Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Azonnal beköltözhető szoba dél-Londonban kiadó
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 21. Kedd, 20:37    Hozzászólás témája: Azonnal beköltözhető szoba dél-Londonban kiadó Hozzászólás az előzmény idézésével

Azonnali beköltözéssel kiadó egy dupla szoba dél-Londonban, Croydonban.
Felszerelt konyha, mosógép, internet lehetőség.

Legutóbb Enci szerkesztette (2006. Április 28. Péntek, 7:19), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szabbikrisz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 22. Szerda, 12:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci

Küldtem egy privat üzit hétfon.Megkaptad?
Lambeth amugy milyen hely?

Szia Szabolcs
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 22. Szerda, 13:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kaptam tőled üzit.Küld el ujra. Ha nem adsz meg témát, nem jön el.
A masodik kérdésre a válasz: Nem tudom.
Vissza az elejére
mire
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 22. Szerda, 18:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Enci kuldtem privit.

Mirella
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
fuligjimmy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 22. Szerda, 21:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szabbikrisz írta:
Szia Enci

Küldtem egy privat üzit hétfon.Megkaptad?
Lambeth amugy milyen hely?

Szia Szabolcs

Én tudom a választ a második kérdésedre: Sötét! Nagyon sötét...ha érted mire gondolok...
szabbikrisz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 23. Csütörtök, 9:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Párommal szeretnénk kiutazni április első hetében Londonba(hosszú távra).A repülőjegy még nincs meg.Szállásra lenne szükségünk,csak nem tudjuk,hogy oldjuk meg,mert május első,vagy masodik hetében egy másik pár is jönne utánnunk,és együtt szeretnénk lakni.Ebben kérnénk tőled segítséget.Bármilyen megoldás érdekelne.Msn-n vagy telefonon ha tudnánk beszélni,az jo lenne.Segítségedet előre is köszönjük.
msn-n cim :. szabbikrisz@hotmail.com

Szia Szabolcs
Vissza az elejére
szabbikrisz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 23. Csütörtök, 9:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Fulig Jimmy

Koszonom a valaszt kerdesemre .1 ev East New York Brooklyn
boven eleg volt a feketekbol. Lambeth el van felejtve Nagyon boldog
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 23. Csütörtök, 10:09    Hozzászólás témája: szállás Hozzászólás az előzmény idézésével

szabbikrisz írta:
Szia Enci!

Párommal szeretnénk kiutazni április első hetében Londonba(hosszú távra).A repülőjegy még nincs meg.Szállásra lenne szükségünk,csak nem tudjuk,hogy oldjuk meg,mert május első,vagy masodik hetében egy másik pár is jönne utánnunk,és együtt szeretnénk lakni.Ebben kérnénk tőled segítséget.Bármilyen megoldás érdekelne.Msn-n vagy telefonon ha tudnánk beszélni,az jo lenne.Segítségedet előre is köszönjük.
msn-n cim :. szabbikrisz@hotmail.com

Szia Szabolcs

Szia Szabolcs!
Felvettelek msnre, de off vagy.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 26. Vasárnap, 8:50    Hozzászólás témája: Azonnal beköltözhető szoba Hozzászólás az előzmény idézésével

Meg van még az azonnal beköltözhető dupla szobám central-Croydonban.
Hatalmas bevásárló utca 2 perc séta, piac 1 perc, gyors kajáldák, élelmiszerboltok, mind 1-2 percen belül.
East-Croydon station 5-8 perc gyalog, onnan Victoria station 15 perc.
A házban internet lehetőség, felszerelt konyha( mikro, piritós sütő, vizforraló stb... ) mosógép.
Vissza az elejére
borsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 14:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyíl

Hello!!

Nyárra keresnék a barátnőmmel kiadó, olcsóbb lakást Londonban, úgy kb. július elejétől! Tudna-e valaki segíteni?
Forgó szemek
Illetve szoba is elég akár..

előre is kösz, üdv:

Orsi[/img]
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 14:40    Hozzászólás témája: Orsinak Hozzászólás az előzmény idézésével

Én tudok Nektek kiadó szobát.Ha érdekel akkor vedd fel velem a kapcsolatot privát üzenetben.
Vissza az elejére
mire
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 15:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci !

Kuldtem privit.

Mirella
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Barca
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 19. Péntek, 16:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,surgosen keresek kiado szobat london kozpontjaban vagy a kozelben.Minel olcsobb,annal jobb.Hetfon(22.) szeretnek bekoltozni.E-mail cimem:barcelona0816@freemail.hu

Elore is koszonom
Vissza az elejére
meditke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 20. Szombat, 21:36    Hozzászólás témája: élmények Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Visszaérkeztünk 1 hetes londoni kiruccanásunkról.
Ha valakit érdekelnek dolgok, kérdezzen, szívesen elmondok mindent, amit tudok.
Szállást Encinél sikrült szerezni, ahol nagyon jól éreztük magunkat.
meditke
Vissza az elejére
lzsolti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 27. Szombat, 19:35    Hozzászólás témája: szia Enci! Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsolti vagyok.Egyszer már kaptam tőled segítséget a munkával kapcsolatban,ami nagyon hatásos volt és köszi mégegyszer:)
Most szállás ügyben fordulnék hozzád.Sokan ajánlanak téged a szállás ügyében is.Szállásra lenne szükségem,egyedül mennék ki majd Június végén és akkora szeretnék szállást találni, valami elfogadható helyen és áron.Ebben szeretbném a segítségedet kérni.Ha tudnál valamit ajánlani azért hálás lennék!!
Előre is köszönöm.
üdv.Zsolti
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban