| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
takeoff78 Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 31. Kedd, 22:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Jójestééét!
Egy érdekes kérdésem lenne:
Most mult 6 honapja hogy folyamatosan 1 cégnél dolgozom, de még nincs meg ez a csuda hóómoffisz regelésem.Namármost én olyat is olvastam a tájékoztatoban, hogy ha 12 honapig dolgozom 1 folytában, akkor már nem kell a regisztrácio.Tehát kihuzom addig, pl.
Ez esetleg igaz is lehet????
Üdv Eastbourn bol,
Feco |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1452 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2009. Március 31. Kedd, 23:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| takeoff78 írta: | Jójestééét!
Most mult 6 honapja hogy folyamatosan 1 cégnél dolgozom, de még nincs meg ez a csuda hóómoffisz regelésem.Namármost én olyat is olvastam a tájékoztatoban, hogy ha 12 honapig dolgozom 1 folytában, akkor már nem kell a regisztrácio.Tehát kihuzom addig, pl.
Üdv Eastbourn bol,
Feco |
12 hónapos meglévő regisztráció után értendő  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 905 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2009. Április 1. Szerda, 8:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| takeoff78 írta: | Jójestééét!
Üdv Eastbourn bol,
Feco |
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi es kapjatok egy jo kis buntit....mert ugye a Home Office-t 30 napon belul meg kell csinaltatni....kulonben ihajjj |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

|
Elküldve: 2009. Április 1. Szerda, 8:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| BabaBaba írta: | | takeoff78 írta: | Jójestééét!
Üdv Eastbourn bol,
Feco |
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi es kapjatok egy jo kis buntit....mert ugye a Home Office-t 30 napon belul meg kell csinaltatni....kulonben ihajjj |
You may be committing a criminal offence, and face a fine of up to £5000, if you continue to employ a worker if:
the worker does not apply for a registration certificate within one month of starting work for you;
or
you do not have a copy of a completed application form. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2009. Április 1. Szerda, 21:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| BabaBaba írta: | | BabaBaba írta: | | takeoff78 írta: | Jójestééét!
Üdv Eastbourn bol,
Feco |
You may be committing a criminal offence, and face a fine of up to £5000, if you continue to employ a worker if:
the worker does not apply for a registration certificate within one month of starting work for you;
or
you do not have a copy of a completed application form. |
ez a munkaltatora vonatkozik, asszem, nem a dolgozora |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

|
Elküldve: 2009. Április 1. Szerda, 22:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Igy van... Ugyes vagy
Valtoztat valamit szted a lenyegen?
Habar lehet a fonok annyira meg van elegedve a sraccal hogy meg ezt is bevallalja erte...Sose lehet tudni  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2009. Április 2. Csütörtök, 4:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| BabaBaba írta: | Igy van... Ugyes vagy
Habar lehet a fonok annyira meg van elegedve a sraccal hogy meg ezt is bevallalja erte...Sose lehet tudni  |
Igen az en olvasatomban valtoztat valamit a lenyegen, ugyanis a munkaltatot buntethetik meg, nem a munkavallalot... bar oszinten hallott mar valaki ilyenrol? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

|
Elküldve: 2009. Április 2. Csütörtök, 8:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| bertie írta: | | BabaBaba írta: | Igy van... Ugyes vagy
Igen az en olvasatomban valtoztat valamit a lenyegen, ugyanis a munkaltatot buntethetik meg, nem a munkavallalot... bar oszinten hallott mar valaki ilyenrol? |
Aham.... szoval szted a munkavallalo szemszogebol ez nem "lenyeges", ok!
Takeoff78,
En azt javasolom, hogy ha tenyleg szeretsz ott dolgozni(emlitetted hogy meg akar felevet is szivesen "kihuznal" ott...vagy a kar tobbet) es nem szeretnel kellemetlenseget okozni a fonokodnek(azaz, hogy akar 5000 fontra megbuntessek mert nem regeltel)akkor minel hamarabb usd nyelbe azt a regisztraciot...hidd el nem olyan sok azert a 90 font, hogy nyugodtan lehess!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2009. Április 3. Péntek, 1:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| BabaBaba írta: |
|
Mar megbocsass, de ezt nem en mondtam, ne adj szavakat a szamba, amik nem hangzottak egyebkent el. Amit Te leirtal, egyertelmuen a munkaltatora vonatkozik, aztan ha esetleg kap egy buntetest, es ezt hogy intezi el a dolgozojaval, az mar egy masik kerdes...
Ja, takeoff, es ne legyunk mar ennyire sz.rragok, igenis be kell ezt fizetni, inkabb kesobb, mint soha. Ha egyszer mar itt vagy, itt elsz, dolgozol, boldogulsz, akkor vonatkozzanak mar rad az itteni szabalyok, meg ha ez speciel ertelmetlen is, es csak penzlenyulas szaga van.
Uff |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

|
Elküldve: 2009. Április 3. Péntek, 8:32 Hozzászólás témája: |
|
|
| bertie írta: | | BabaBaba írta: |
|
Mar megbocsass, de ezt nem en mondtam, ne adj szavakat a szamba, amik nem hangzottak egyebkent el. Amit Te leirtal, egyertelmuen a munkaltatora vonatkozik, aztan ha esetleg kap egy buntetest, es ezt hogy intezi el a dolgozojaval, az mar egy masik kerdes...
Ja, takeoff, es ne legyunk mar ennyire sz.rragok, igenis be kell ezt fizetni, inkabb kesobb, mint soha. Ha egyszer mar itt vagy, itt elsz, dolgozol, boldogulsz, akkor vonatkozzanak mar rad az itteni szabalyok, meg ha ez speciel ertelmetlen is, es csak penzlenyulas szaga van.
Uff |
OK Berti! Semmi gond! Igazad van,nem irtam oda hogy a munkaltatora vonatkozik,felreertheto volt! Csupan probaltam ravilagitani a Home Office hianyanak a kovetkezmenyeire, meg ha ez a resz nem is kozvetlenul a dolgozora vonatkozott, de sztem az o szemszogebol sem elhanyagolando szempont.
Uff Uff  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pkriszta Újonc

Csatlakozott: Nov 11, 2008 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Holloway
|
Elküldve: 2009. Április 9. Csütörtök, 20:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni a sok hasznos infót amit innen szereztem!
Másodszor mindenki aki még ezek után adja be; tudom soknak tűnik a Ł 90, DE a saját érdeked hogy meglegyen. Bárki aki csak egy kicsit is komolyan veszi az itteni tartozkodását, a jövőjére nézve fontos hogy megcsinálja magának.
Végezetül el szeretném újságolni hogy most nagyon gyorsan megvan a regisztráció. Mi a férjemmel a múlthét szerdán küldtük be és tegnap minden megkaptunk. Az útleveleinket és a regisztrációs kártyát is.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sdaniel Haladó

Csatlakozott: Nov 24, 2008 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Greater London
|
Elküldve: 2009. Április 16. Csütörtök, 11:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én azt szeretném megtudni,hogy hol lehet feljelenteni a munkáltatót,a home office miatt?Simán bemegyek a yardra és elmesélem,vagy valami másik szervre kell menni?Az agency ahol dolgoztam nem intézte el,nem adot annyi munkát hogy elintézzem,semmi és ezt rengeteg emberrel eljátszák,csak senki nem lép semmit.Előre is köszi a segítséget |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

|
Elküldve: 2009. Április 16. Csütörtök, 17:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| sdaniel írta: | Sziasztok!
Én azt szeretném megtudni,hogy hol lehet feljelenteni a munkáltatót,a home office miatt?Simán bemegyek a yardra és elmesélem,vagy valami másik szervre kell menni?Az agency ahol dolgoztam nem intézte el,nem adot annyi munkát hogy elintézzem,semmi és ezt rengeteg emberrel eljátszák,csak senki nem lép semmit.Előre is köszi a segítséget |
Nem az agency intézi el, hanem Te. A munkáltató csupán az igazolást adja, hogy mióta dolgozol a cégnél.
Kérj tőlük igazolást, és intézd eé. Ha nem akarnak adni, akkor írj levelet a Home Office címére. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
revoltoid Mester

Csatlakozott: Dec 15, 2007 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Edinburgh
|
Elküldve: 2009. Április 17. Péntek, 1:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Pkrisztához csatlakozva jelentem hogy most tényleg gyors a regisztráció, nekem is 10 nap alatt kész lett két héttel ezelőtt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

|
Elküldve: 2009. Április 17. Péntek, 15:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| revoltoid írta: | | Pkrisztához csatlakozva jelentem hogy most tényleg gyors a regisztráció, nekem is 10 nap alatt kész lett két héttel ezelőtt. |
Kevesebb ember jön errefelé manapság, gyorsabb az ügyintézés mindenfelé, az NI, a Home Office és a jogsi is gyorsult nem keveset... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|