| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 25. Szombat, 23:56 Hozzászólás témája: Ismerek egy olcson fuvarozo kamionost... |
|
|
| ..ha valakit erdekel.M.O.-rol Angliaba vagy vissza elvisz szivesen ezt-azt.Megbizhato,nekem most ert haza vele a cuccom,tehat nem zsakbamacska.Valaki...? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xtazi Haladó

Csatlakozott: Jan 12, 2006 Hozzászólások: 68 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 26. Vasárnap, 7:43 Hozzászólás témája: Re: Ismerek egy olcson fuvarozo kamionost... |
|
|
| Krisz972 írta: | | ..ha valakit erdekel.M.O.-rol Angliaba vagy vissza elvisz szivesen ezt-azt.Megbizhato,nekem most ert haza vele a cuccom,tehat nem zsakbamacska.Valaki...? |
Krisz nekem kuld at lecci priviben az elerhetoseget....
nekunk ketto bringat kellene kihozni, jovohonapban....egy mukit talaltam eddig, aki horror arat akart kerni erte...
megkerdezhetem hogy mennyi cuccod volt es kb mennyiert vitte el?
ha nagyon pofatlansag akkor nem valaszolj ra:)
koszi
anasztazia |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mire Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 26. Vasárnap, 18:27 Hozzászólás témája: Re: Ismerek egy olcson fuvarozo kamionost... |
|
|
| Krisz972 írta: | | ..ha valakit erdekel.M.O.-rol Angliaba vagy vissza elvisz szivesen ezt-azt.Megbizhato,nekem most ert haza vele a cuccom,tehat nem zsakbamacska.Valaki...? |
Szia !
Nekem szugsegem lenne a fuvaros elerhetosegere. 1 -en utazom es sajnos 35kg lett a borondom ,pedig mar selektaltam is .Megegyszer koszonok minden segitseget,jo itthontartozkodast neked.
Mirella |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kamill Haladó

|
Elküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 11:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Engem is erdekelne.
Koszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 12:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Azt hiszem,mindenkinek elment a privi.Ha nem,irjatok egyet legyszi.Koszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|