Film, Zene, Video, Videoklip, Karácsonyi, ünnepi video
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Home Office Regisztráció
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
takeoff78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 31. Kedd, 22:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jójestééét!

Egy érdekes kérdésem lenne:
Most mult 6 honapja hogy folyamatosan 1 cégnél dolgozom, de még nincs meg ez a csuda hóómoffisz regelésem.Namármost én olyat is olvastam a tájékoztatoban, hogy ha 12 honapig dolgozom 1 folytában, akkor már nem kell a regisztrácio.Tehát kihuzom addig, pl.
Ez esetleg igaz is lehet????
Üdv Eastbourn bol,
Feco
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Március 31. Kedd, 23:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

takeoff78 írta:
Jójestééét!

Most mult 6 honapja hogy folyamatosan 1 cégnél dolgozom, de még nincs meg ez a csuda hóómoffisz regelésem.Namármost én olyat is olvastam a tájékoztatoban, hogy ha 12 honapig dolgozom 1 folytában, akkor már nem kell a regisztrácio.Tehát kihuzom addig, pl.
Üdv Eastbourn bol,
Feco

12 hónapos meglévő regisztráció után értendő Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 1. Szerda, 8:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

takeoff78 írta:
Jójestééét!

Üdv Eastbourn bol,
Feco

Csak nehogy visszanyaljon a fagyi es kapjatok egy jo kis buntit....mert ugye a Home Office-t 30 napon belul meg kell csinaltatni....kulonben ihajjj
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 1. Szerda, 8:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BabaBaba írta:
takeoff78 írta:
Jójestééét!

Üdv Eastbourn bol,
Feco

Csak nehogy visszanyaljon a fagyi es kapjatok egy jo kis buntit....mert ugye a Home Office-t 30 napon belul meg kell csinaltatni....kulonben ihajjj

You may be committing a criminal offence, and face a fine of up to £5000, if you continue to employ a worker if:

the worker does not apply for a registration certificate within one month of starting work for you;

or
you do not have a copy of a completed application form.
Vissza az elejére
bertie
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 1. Szerda, 21:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BabaBaba írta:
BabaBaba írta:
takeoff78 írta:
Jójestééét!

Üdv Eastbourn bol,
Feco

You may be committing a criminal offence, and face a fine of up to £5000, if you continue to employ a worker if:

the worker does not apply for a registration certificate within one month of starting work for you;

or
you do not have a copy of a completed application form.

ez a munkaltatora vonatkozik, asszem, nem a dolgozora
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 1. Szerda, 22:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igy van... Ugyes vagy Mosoly
Valtoztat valamit szted a lenyegen?
Habar lehet a fonok annyira meg van elegedve a sraccal hogy meg ezt is bevallalja erte...Sose lehet tudni Mosoly
Vissza az elejére
bertie
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 2. Csütörtök, 4:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BabaBaba írta:
Habar lehet a fonok annyira meg van elegedve a sraccal hogy meg ezt is bevallalja erte...Sose lehet tudni Mosoly

Igen az en olvasatomban valtoztat valamit a lenyegen, ugyanis a munkaltatot buntethetik meg, nem a munkavallalot... bar oszinten hallott mar valaki ilyenrol?
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 2. Csütörtök, 8:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bertie írta:
BabaBaba írta:

Igen az en olvasatomban valtoztat valamit a lenyegen, ugyanis a munkaltatot buntethetik meg, nem a munkavallalot... bar oszinten hallott mar valaki ilyenrol?

Aham.... szoval szted a munkavallalo szemszogebol ez nem "lenyeges", ok!

Takeoff78,

En azt javasolom, hogy ha tenyleg szeretsz ott dolgozni(emlitetted hogy meg akar felevet is szivesen "kihuznal" ott...vagy a kar tobbet) es nem szeretnel kellemetlenseget okozni a fonokodnek(azaz, hogy akar 5000 fontra megbuntessek mert nem regeltel)akkor minel hamarabb usd nyelbe azt a regisztraciot...hidd el nem olyan sok azert a 90 font, hogy nyugodtan lehess! Mosoly
Vissza az elejére
bertie
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 3. Péntek, 1:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BabaBaba írta:

Mar megbocsass, de ezt nem en mondtam, ne adj szavakat a szamba, amik nem hangzottak egyebkent el. Amit Te leirtal, egyertelmuen a munkaltatora vonatkozik, aztan ha esetleg kap egy buntetest, es ezt hogy intezi el a dolgozojaval, az mar egy masik kerdes...
Ja, takeoff, es ne legyunk mar ennyire sz.rragok, igenis be kell ezt fizetni, inkabb kesobb, mint soha. Ha egyszer mar itt vagy, itt elsz, dolgozol, boldogulsz, akkor vonatkozzanak mar rad az itteni szabalyok, meg ha ez speciel ertelmetlen is, es csak penzlenyulas szaga van.
Uff
Vissza az elejére
BabaBaba
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 3. Péntek, 8:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bertie írta:
BabaBaba írta:

Mar megbocsass, de ezt nem en mondtam, ne adj szavakat a szamba, amik nem hangzottak egyebkent el. Amit Te leirtal, egyertelmuen a munkaltatora vonatkozik, aztan ha esetleg kap egy buntetest, es ezt hogy intezi el a dolgozojaval, az mar egy masik kerdes...
Ja, takeoff, es ne legyunk mar ennyire sz.rragok, igenis be kell ezt fizetni, inkabb kesobb, mint soha. Ha egyszer mar itt vagy, itt elsz, dolgozol, boldogulsz, akkor vonatkozzanak mar rad az itteni szabalyok, meg ha ez speciel ertelmetlen is, es csak penzlenyulas szaga van.
Uff

OK Berti! Semmi gond! Kacsintó Igazad van,nem irtam oda hogy a munkaltatora vonatkozik,felreertheto volt! Csupan probaltam ravilagitani a Home Office hianyanak a kovetkezmenyeire, meg ha ez a resz nem is kozvetlenul a dolgozora vonatkozott, de sztem az o szemszogebol sem elhanyagolando szempont.

Uff Uff Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
Pkriszta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Április 9. Csütörtök, 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni a sok hasznos infót amit innen szereztem!
Másodszor mindenki aki még ezek után adja be; tudom soknak tűnik a Ł 90, DE a saját érdeked hogy meglegyen. Bárki aki csak egy kicsit is komolyan veszi az itteni tartozkodását, a jövőjére nézve fontos hogy megcsinálja magának.
Végezetül el szeretném újságolni hogy most nagyon gyorsan megvan a regisztráció. Mi a férjemmel a múlthét szerdán küldtük be és tegnap minden megkaptunk. Az útleveleinket és a regisztrációs kártyát is.

Nagyon boldog
Vissza az elejére
sdaniel
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2009. Április 16. Csütörtök, 11:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én azt szeretném megtudni,hogy hol lehet feljelenteni a munkáltatót,a home office miatt?Simán bemegyek a yardra és elmesélem,vagy valami másik szervre kell menni?Az agency ahol dolgoztam nem intézte el,nem adot annyi munkát hogy elintézzem,semmi és ezt rengeteg emberrel eljátszák,csak senki nem lép semmit.Előre is köszi a segítséget
Vissza az elejére
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 16. Csütörtök, 17:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sdaniel írta:
Sziasztok!

Én azt szeretném megtudni,hogy hol lehet feljelenteni a munkáltatót,a home office miatt?Simán bemegyek a yardra és elmesélem,vagy valami másik szervre kell menni?Az agency ahol dolgoztam nem intézte el,nem adot annyi munkát hogy elintézzem,semmi és ezt rengeteg emberrel eljátszák,csak senki nem lép semmit.Előre is köszi a segítséget

Nem az agency intézi el, hanem Te. A munkáltató csupán az igazolást adja, hogy mióta dolgozol a cégnél.
Kérj tőlük igazolást, és intézd eé. Ha nem akarnak adni, akkor írj levelet a Home Office címére.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
revoltoid
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2009. Április 17. Péntek, 1:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pkrisztához csatlakozva jelentem hogy most tényleg gyors a regisztráció, nekem is 10 nap alatt kész lett két héttel ezelőtt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Április 17. Péntek, 15:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

revoltoid írta:
Pkrisztához csatlakozva jelentem hogy most tényleg gyors a regisztráció, nekem is 10 nap alatt kész lett két héttel ezelőtt.

Kevesebb ember jön errefelé manapság, gyorsabb az ügyintézés mindenfelé, az NI, a Home Office és a jogsi is gyorsult nem keveset...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Következő
19 / 42 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban