Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Home Office Regisztráció
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hapiszti
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2009. Április 24. Péntek, 11:15    Hozzászólás témája: hi Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy már régota olvasgatok de valahogy mindig elöjönnek uj kerdesek bennem.
Ugye regisztraltam a homeoffice nal ki is küldték a papirtokat meg minden de olvasom hogy irjatok hogy kártyát is kellett volna kapni! nahh én felforgattam midnent és nem találok kartyát csak 2 oldal papirt amire az van irva:
Accession State Worker Registration Scheme Registration card.

szoval most ez lenne a kartya? vagy a kartya az egy kis muanyag olyan mint a bankkartya?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 24. Péntek, 14:46    Hozzászólás témája: Re: hi Hozzászólás az előzmény idézésével

hapiszti írta:
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy már régota olvasgatok de valahogy mindig elöjönnek uj kerdesek bennem.
Ugye regisztraltam a homeoffice nal ki is küldték a papirtokat meg minden de olvasom hogy irjatok hogy kártyát is kellett volna kapni! nahh én felforgattam midnent és nem találok kartyát csak 2 oldal papirt amire az van irva:

szoval most ez lenne a kartya? vagy a kartya az egy kis muanyag olyan mint a bankkartya?

A 2 papír az rendben van, azt kap mindenki regisztrációkor.
Ami téged megkever szerintem az a kék kártyának nevezett dolog, amit 1 év folyamatos munkaviszony után lehet igényelni a Home Office-nél, és ezzel párhuzamosan kikerülsz a regisztrációs kötelezettség alól.
Szóval minden rendben van, a papírjaid jók.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 24. Péntek, 14:48    Hozzászólás témája: Re: hi Hozzászólás az előzmény idézésével

hapiszti írta:

Ami téged megkever szerintem az a kék kártyának nevezett dolog, amit 1 év folyamatos munkaviszony után lehet igényelni a Home Office-nél, és ezzel párhuzamosan kikerülsz a regisztrációs kötelezettség alól.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 24. Péntek, 14:52    Hozzászólás témája: Re: hi Hozzászólás az előzmény idézésével

hapiszti írta:

Vissza az elejére
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 24. Péntek, 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Oppsz, kicsit lefagyott a netem a hozzászólás elküldése közben.
Enci légyszives töröld ezt és a fenti hozzászólásokból legalább kettőt! Köszi
Vissza az elejére
hapiszti
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2009. Április 24. Péntek, 15:47    Hozzászólás témája: hello Hozzászólás az előzmény idézésével

2008 jul-2009 áprilisig melóztam mert utána redundant lettem permanent volt ez a melo....de még az agency nem adja oda nekem a p45 öt mert jarat suliba és fizetnek is érte meg kapok payslipeket is....na mar most május 1 töl mar part time night porter melót csinálok igaz csak heti 2 napot kell melózni...
szóval a kérdésem szerinted most megszakad az 1 év vagy ugyanugy folytatódik és ha júliusig igy csinálom, akkor igényelhetem a kék kartyat?
mindenképpen ugy akarom hogy 1 évig folyamatos legyen a munkaviszonyom....

ha megvan a kék kártya az miért lesz jo nekem?

nah jol megfogalmaztam:)
Vissza az elejére
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 24. Péntek, 16:18    Hozzászólás témája: Re: hello Hozzászólás az előzmény idézésével

hapiszti írta:
2008 jul-2009 áprilisig melóztam mert utána redundant lettem permanent volt ez a melo....de még az agency nem adja oda nekem a p45 öt mert jarat suliba és fizetnek is érte meg kapok payslipeket is....na mar most május 1 töl mar part time night porter melót csinálok igaz csak heti 2 napot kell melózni...
szóval a kérdésem szerinted most megszakad az 1 év vagy ugyanugy folytatódik és ha júliusig igy csinálom, akkor igényelhetem a kék kartyat?
mindenképpen ugy akarom hogy 1 évig folyamatos legyen a munkaviszonyom....

ha megvan a kék kártya az miért lesz jo nekem?

nah jol megfogalmaztam:)

Még az előző kérdésedhez: lehet, hogy te egy plasztik kártyára számítottál, de nem, az a Registration Card a "kártya". Jól vigyázz rá, mert pótolhatatlan.

Kék kártya arra jó, hogy onnantól, hogy az megvan, nem kell többet a Home Office-nál regisztrálnod, illetve ez az első feltétele annak, hogy 5 év múlva brit állampolgárságot kaphass. A kék kártyáról meg az állampolgárságról sokat megtudhatsz a British passport c. topikban.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bogancs
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 6. Szerda, 11:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Én fél évet dolgoztam londonban egy cégnél, ahol nem regisztráltam, csak NI numberem volt, és meg is kaptam a p60-as papírom nemrég, amivel adót szeretnék visszaigényelni. (már itthon vagyok) Nem gond ez szerintetek úgy, hogy nem volt meg a Home Office reg-em? Utólag is büntethetik a céget vagy akár engem? Vagy azt ilyenkor nem nézik?
Vissza az elejére
kryszty
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 6. Szerda, 18:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom hogy most kell-e nekem regisztrálni mert azt írják hogy aki 12 hónapja legálisan dolgozik annak nem kell . Én 2 éve legálisan dolgozom .
Once you have been working in the United Kingdom legally for 12 months without a break in employment, you will no longer have to register on the Worker Registration Scheme.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 6. Szerda, 21:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kryszty írta:
Nem tudom hogy most kell-e nekem regisztrálni mert azt írják hogy aki 12 hónapja legálisan dolgozik annak nem kell . Én 2 éve legálisan dolgozom .
Once you have been working in the United Kingdom legally for 12 months without a break in employment, you will no longer have to register on the Worker Registration Scheme.

Errrr... 2 eve ILLEGALISAN dolgozol... Ugyanis az elso honapod utan regisztralni kellett volna. Csak a miheztartas vegett.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 6. Szerda, 21:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kryszty írta:

Nem gyengén félreértetted.... A regisztrációtól számított 12 hónap múlva van érvényben Nagyon boldog
Vissza az elejére
sdaniel
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 7. Csütörtök, 17:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Csak egy rövid hülye kérdésem lenne,küldetjük-e egy borítékba a regisztrácios papirokat a barátnőmmel?Mert ugye a képekre ugyis ráirjuk a nevünk,stb?Csak mert 14 font az ajánlott,azt meg nem szeretném kétszer kifizetni?Szoval szerintetek?
Vissza az elejére
Pkriszta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 9. Szombat, 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy lakcímen vagytok?? Mert ha igen akkor küldhetitek nyugodtan egy borítékban. Mi egybe küldtük be a párommal. Mosoly
Vissza az elejére
pierika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 10. Vasárnap, 0:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,
Eleg hulyen kerdezhetek, ha koltoi kerdesnek veszitek,azert probalkozom megint.Hatha valaki...
Szoval,februar elejen elkuldtuk a csalad osszes iratait a homeofficeba,kekkartya remenyeben.
Valasz azota semmi, sot utananeztem az oldalukon, azt irjak ne surgessuk oket, mert lehet elorol kezdeni ha indok nelkul kered vissza elobb az utleveled. A posta honlapjat ajanlottak, nezzuk meg megerkezett e. Megtettuk, igen, atvettek.Felhivni remenytelen oket. Ti meg epp az ellenkezot irjatok, hogy milyen gyors az ugyintezes.Van valakinek hasonlo tapasztalata ez ugyben?
Vissza az elejére
revoltoid
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 10. Vasárnap, 0:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
februar elejen elkuldtuk a csalad osszes iratait a homeofficeba,kekkartya remenyeben.
Valasz azota semmi

én csak annyit akarok mondani, hogy az igazoló iratokat akkor is vissza szokták küldeni egy hónapon belül ha a szóban forgó ügyben nem született még döntés. pláne ha egy útlevélről van szó. nem hangzik jól hogy három hónapja nincs hír. szerintem rá kellene nézned, hogy hogyan, nem tudom pontosan, nem adnak email elérhetőséget?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 40, 41, 42  Következő
20 / 42 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban