Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Segitség kellene:(
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Imo1978
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 8. Szerda, 13:20    Hozzászólás témája: Segitség kellene:( Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Segitségeteket szeretnem kerni az alabbiakban:

Nehany napja elkoltoztem Corbyban egy masik hazba es be szeretnem jelenteni az adosoknak illetve a Home Office-nak de egyszeruen nem tudom , hogy hol talalok ilyen formot a neten.

A Home Office-nak megvan a honlapja , csak nem talalok olyat azon belul ahol ezt be tudom jelenteni.

Ha tudtok errol valamifele informacioval szolgalni azt megkoszonnem.

Elore is koszi.

Imo.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Eurolina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 21. Kedd, 23:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Imo,

Probaltam privat uzenetet kuldeni, de nem sikerult. Sajnos nem tudok a segitsegedre lenni, eppen ellenkezoleg, szeretnek kerdezni valamit toled Corby-val kapcsolatban. Jelenleg az USA-ban tartozkodom, es Corby-ba kaptam allasajanlatot. Nagyon megkoszonnem ha felvenned velem a kapcsolatot. Az email cimem Eurolina1975@hotmail.com

Elore is koszonom.

Melinda
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 22. Szerda, 8:09    Hozzászólás témája: Re: Segitség kellene:( Hozzászólás az előzmény idézésével

Imo1978 írta:
Sziasztok.

Segitségeteket szeretnem kerni az alabbiakban:

Nehany napja elkoltoztem Corbyban egy masik hazba es be szeretnem jelenteni az adosoknak illetve a Home Office-nak de egyszeruen nem tudom , hogy hol talalok ilyen formot a neten.

A Home Office-nak megvan a honlapja , csak nem talalok olyat azon belul ahol ezt be tudom jelenteni.

Ha tudtok errol valamifele informacioval szolgalni azt megkoszonnem.

Elore is koszi.

www.workingintheuk.gov.uk --- mennyel a jobb oldalar es ki van irva hogy Workers registartion schemme a lista aljan, kattints ra es ott megtalaod a WRS nevu nyomattvany linket

www.inlandrevenue.gov.uk vagy www/direct.gov.uk az adohivatalok cimet megtalalod.

Imo.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
marrygosaca
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 13:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nekem van egy telefonszámom és egy fax számom, de nem tudom elérni a céget! Kérlek segítsetek! Hogyan kéne hívni őket!
tel.: 01622 717077
fax.:01622 792022
Azt tudom, hogy 0044 az előhívó szám, de nem sikerül elérni akárhogy is próbáltam!
Előre is köszi
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 13:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

marrygosaca írta:
Sziasztok!

Nekem van egy telefonszámom és egy fax számom, de nem tudom elérni a céget! Kérlek segítsetek! Hogyan kéne hívni őket!
Azt tudom, hogy 0044 az előhívó szám, de nem sikerül elérni akárhogy is próbáltam!
Előre is köszi

Probald meg meg egyszer a 0 nelkul: 0044 1622 717 077.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 17:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

marrygosaca írta:
Sziasztok!

Előre is köszi

Igen, igen. Ha kulfoldrol hivod, akkor 00-44-1622... es a tobbi
Ha angliabol hivod, akkor kell ugy ahogy te leirtad fennt, vagyis 01622....
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 18:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a lehet legegyszerubb mod: irjal nekik egy levelet hogy ez a referncia szamod es ez az uj cimed: 150% hogy olvassak a leveleket. ha meg ajanlva adod fel akkor meg plane hogy fontosnak tartjak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
smilemon
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 12. Szerda, 16:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Hallott valaki a Jobandtravelcentre-ről?Mennyire megbízhatóak?
Esetleg valaki utazott az ő segitségükkel?
Köszi szépen
Vissza az elejére
Kispocok
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 24. Hétfő, 11:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Van-e Londonban olyan üzlet ahol amerikai(texasi) bőr western kalapokat lehet vásárolni?

Köszi,előre is !!!!!!! Mosoly
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Április 24. Hétfő, 13:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

www.londonboots.com

Van on-line shop-juk is Nagyon boldog
Vissza az elejére
fuligjimmy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Április 24. Hétfő, 16:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kispocok írta:
Sziasztok!

Van-e Londonban olyan üzlet ahol amerikai(texasi) bőr western kalapokat lehet vásárolni?

Köszi,előre is !!!!!!! Mosoly

Az Oxford Street-en is láttam texas-i kalapokat árulni egy kalaposnál.
matahari
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 2. Kedd, 9:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Home Office nem foglalkozik e-mailekkel akkor sem, ha naponta 20-at küldesz rájuk. Szerintem ne foglalkozz velük, nekem visszadobták a regisztrációs kérelmemet annak ellenére, hogy szerződéses munkában álltam, Nincs jelentősége, a hivatalok packáznak, ennyi az egész. (még az 50 fontomat is lenyeltékMosoly)
Vissza az elejére
picilany18
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 18:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SZIASZTOK!ÉN SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI VALAKITŐL A LEHETŐ LEGHAMARABB!OLYAN EMBERREL SZERETNÉK E-MAILEZNI AKI ISMERI A BUDAPESTI VAGY A LONDONI közvetítő iroda NEVŰ CÉGET!KÉRLEK ÍRJATOK A :picilanyka18@citromail.hu-ra minél hamarabb!nagyon fontos lenne!Előre is köszönöm
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 18:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Picilány18! Szerintem nézz meg más lehetőséget is, pl. saját magadat hírdessd gumtree-n stb. ne egy cég legyen a kizárólagos választás! nyelvtudás? más nyelv ismerete????Abból indulj ki, hogy kivihet egy cég pénzért, de utána váltás, bmi okból neked kell mindent intézni, váltani.......... Forgó szemek nem ismerek egy magyar céget se, de nem is akarok itthonról...........de ez csak 1 vélemény....... 18 életkor?? 21 alatt máshogy megy odakinn!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Július 13. Csütörtök, 18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én eddig semmi jót nem olvastam az *Tiltott szó*-ról. Ha teheted, ne köss velük szerződést.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő
1 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban