Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Nekem tetszik.
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Neked tetszik?
Igen
93%
 93%  [ 92 ]
Lehetne jobb is
6%
 6%  [ 6 ]
Nem tudom
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 98

Szerző Üzenet
mire
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 13:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="sealspietro"]
zellerzolee írta:
Sziasztok!

quote]

Szevasz Zellerzoli!
Egy kicsi történet , hogy képben legyél. Két évet éltem Ausztriában , soha nem számíthattam magyarok segítségére. Érdekes modon , se lakáskeresés ,se munkakeresés közben nem találkoztam egy joszivü
De tudod mit? Ha nekem valaki Ausztriában vagy olaszországban ílyen részletekre menően segítenek ,hát önként fizettem volna érte...hálából.
Ezen gondolkozz el.

Minden jót , és kevesebb keserűséget.

Sziasztok !

Minden segitséget amit az oldalak elolvasása adott köszönök. Én szorgalmasan elolvastam a hozzászolások kb.90%-át. Ha lett volna ilyen oldal akkor talán én sem jövök vissza Ausztráliából fél év nyelvtanulás után,de ott csak negatív hozzáállással találkoztam.
Kedves Zoltán a hozzáállásodhoz csak gratulálni tudok,de te biztos jól érzed így magad.
Én örülök ,hogy müködik ez az oldal és remélem,hogy még sokáig használhatom ,és ha kint leszek akkor én is megprobálhatok segiteni ezen keresztül.
További jó munkát : Mirella
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 21. Kedd, 1:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="mire"][quote="sealspietro"]
zellerzolee írta:
Sziasztok!

quote]

Szevasz Zellerzoli!
Egy kicsi történet , hogy képben legyél. Két évet éltem Ausztriában , soha nem számíthattam magyarok segítségére. Érdekes modon , se lakáskeresés ,se munkakeresés közben nem találkoztam egy joszivü
De tudod mit? Ha nekem valaki Ausztriában vagy olaszországban ílyen részletekre menően segítenek ,hát önként fizettem volna érte...hálából.
Ezen gondolkozz el.

Minden jót , és kevesebb keserűséget.

Sziasztok !

Minden segitséget amit az oldalak elolvasása adott köszönök. Én szorgalmasan elolvastam a hozzászolások kb.90%-át. Ha lett volna ilyen oldal akkor talán én sem jövök vissza Ausztráliából fél év nyelvtanulás után,de ott csak negatív hozzáállással találkoztam.
Kedves Zoltán a hozzáállásodhoz csak gratulálni tudok,de te biztos jól érzed így magad.
Én örülök ,hogy müködik ez az oldal és remélem,hogy még sokáig használhatom ,és ha kint leszek akkor én is megprobálhatok segiteni ezen keresztül.

HaqlihóóMosoly)
Baby , te az én hozzászolásomat idézted , mit a zöltséges zolikáét. ezt kikérem magamnak ,már sorry. a zellers zolika negativ , én pozitiv ,this ist different , allright??!!!!

Figyelmesebb olvasást: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
mire
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 22. Szerda, 2:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs Peter !

Mazlim volt megint,hogy csak fejmosast kaptam. Mosoly Igyekszem megtanulni a forumot is hasznalni.Toled elnezest, remelem Zoldsegzoli pedig magara veszi es megprobal O is pozitivabban gondolkodni.

Tovabbi szep napot: Mirella
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 22. Szerda, 20:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mire írta:
Bocs Peter !

Mazlim volt megint,hogy csak fejmosast kaptam. Mosoly Igyekszem megtanulni a forumot is hasznalni.Toled elnezest, remelem Zoldsegzoli pedig magara veszi es megprobal O is pozitivabban gondolkodni.

Tovabbi szep napot: Mirella

Hali!

Nincs harag:-)) Csak felhívtam a figyelmed:-))

Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 23. Csütörtök, 12:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is nagyon tetszik az oldal és nagyon jó van egy ilyen is mert ugye valjuk be , nagyon ritka ha valaki kijut London-ba aztán máris fenékig tejfel minden , ott is megkell küzdeni azért amit elakarsz érni !

sőt ......... ott kell csak igazán

üdv nektek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Pumukli
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 23. Csütörtök, 19:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:

nagyon ritka ha valaki kijut London-ba aztán máris fenékig tejfel minden

Főleg ugye annak tükrében, hogy odakinn állítólag nem is olyan egyszerű rendes tejfölt meg túrót beszerezni... Mosoly Esetleg az kivétel lehet, mikor valaki farmgyakorlatra érkezik egy tejüzembe, nem? Mosoly
Vissza az elejére
Zozzino
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 11:50    Hozzászólás témája: Teccik-nemteccik Hozzászólás az előzmény idézésével

Heyho,

nekem speciel a Mirella tetszik, jo otlet volt a zavatar!

Na megyek vmi melot hajtani, szevasztok otthoniak.
Vissza az elejére
Pumukli
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 15:10    Hozzászólás témája: Re: Teccik-nemteccik Hozzászólás az előzmény idézésével

Zozzino írta:
Heyho,

Nem akarok (nagyon) pofátlan lenni, de...
... ugye nem gondolod komolyan, hogy három sorral kiszúrhatod a még itthonlévők szemét!!?? Mosoly
Elvégre Te már kinn vagy 2 egész napja!!! És még internethez is hozzáférsz!
(Ez utóbbit pl. hogy csinálod?) Szóval ha megjöttél a munkahajtásból, és van még lelki erőd, akkor írhatnál pár sort arról, hogy MILYEN????
(Tudod, mint az "első" után: "Na, MILYEN volt?") Nagyon boldog
Vissza az elejére
mire
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 15:27    Hozzászólás témája: Re: Teccik-nemteccik Hozzászólás az előzmény idézésével

Zozzino írta:
Heyho,

Koszi Zozzino !

Ismered azt a mondast,hogy a tavolsag szepit es nem a legelonytelenebb fenykepemet tettem be. Nevető De azert kedves toled.

Jo melokeresest.
Mirella
Vissza az elejére
Zozzino
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 10:00    Hozzászólás témája: Ez is teccik-nemteccik topik Hozzászólás az előzmény idézésével

Na hey,

Pumukli es egyeb erdeklodok:
hajtani kell es porogni, belvaros fele is kacsingatni erosen (London Bridge 15-20 perc vonattal). Ez a masodik aktiv allaskereso napom, ugyhogy ebben azert nincs sok experience-em (egyebkent itt meg mkinek azt valaszolom, hogy mindenben van - ezt Mirellanak is mondom Mosoly ).
Hajtani kell es jo allaskeresesi strategiaval kell nyomulni (eszetlenul mindenhova becsongetni meg jo volt 8-10 evesen).
BTW, a konyvtar(ok)ban ingyenes a net, sorszamot huzol oszt hajra.

Kaja olcso a supermarketekben, ne hozzatok olyan nagyon sokat mint en (meg mindig laz van az izmaiban a cipekedestol).

Az emberek kedvesek itt, segitokeszek, es tele van sorry-val a szotarjuk.
Ket het mulva okosabb leszek, mert a Mirella titkon ezt kivanja tolem (mily keveset kivan), aztan meglatjuk. Mosoly

Egyelore ennyi,
Ciao-tok,
Z.
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 21:55    Hozzászólás témája: Re: Teccik-nemteccik Hozzászólás az előzmény idézésével

mire írta:
Zozzino írta:
Heyho,

Koszi Zozzino !

Ismered azt a mondast,hogy a tavolsag szepit es nem a legelonytelenebb fenykepemet tettem be. Nevető De azert kedves toled.

Jo melokeresest.
Mirella

Mirus, küdjél nekem plíz egy nagyobb kpt magadról!! Kacsintó
greenfroggy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 17:29    Hozzászólás témája: provokálás? Hozzászólás az előzmény idézésével

lehet, hogy zellerzolee csak provokációnak szánta a sértegetéseit.

azóta sem láttam, hogy írt volna más topicba. véletlenül idekeveredett és gyorsan írt vmi gonoszat.

valszeg nem is olvasta azt a válasz-lavinát, ami a hozzászólását követte.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 1. Szombat, 21:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A zellerzoli valószinűleg nem is akar Angliába jönni. Ha pedig megteszi, jobb, ha elkerüli a magyar társaságot. Különben a lincselés elkerülhetetlen lesz...
Vissza az elejére
Jazzbery
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 7:18    Hozzászólás témája: Köszönjük a kedves szavakat! Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönjük a kedves szavakat, mellyel megvédtétek oldalunkat zellerzoli véleményével kapcsolatban, de véleményem szerint ne csak erről szóljon a topik Nagyon boldog Annyiban reagálnék zellerzoli hozzászólásához és ezzel részemről le is zárom ezt a témát, hogy az oldalon egyetlen fizetős hirdetés nem található a Google AdSense hirdetéseken kívül. A megjelenő hirdetések partner oldalainkra mutatnak, melyeket bartel rendszerben oldalunk népszerűsítésére használunk. Nagyon boldog Jó lenne, ha tartalmi szerkezet módosításban, bővítésben segítséget nyújtanátok, akár cikk, hír benyújtásával, /pl.: saját élmények, beszámolók, helyiségek ismertetése..../:

http://www.magyaroklondonban.com/hirkuldes.html

Tervezünk egy kategorizált képgalériát, ahová feltölthettek képeket, ezzel is segítve a kiutazók tájékoztatását /ha már jön, hová is jön.. Mosoly /, ill. a fotó, fotózást szeretőknek is biztosítani akarunk a lapon teret. Szómiszó, javaslataitokat nyitottan fogadjuk, és lehetőségeinkhez képest megpróbáljuk megvalósítani. Ötleteiteket várom priviben.

Üdv. nektek, akik segítik az oldal fejlődését és az angliai információkra vágyók "éhségét".

jazz

Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 7. Péntek, 12:10    Hozzászólás témája: sziasztok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom, hogy kinek nem tetszik ez az oldal, amikor szerintem tök szuper, és jó!
van egy másik oldal is, ami ugyan ezzel a témával foglalkozik, és szar!!!!
Egyszerüen nem lehet rajta igazodni!
Szerintem mint mondtam ez a fórum, és az oldal jó!

________________-Gabi-_____________
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
3 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban