből még tovább is kell menned.
Ha egyhuzamban jössz,és nem állsz meg aludni sehol,akkor kitartás,mert elég "gyilkos" futam.Mi este 10 körül szoktunk hajózni és másnap kb.késő délután vagy estére érünk haza.És mi ketten vezetünk.
Vissza az elejére
monya
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 24. Péntek, 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

KÖSZI!a kompár meglepett, mert kb 55-60 fontra számítottam Szomorú
minden plussz infonak nagyon örülök Nevető
m
Vissza az elejére
monya
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 24. Péntek, 18:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jajj...ezt elfelejtettem:a kompár single vagy return? reménykedek Nagyon boldog
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 24. Péntek, 22:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

monya írta:
KÖSZI!a kompár meglepett, mert kb 55-60 fontra számítottam Szomorú
minden plussz infonak nagyon örülök Nevető
m

Hahóó!

Az attól függ, hogy milyen autó! A Norfolkline dunkerkue - dover 44 Pounds síma személyautóra. E hónap 15-én én annyit fizettem. Viszont érdemes interneten keresztül megvásárolni , mert az csak 19 Pounds. Ez értendő az éjszakai járatokra , a nappali valóban drágább.

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
dia11
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 25. Szombat, 0:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amit én irtam az return ,de számold bele,hogy ebben van egy húsvét hétfői visszajövetel,ezért magasabb az ár.
De azért azt sem kell elfelejteni,hogy a ferry-nél is májustól emelkednek felfelé az árak,ezért foglalj minél előbb.
Vissza az elejére
Sosy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Én május közepén tervezek kimenni Londonba motorral. Ha valakit érdekel, mint utas szóljon.

Üdv!
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 21:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sosy írta:
Hali!

Én május közepén tervezek kimenni Londonba motorral. Ha valakit érdekel, mint utas szóljon.

Üdv!

Te aztán bevállalós csávó vagy...
Sosy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 22:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Sosy írta:
Hali!

Üdv!

Miért?
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 23:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sosy írta:
ignac írta:
Sosy írta:
Hali!

Üdv!

Miért?

Motor miatt, gondolom kitaláltad...
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 23:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És a csomagokat hová teszed, a fejedre?
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 23:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dia11 írta:
Szia!

Ha érdekel a jöv.héten leirom mi pontosan merre szoktunk menni részletesen,ez a legrövidebb és a leggyorsabb.Ausztria-Németország-Belgium-Calais.

Hali!
Hátha hozzásegíthetek a pontosításhoz.
Budapest - hegyeshalom ( autopályadíj 1200 Huf) , hegyeshalomtól salzburgig ( osztrák autópályadíj 7.5 euró , a határátkelő utánn az első shell kuton már kapható ) . Salzburg előtt van egy elágazás , vigyázat , sem salzburg , hanem passau felé menni. Itt lépsz be németországba. már a 3-as autópályán vagy , és innen csak egyenesen majdnem köln -ig , regensburg , Nümberg melett el. Erre az útra készülj fel vizzel , élelemmel , mert számomra érthetetlen okokból csak kb. 100 km-enként van benzitkút , az ugyancsak ritka parkolókba...hát oda inkább ne. se wc ,se világítás. Köln előtt kell nagyon figyelni az Aachen -i leágazóra , ott kell kimenni belgium felé. Aachen előtt megint csak vigyázni , mert ha bemész , az kerülö. Alulról kell megkerülni a várost , tehát Aachen előtt az autópályán figyelni a Liege felé vezető leágazást. Ez a rővidebb út , nem Brüsszel felé , hanem végig a francia határ melett. Ez is autópálya , gyönyörű , végig ki van világítva , én hajnal 2-kor jöttem ott , háát..egy élmény volt:-) Tehát Liege -től a következő táblákat kell figyelni: Namur , Mons , és Lille , de ez már franciaország. Lille -től egyértelmüen táblázza , de egy majdnem egyenes 70km-eres út vezet Dunkerkue -ba. Ott le kell menni olyan közel a tengerhez , ahogy csak tudsz , és megkeresni a Calais felé vezető utat. Ott ki lesz táblázva valamelyik körforgalomban vagy az , hogy lon plage , vagy west port. Ott van a norforkline irodája , engem szép nagy hajóval hoztak át a szigetre.

Az utvonalat ,amit itt leírtam , itt tudod megnézni , csak be kell irni az indulás - érkezés címet

http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/tpl/hme/MaHomePage.htm

A norfolkline honlapja meg itt van:
http://travel.norfolkline.com/step1.asp

Ha tudsz bankszámlával fizetni a neten , az megéri , mert kb fele , mint ha ott az irodában veszed meg a jegyet.
Nekem 59 000 Huf re jött ki ,úgy hogy Londonba beérve maradt még fél tank benzinem ( -6000 ). És ha a neten vettem volna meg a hajójegyet , akkor sporolok 25 Poundot ( -9250 ).
Ez végig autópálya , ha gyors kocsid van azért jó , ha van benne tempomat , akkor meg azért ( nekem nincs , elzsibbadt a jobb lábam:-)

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 7:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
dia11 írta:
Szia!

Hali!
Hátha hozzásegíthetek a pontosításhoz.
Budapest - hegyeshalom ( autopályadíj 1200 Huf) , hegyeshalomtól salzburgig ( osztrák autópályadíj 7.5 euró , a határátkelő utánn az első shell kuton már kapható ) .

A határátkelő előtt is kapható forintért, pl a tatai Shell kúton, az M1 mellet.
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 29. Szerda, 19:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Angliában nincs autópályadij. Benne van a benzin árában...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő
1 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban