Elküldve: 2006. Március 21. Kedd, 19:11 Hozzászólás témája:
Artin írta:
Frenky írta:
7000 Ft per hó az nem gyenge
kb. 150 csatornaert??? a Sky oszes csatornaja kb. 40 font havonta, de ebbol kb. 100 csatorna hasznalhatatlan. fizetos, vagy reklam 24 oraban. vagy ugyan az a film fel 1 oras csusztatassal kezdve.
Valaki azt kérdezte itt korábban, hogy lehet-e magyar csatornákat nézni.
Én erre ajánlottam megoldásnak a UPC-t. A Sky-on ugye nem sok magyar szó hangzik el... a Digitv-t mondjuk nem ismerem... _________________ Fülig Jimmy
Elküldve: 2006. Március 25. Szombat, 17:32 Hozzászólás témája:
Szia !
Mindegyiknek van saját honlapja,semmi plusz nem kell hozzá.
A TV2 honlap az nagyon jó,ott elég sok dolgot megtudsz nézni,az RTL én nem szeretem,neyon kevés a nézhető dolog rajta.
De élőben tudod nézni a Hir TV-t,Magyar ATVt,és a hiradót is mindig,igaz kicsit később teszik fel de a Hiradó honlapján megtudod nézni.
MTV1 stb,csak a keresőbe ird be és menj mindegyik honlapjára.
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 17:18 Hozzászólás témája:
Megalodon írta:
A digitv kb 2500/ho es ha elofizeted 2 evre 1 ev INGYENES!
Nem vicc keresd a neten a DigiTv oldalat!
Ez a DIGItv, ami most indult Magyarorszagon. Romaniabol lovik fel a musorokat, es hat eleg sok problemat lehetett hallani, azert en nem ugranek bele azert mert olcso. En varnek az ilyenekkel.
De itt van nehany cikk errol a szolgaltatorol. Erdemes elolvasni, aki szeretne kabeltv-t itt kint.
Elküldve: 2006. Április 7. Péntek, 20:20 Hozzászólás témája:
Mazsi0001 írta:
hello!
és élőben nem műxik a tv2 , rtl?
csak már leadott adásokat lehet kikeresni az archivumbol??
mert én kerestem az élo műsort, de nem találom!
segítség!
A tv2-t, RTL Klubot azert nem tudod nezni, mert a sorozatokat, filmeket csak foldi sugarzasra es Magyarorszagra veszik meg - mert ez olcsobb. Internetre szinte soha sem adjak el a jogokat - csak a sajat musoraikat tudod megnezni az interneten, azokra ugyanis nem kell extra jogdijat fizetniuk. Szoval maradnak a sajat musoraik - azok viszont nem real-time-ban, de ez Londonbol nem olyan nagy gond!
Elküldve: 2006. Április 17. Hétfő, 18:19 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan szerelőt aki a UPC-t beállítja nekem ?
A parabolával van problémánk,mert sehogy sem akar jel lenni.
Aki szerelőt eddig találtunk az kb.annyit értett hozzá mint mi,és még mindig nem működik.
Elküldve: 2006. Április 17. Hétfő, 19:05 Hozzászólás témája:
Én tudok, de Croydonban.
Nézz ki a Yellow Pagesben a hozzad kozel eső szatelit szerelőket.
Az előző házunkban nekunk szerencsenk volt, magunknak meg tudtuk oldani, de az ujban 100 pounds felett fizettunk, mert fel kellett neki 6 méterre tennie, hogy kapja a jelet.
Mond meg neki, hogy az Astra műholdra lője be.
Elküldve: 2006. Április 18. Kedd, 8:58 Hozzászólás témája:
Köszi Enci!
Telefonálgatok jobbra-ballra,de akit eddig találtam olyan volt,hogy amikor bejött az ajtón,már akkor láttam,hogy ez soha nem fogja nekünk beállítani a parabolát.És igy is lett.
Ha hétvégéig nem találok senkit,lehet hogy elkérem a te szerelőd számát,talán Londonon belül kijön hozzánk is.
(mert akkor ezek szerint Ő legalább ért hozzá).
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2006. Április 25. Kedd, 17:48 Hozzászólás témája:
startlap.tv.lap ott az egyik gyüjtőkeretben van netes tévékről, csak belenéztem, letölthető gépre a vetítősegédlet program a legújabb, és sokféle program is, magyar is, stb..(van olasz,francia, holland, arab. aldzsazíra,török, sőt kurdsat, ha politikailag rázósabb érdekelne valakit, de meg kell mondanom, még nem próbáltam ki, legalább egy ingyenes tűzfalat felteszek előtte , nehogy unatkozó hekkerek, vagy valamelyik kormány emberei a tilott csatorna által bemásszanak a gépemre....(fortélyos félelem igazgat, J.A.) lehet hogy csak paranoiás vagyok?
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 818 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Április 26. Szerda, 9:34 Hozzászólás témája:
dia11 írta:
Köszi Enci!
Telefonálgatok jobbra-ballra,de akit eddig találtam olyan volt,hogy amikor bejött az ajtón,már akkor láttam,hogy ez soha nem fogja nekünk beállítani a parabolát.És igy is lett.
Ha hétvégéig nem találok senkit,lehet hogy elkérem a te szerelőd számát,talán Londonon belül kijön hozzánk is.
(mert akkor ezek szerint Ő legalább ért hozzá).
Dia
Dia, ez az utazas.com-on volt miert nem azokat a cikkeket olvasod, amelyek nem bosszantanak fel ))))
Tilla balamber43@f... [Ellenőrzött E-mail] 2005 Dec 20, 12:49
"A müholdvevővel kapcsolatban: nekem is van, és kb fél óra alatt be tudtam állitani.Gondolom a Tiétek is UPC szett.Villamosmérnök vagyok,ha segitség kell hivjatok fel a 0796 240 7491 számon. "
A srac (Attila) mar beallitott egyet egy ismerosomnel Guildfordban.
Elküldve: 2006. Április 26. Szerda, 14:52 Hozzászólás témája:
Artin írta:
Frenky írta:
7000 Ft per hó az nem gyenge
kb. 150 csatornaert??? a Sky oszes csatornaja kb. 40 font havonta, de ebbol kb. 100 csatorna hasznalhatatlan. fizetos, vagy reklam 24 oraban. vagy ugyan az a film fel 1 oras csusztatassal kezdve.
ja bocs
150 kanal az már valami
7 ezeré az gut ..csak ne reklám mennyen rajt nullahuszonégyben
Ne is mond a reklámokat .....volt részem benne....lementem a nappaliba tévé bekapcs..olyan volt mintha az Idétlen időkig című film ment volna nap mint nap csak élőben
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban