| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
amaron Újonc

|
Elküldve: 2008. December 23. Kedd, 17:51 Hozzászólás témája: Magyar ingatlanvásárlás Londoni munkával |
|
|
Sziasztok!
MO-n szeretnek ingatlant venni Angol bejelentett munkaval. A kerdesem pedig, az lenne barkihez, aki jaratos a temaban, hogy pontosan milyen papirok kellenek. A magyar bankban azt mondtak, hogy mivel nem bankszamlara kapom a penzem, ezert nekem egy jovedelemigazolast kell kernem az illetekes adohivataltol. Szoval ez nem egy tul konkret dolog, elore latom, ha elmegyek a helyi adohivatalba, hogy fognak ram nezni . Valaki csinalt mar ilyet, es tudja, hogy pontosan mi kell? En azon gondolkozom, hogy fogom a P60-amat, es azt adom be hitelesen leforditva. Koszi minden segitseget elore is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vojnics Újonc

Csatlakozott: Feb 16, 2007 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Leyton
|
Elküldve: 2009. Máj 5. Kedd, 21:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia lehet kisse keson erkezik a valaszom de en utanajartam multkor otthon es a Cibnel azt mondtak nekem sima ugy mivel van depositom eleg, s bankszamlara jon a fizum csak le kell igazolni a jovedelmet s itthon felallitani egy szlat amirol majd megy a torlesztes. Csupan a forditas koltseges mert hiteles kell, a paysliprol es a szerzodesrol. Plusz a bankszlakivonat termeszetesen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|