| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
cecilia Újonc

Csatlakozott: Feb 03, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Elküldve: 2006. Február 3. Péntek, 10:19 Hozzászólás témája: Tudtok segíteni??? |
|
|
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék Angliába utazni főleg pénzkeresés céljából! Alapfokon tudok angolul, egyébként mire kijutok, már rendelkezem mérnöki diplomával. Szerintetek van esélyem arra hogy a szakmámban helyezkedjek el ha már magasabb szinten is elsajátítottam a nyelvet? Mennyi pénzre lesz szükségem, amikor kiutazom, és mennyi idő után találok állást? Nagyon félek csak úgy belevágni az ismeretlenbe, kérlek segítsetek néhány infoval.
Köszönöm!!!!
Cili |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 3. Péntek, 22:19 Hozzászólás témája: Re: Tudtok segíteni??? |
|
|
| cecilia írta: | Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék Angliába utazni főleg pénzkeresés céljából! Alapfokon tudok angolul, egyébként mire kijutok, már rendelkezem mérnöki diplomával. Szerintetek van esélyem arra hogy a szakmámban helyezkedjek el ha már magasabb szinten is elsajátítottam a nyelvet? Mennyi pénzre lesz szükségem, amikor kiutazom, és mennyi idő után találok állást? Nagyon félek csak úgy belevágni az ismeretlenbe, kérlek segítsetek néhány infoval.
Köszönöm!!!!
Cili |
Cilike !
Megtenned,hogy vegigolvasod a "Munka Londonban" cimu forumot?
Minden benne van,amire kivancsi vagy...
Krisz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hunzsolt Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 12. Vasárnap, 17:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A kint élő magyaroktól szeretnék elsősorban segitséget kérni!!!Én jelenleg még Mo-on vagyok de 2006. szep. ill okt-ben mindenféleképpen kiakarok menni Angliában.(London)
Elsősorban az angol nyelv tanulása érdekelne,esetleg ha valaki tudna nekem segiteni azt nagyon szépen megköszönném.
Jelenleg alap szintűen tudok, ami nem elég hogy boldoguljak.Igy tehát aki tud akreditált kurzust vagy nagyon jó nyelviskolát az emailben értesitsen!Elöre is köszönöm a segitségeteket.-Zsolt-
email:. son3@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rajcsi Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 13. Hétfő, 12:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Miből lehet még kint pénzt szerezni a fizu mellett? Vmi üzletelés ott kint v onnan hozni haza valamit? Mibe érdemes még belefogni? Ha tudtok segítsetek. Köszi!
rajcsi13@totalcar.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anyumaci Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 11:54 Hozzászólás témája: SOS-Arsenal meccs ! |
|
|
Sziasztok! SOS!! SOS!!!! ARSENAL meccsre hol lehet JEGYET szerezni?????
A mostani /régi / stadionba!!!
Minden lehetőség érdekel!!
egy elszánt rajongó |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 22:32 Hozzászólás témája: Re: SOS-Arsenal meccs ! |
|
|
| anyumaci írta: | Sziasztok! SOS!! SOS!!!! ARSENAL meccsre hol lehet JEGYET szerezni?????
egy elszánt rajongó |
Leginkabb a stadion jegypenztaraban, vagy hivatalos Arsenal ajandek uzletben. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anyumaci Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 25. Szombat, 9:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin! Köszi a tippet!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Március 25. Szombat, 14:52 Hozzászólás témája: Re: SOS-Arsenal meccs ! |
|
|
| anyumaci írta: | Sziasztok! SOS!! SOS!!!! ARSENAL meccsre hol lehet JEGYET szerezni?????
egy elszánt rajongó |
Meg esetlegesen hiszed ha nem a kinti magyaroktól !
Nekünk is hoztak féláron , Arsenal jegyet ! ( ne kérdezd hogyan fogalmam sincs , nagy feltalálók vagyunk
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anyumaci Újonc

|
Elküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 9:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Frenky! Köszi a bíztatást, bár a reményem egyre fogy!
Mindenkinek Szép napot! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
b_brigi Újonc

Csatlakozott: Jun 25, 2006 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Románia
|
Elküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 8:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok, Londonban élő magyarokkal szeretnék megismerkedni és barátkozni.
A nevem Brigi és Romániába élek.
Légyszi irjatok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bernadettrough Újonc

|
Elküldve: 2006. Július 30. Vasárnap, 20:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!! Én kimegyek Londonba jövőre. de az a hatalmas problémám, hogy a kutyámat nem hagynám itthon.. Hol lehet vele szállást találni? Kérlek bármit tudtok írjatok.. bernadettrough@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabbara Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 4. Péntek, 12:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| Bernadettrough írta: | Sziasztok!!! Én kimegyek Londonba jövőre. de az a hatalmas problémám, hogy a kutyámat nem hagynám itthon.. Hol lehet vele szállást találni? Kérlek bármit tudtok írjatok.. bernadettrough@gmail.com |
Szia,
A kutyus kivitelet nem art idoben elkezdeni megszervezni, mert az csak egy dolog, hogy talalj neki szallast, de be is kell vinned az orszagba. Kell hozza mikrochip + vervizsgalat es ha a ver OK, akkor fel ev mulva meg kell ismetelni es ezutan mehetsz (ha - felteszem - nem akarod karantenba tenni) Az vigasztaljon, hogy ez is csak olyan 1-1,5 eve van, addig csak a fel eves karanten volt....
Itt talalsz infot:
http://www.defra.gov.uk/animalh/quarantine/index.htm
En par dolgot meg is kerdeztem toluk, nagyon keszsegesek, de a szabalyokat nagyon be kell tartani. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
andi2 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 21:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak benneteket,nagyon sok mindent megtudtam,de egy kérdésre nem találok választ.Vagy tényleg nincs vagy figyelmetlen volta.Ha a második bocsánat. A kérdésem a letelepedéssel lenne kapcsolatos.Férjem elmúlt 1 éve hogy Észak-Írórszágban dolgozik,én és a gyerekeink most megyünk ki szept.29-én.Megtudnátok mondani,hogy mi kell ahhoz hogy az ideglenes letelepedési engedélyt megkérjük?
köszönöm előre is a segítséget
Sziasztok Andrea |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 926 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 7:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| andi2 írta: | Megtudnátok mondani,hogy mi kell ahhoz hogy az ideglenes letelepedési engedélyt megkérjük?
|
Szerintem ilyen nincs is. Hacsak NI-ben nem masok a szabalyok, de hat az is a UK resze, ugyhogy nem hiszem, hogy barmit is kellene kernetek.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
andi2 Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 12:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Seci!
köszönöm a gyors választ, neharagudj de én ezt nem értem.néhány honlapon azt olvastam, hogy a letelepedési engedélyért folyamodni kell,ha egy év folyamatos munkaviszonnyal rendelkezel,tehát nem az angol állam tart el,akkor kérhetek ideiglenes letelepedésit,és ha eltelik 2 év és ismételten az állam nyakán élősködtünk megkaphatjuk az állanó engedélyt. vagy mégsem?
légyszi segítsetek ezt nekem kibogozni.
előre is köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|