Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Melyik banban erdemes szamlat nyitni.
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 18:05    Hozzászólás témája: bankszámlanyitás bejelentett lakcím nélkül? Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

van arra valami esély, hogy úgy nyissak bankszámlát Angliában, hogy nincs saját igazolt lakcímem, hanem csak egy szobát bérelek? ha jól tudom, kéne vinni közüzemi számlát a lakcímem igazolásához, de azt nyilván nem tudok vinni, mert nem az én nevemre érkezik, hanem a főbérlőmére. volt már valakinek ilyen problémája? nem hiszem, hogy én lennék az első Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 18:24    Hozzászólás témája: Re: bankszámlanyitás bejelentett lakcím nélkül? Hozzászólás az előzmény idézésével

ntamas írta:
sziasztok!

van arra valami esély, hogy úgy nyissak bankszámlát Angliában, hogy nincs saját igazolt lakcímem, hanem csak egy szobát bérelek? ha jól tudom, kéne vinni közüzemi számlát a lakcímem igazolásához, de azt nyilván nem tudok vinni, mert nem az én nevemre érkezik, hanem a főbérlőmére. volt már valakinek ilyen problémája? nem hiszem, hogy én lennék az első Mosoly

Szinte mindenkinek problemat jelent a szamlanyitas...

Keves lehetoseg van:((( ha nincs munkad ahol adnak igazolast a banszamla nyitashoz

Ha van jogsid csereltesd ki angolra...azt elfogadjak lakcimigazolasnak...ha nincs jogsid akkor is igenyelhetsz ideglenest..
ezek atfutasi ideje jobb esetben egy het...de inkabb szamolj ketto harom hetre...persze nincs ingyen a csere:(
es meg igy is fullenteni kell hogy van munkahelyed..

Huuu mas lehetoseg hirtelen nem jut eszembe...

Ordogi kor ez...ha nincs szamlad es NI szamod akkor nagyon nehezen kapsz munkat...de ha nincs munkad akkor nem kapsz szamlat es NI-t...
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 18:28    Hozzászólás témája: Re: bankszámlanyitás bejelentett lakcím nélkül? Hozzászólás az előzmény idézésével

kösz a tippeket! munkahelyem van, kettő is (2x félállás), NI number is van már, szóval azokkal nincs probléma. ez azt jelenti, hogy a munkahely tud olyan igazolást adni, amit elfogadnak a bankban és akkor nem kérnek közüzemi számlát meg ilyen hülyeségeket? személyazonosság igazolására vajon elég a magyar útlevél és a magyar személyi? jogsim ugyan van itt, de nem szívesen cseréltetném ki angolra, ha van valami kevésbé macerás megoldás, itt úgyse fogok vezetni.
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 18:36    Hozzászólás témája: Re: bankszámlanyitás bejelentett lakcím nélkül? Hozzászólás az előzmény idézésével

ntamas írta:
kösz a tippeket! munkahelyem van, kettő is (2x félállás), NI number is van már, szóval azokkal nincs probléma. ez azt jelenti, hogy a munkahely tud olyan igazolást adni, amit elfogadnak a bankban és akkor nem kérnek közüzemi számlát meg ilyen hülyeségeket? személyazonosság igazolására vajon elég a magyar útlevél és a magyar személyi? jogsim ugyan van itt, de nem szívesen cseréltetném ki angolra, ha van valami kevésbé macerás megoldás, itt úgyse fogok vezetni.

Hat meg lehet probalni hogy kersz egy jo igazolast...viszed a szoba berleti papirt...es eloadod hogy a fizetesed bankszamlara szeretned kapni...nem hiszem hogy gond lesz...
ha van munkad akkor nem szoktak problemazni...persze kell az utleveled is...
Vissza az elejére
MOMO
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 21. Kedd, 12:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
En szemely szerint a Lioyds TSB-nel vagyok mert teljesen ingyenes ha veszek le penzt ja es a legkevesebb irat kellett a szamla nyitashoz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 26. Vasárnap, 22:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

MOMO írta:
Sziasztok.
En szemely szerint a Lioyds TSB-nel vagyok mert teljesen ingyenes ha veszek le penzt ja es a legkevesebb irat kellett a szamla nyitashoz.

Halihóó!
Ha megkérlek , részleteznéd , hogy milyen iratokat kértek? És hogy van -e arra lehetőség , hogy erről a számláról magyarországi font alapú számlára utalj , és ha igen , mennyi a költsége?
Én most várom az angol jogsimat , munkahelyem ( hivatalos ) még nincs , tehát angol jogsi , utlevél londoni cím , amivel rendelkezem ( majd ). Szerinted ez elég?

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 16:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
MOMO írta:
Sziasztok.

Halihóó!
Ha megkérlek , részleteznéd , hogy milyen iratokat kértek? És hogy van -e arra lehetőség , hogy erről a számláról magyarországi font alapú számlára utalj , és ha igen , mennyi a költsége?
Én most várom az angol jogsimat , munkahelyem ( hivatalos ) még nincs , tehát angol jogsi , utlevél londoni cím , amivel rendelkezem ( majd ). Szerinted ez elég?

Bar nem az en dolgom, de ami MOMO-nak van szamla a Lloydsnal, az valoszinuleg Basic szamla, vagyis csak ATM kartya jar hozza, amivel penzt tudsz felvenni, vasarolni mar nem. De ha neki nem is olyan van, neked nem hiszem, hogy nyitnak jobbat, mivel nem vagy 3 eve Angliaban. Mosoly Nem hiszem, hogy Basic szamlaval lehet utalni penzt, foleg kulfoldre.

NatWest-nel is vannak ingyenes szamlak, amihez olyan kartyat adnak amivel vasarolni is lehet. Amugy a nemzetkozi transzfer nem olcso 10-20 font vagy tobb.
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 20:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hahóó!
Köszi Artin!

Majd rákeresek a neten a NatWest-re , mert a Lloydsnal a weboldalon probából elkezdtem egy számlanyitást , és ott megakadtam , hogy két (??) angliai lakcímet kér.
De ez jelenleg úgyis egyenlőre csak elméleti érdeklődés , mivel még a jogsimat várom , utánna lesz aktuális.
Egyenlőre tapogatózom.

Mégegyszer köszi:-)

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 20:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
a Lloydsnal a weboldalon probából elkezdtem egy számlanyitást , és ott megakadtam , hogy két (??) angliai lakcímet kér.

azert ker kettot, mert a jelenlegi lakcimeden 3 evnel rovidebb ideje elsz. az sajnos nem jutott eszebe a programozoknak, hogy a masik cim biza lehet kulfoldi is. a FirstDirect oldalan levo online application form ezt is tudja kezelni, ki is toltottem, vegignyomkodtam, negy nap mulva jott a level, hogy elutasitottak a jelentkezesemet. pedig ket munkahelyrol is kapok jovedelmet. szerintem nem erdemes ezekkel az online vackokkal szorakozni, jobb bemenni a bankba, ott legalabb hangyaf*sznyi eselye van, hogy emberi elbiralasban reszesulsz es nem egy program donti el a tuloldalon, hogy kapsz-e szamlat vagy nem Mosoly
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 23:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ntamas írta:
sealspietro írta:
a Lloydsnal a weboldalon probából elkezdtem egy számlanyitást , és ott megakadtam , hogy két (??) angliai lakcímet kér.

azert ker kettot, mert a jelenlegi lakcimeden 3 evnel rovidebb ideje elsz. az sajnos nem jutott eszebe a programozoknak, hogy a masik cim biza lehet kulfoldi is. a FirstDirect oldalan levo online application form ezt is tudja kezelni, ki is toltottem, vegignyomkodtam, negy nap mulva jott a level, hogy elutasitottak a jelentkezesemet. pedig ket munkahelyrol is kapok jovedelmet. szerintem nem erdemes ezekkel az online vackokkal szorakozni, jobb bemenni a bankba, ott legalabb hangyaf*sznyi eselye van, hogy emberi elbiralasban reszesulsz es nem egy program donti el a tuloldalon, hogy kapsz-e szamlat vagy nem Mosoly

Hali!
Köszi a választ. Én is abban bízom , hogy csak van egy olyan bank , ahol mindenféle hecehuca nélkül lehet nyitni számlát EU állampolgárnak. Valszeg erre úgy fogok rájönni hogy melyik az hogy végigtalpalom a bankokat:-)
Érdekes, de amikor bécsben éltem , bementem az utcánkban lévő Erste bankba , kértek egy útlevelet , meg egy lakásbejelentőt. ( de az egyébként is kelett hogy legyen , mert ha nincs , büntet a rendőr igazoltatásnál elég keményen ).
Mindegy , akkor a konzekvencia az , hogy tutti tipp nincs , meg kell próbálni a bankokat , és ahol megcsinálják angol jogsira , utlevélre , lakcímre , az a nyerő. Most elmosolyodtam , mert magam elé képzeltem egy fiktív szitut. Ezt az egészet azért csinálom , hogy már kész angol - kompatibilis emberként tudjak hivatalos munkát keresni. Mondjuk , nagynehezen kiküzdöm a bankszámlát , és irány munkakeresés. jelentkezem - kérdezik: Van angol jogsid? - Van hát! , és bankszámlád? naná, az X banknál! CV? - itt van másfél kiló kinyomtatva , szines fényképpel a hátizsákomban , azért állok ilyen görbén!

Ok , felveszünk , viszont mi a fizetéseket az Y bankba utaljuk - mindenkiét , tehát ott kellene nyitnod egy számlát , s ha az megvan , másnap jöhetsz dolgozni!
Elmegyek Y bankba , onnan meg jól elhajtanak......Mosoly))))))))))))
Most ezen a szitun elmosolyodtam , de ha tényleg megtörténik velem , akkor a Temzébe ugrom ( az nem jó , tudok úszni ) inkább a kardomba dölökMosoly))
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 7:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
ntamas írta:
sealspietro írta:

Hali!
Köszi a választ. Én is abban bízom , hogy csak van egy olyan bank , ahol mindenféle hecehuca nélkül lehet nyitni számlát EU állampolgárnak. Valszeg erre úgy fogok rájönni hogy melyik az hogy végigtalpalom a bankokat:-)
Érdekes, de amikor bécsben éltem , bementem az utcánkban lévő Erste bankba , kértek egy útlevelet , meg egy lakásbejelentőt. ( de az egyébként is kelett hogy legyen , mert ha nincs , büntet a rendőr igazoltatásnál elég keményen ).
Mindegy , akkor a konzekvencia az , hogy tutti tipp nincs , meg kell próbálni a bankokat , és ahol megcsinálják angol jogsira , utlevélre , lakcímre , az a nyerő. Most elmosolyodtam , mert magam elé képzeltem egy fiktív szitut. Ezt az egészet azért csinálom , hogy már kész angol - kompatibilis emberként tudjak hivatalos munkát keresni. Mondjuk , nagynehezen kiküzdöm a bankszámlát , és irány munkakeresés. jelentkezem - kérdezik: Van angol jogsid? - Van hát! , és bankszámlád? naná, az X banknál! CV? - itt van másfél kiló kinyomtatva , szines fényképpel a hátizsákomban , azért állok ilyen görbén!

Ok , felveszünk , viszont mi a fizetéseket az Y bankba utaljuk - mindenkiét , tehát ott kellene nyitnod egy számlát , s ha az megvan , másnap jöhetsz dolgozni!
Elmegyek Y bankba , onnan meg jól elhajtanak......Mosoly))))))))))))
Most ezen a szitun elmosolyodtam , de ha tényleg megtörténik velem , akkor a Temzébe ugrom ( az nem jó , tudok úszni ) inkább a kardomba dölökMosoly))

Hali

Ha megvan a jogsi akkor minden macera nelkul tudsz szamlat nyitni...ha kerdezik hogy van-e munkahelyed, azt kell mondani hogy igen:)) talalj ki valami cimet...itt a munkaltatot nem erdekli hogy melyik bankban van a szamlad...
a CV-re meg nem szokas fenykepet rakni...egyenlosegi jogok vagy mifene:)
Vissza az elejére
Ivan
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 14:57    Hozzászólás témája: Sziasztok. Hozzászólás az előzmény idézésével

Elnezeseteket kerem, hogy mas temaval jovok elo, de egy fontos kerdesem lenne, hatha tudtok segiteni.
A kerdes az, hogy a Victoriarol szeretnek busszal hazamenni (bp.), Mennyibe kerul a jegy?
Megvehetem akar 10perccel indulas elott is?

bocs, ez 2 kerdes volt.
varom valaszotokat, ide vagy privat uzibe!
Elegge surgos lenne!

nagyon szepen koszonom.
ivan
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 17:54    Hozzászólás témája: Re: Sziasztok. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ivan írta:
Elnezeseteket kerem, hogy mas temaval jovok elo, de egy fontos kerdesem lenne, hatha tudtok segiteni.
A kerdes az, hogy a Victoriarol szeretnek busszal hazamenni (bp.), Mennyibe kerul a jegy?
Megvehetem akar 10perccel indulas elott is?

bocs, ez 2 kerdes volt.
varom valaszotokat, ide vagy privat uzibe!
Elegge surgos lenne!

nagyon szepen koszonom.
ivan

10 percel indulas elott megvenni? hogy ered el a buszt, ami az utca tuloldalarol indul?? 10 percel elobb nem nagyon lehet megvenni international jaratra. amugy 1 eve kb. 45 ezer forint volt a retur. Soha nem utaztam busszal angliaba, de ismeroseim igen az arakat viszont szemelyesen lattam a Volanbusz honlapjan. 26 ora az ut kb.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 18:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A húgom jött hozzánk látogatóba néhány évvel ezelőtt busszal. Azt mondta, nem volt könnyű, hosszú az út. És nem is olcsó.

Miért nem repülővel mész? Az csak 2,5 óra. Most néztem meg gyorsan az Esyjet oldalát, a szombatra a jegy 100 font Gatwickről, 120 Lutonból. Csak ahhoz bankkártya kell. Sok olcsó repülőjárat van már.
Vissza az elejére
Ivan
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 21:33    Hozzászólás témája: Busz Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszonom a gyors valaszokat.
Mindenkeppen busszal szeretnek menni, vallalo a nehezsegeit.

Szoval nem kell elore megvennem a jegyet, ugye?

persze a 10 perc tenyleg keves!

csak az oda-ut ara edekelne.

koszonom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
2 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban