Film, Zene, Video, Videoklip, Karácsonyi, ünnepi video
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

érdekes riport

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Pkriszta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Április 25. Szombat, 0:13    Hozzászólás témája: érdekes riport Hozzászólás az előzmény idézésével

http://webcast.tv2.hu/aktiv/index.php?m=video&video_id=394125

Remélem nem mi fogunk majd szívni miattuk és lesznek szankciók.Engem mélységesen felháborít ez az egész!!!! Bár nem tudom mi igaz belőle. Ördögi vagy nagyon őrült
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bertie
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 25. Szombat, 6:32    Hozzászólás témája: Re: érdekes riport Hozzászólás az előzmény idézésével

Pkriszta írta:
http://webcast.tv2.hu/aktiv/index.php?m=video&video_id=394125

Remélem nem mi fogunk majd szívni miattuk és lesznek szankciók.Engem mélységesen felháborít ez az egész!!!! Bár nem tudom mi igaz belőle. Ördögi vagy nagyon őrült

Szerintem ha te (mi) a szabalyokat az utolso betuig betartva igenyelted a Child Benefitet, mert itt valszeg arrol van szo, nem fogsz szivni emiatt. De errol mar volt szo kb 2007-ben, akkor konkretan lengyel gyerekek utan vettek fel pizecsket, akik soha be nem tettek a labukat a UK-be. Jelenleg ezert (is) 4-6 honap egy ilyen beadvany elbiralasi ideje.
Vissza az elejére
GINA24
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Máj 2. Szombat, 0:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon durva!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban