Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

gyerekekkel Angliába :)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zarandn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 12:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen a válaszokat, további szép napokat.
ZN
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zozo71
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 14:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretnek Angliaban dolgozni,akar Londonon kivul is.Angolul kozepesen beszelek kulfoldi munkatapasztalataim vannak./epitoipar/
Azert irok ide mert a kesobbiekben szeretnem ha a csaladomat is oda tudnam koltoztetni ahol esetlegesen munkat talaltam.
A legnagyobb lanyom mar elsos de jart kulfoldon oviba szerintem elojonne a nyelvtudasa.Van meg ket kisseb lanyom is.A felesegem szinten beszel Angolul.
-Jar esetleg valamifele csaladi potlek vagy hasonlo?
-Ovodaba,hogyan lehet a gyerekeket jaratni?
-A nagylanyom Jarhat-e ott iskolaba?
Vissza az elejére
Vitamin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 21:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SZiasztok!
Végre egy fórum ahol lehet értelmesen beszélgetni kérdezni, és amint látom válaszok is születnek.

Szóval.

Informatikus Mérnők volnék, feleségemmel, és 3 pici lányommal indulnék Londonba, lehet örültség, de itt maradni mégnagyobb. Lehet először én mennék munkát keresni, majd a család utánam, gondolom mivel alap, és középfok közötti a nyelvtudásom először mérnöki munkát nem kapnék, vagyis a család majd kb 6 hónap mulva jöhetne, legalábis eddig ezt tanácsolaták, előszőr is vélemyénetek erről?

A másik igen jelentős kérdés, kint az ovoda, iskola hogy megy fizetős , simán be lehet iratni a gyerköcket, stb, ez igen fontos dolog.

Várom mihmarabbi tanácsaitokat, hogyan induljunk neki.

Előre is köszi!
Tamás
Vissza az elejére
kataflorida
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 12:58    Hozzászólás témája: gyerek az gond??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves mindenki aki ezt olvasod!!!

Én egy 28 éves 2 gyerekes anyuka vagyok . A nagy most megy iskolába a pici nyáron lesz 2 éves!
Angol nyelvtudásom igen megkopott az évek során de a férjem lényegesen jobban beszéli.Munkát keresünk bármi érdekelne!!!!!!
Olyan kérdésem lenne,hogy egyáltalán van-e esélyünk igy munkát kapni ,hogy 2 gyerekünk van és anyagilag megéri-e???
nagyon szeretném ha valaki érdemben tudna felvilágosítást adni és nem csak mellébeszél!!!!!

Várom válaszotokat!
előre is köszi: györgyi
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is anyuka vagyok, igaz csak egy gyerkőcöm kisiskolás.
Nem sok ( semmi? ) esélyed nincs rá, hogy kevés nyelvtudással olyan hivatalos munkát találj, ami iskola időben van.Tehát reggel 9 után kezdenél és 1/2 4-re már a suliba lehess a gyerekekért.
Esetleg házaknál tudsz takaritást vállalni, de akkor a férjednek jol fizető biztos állásának kell lenni, mert ez csak fizu kielégitésre elég.
Vissza az elejére
kataflorida
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 13:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szomorú kedves Enci!

amit írtál az elkeserítő!!! tehát ott sem jobb a helyzet mint magyarországon!
Férjem jelenelg raktárvezető egy kft.-nél ha ebben a szakmában marad akkor mennyire jól kereső lesz??? remélem érted a kérdésemet!
Ja, b c -s jogsija is van!!! szerintem bármilyen meló érdekelné!!!
Igy érdemes elindulni??
Vissza az elejére
Vitamin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 19:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci nekem az alábbi dolgaimhoz mit tudnál hozzászolni, mérnők diplomás feleség, aki esetleg ovonő lehet , plusz 3 pici gyerek, nem semmi tudom, de szerintem magyarországnál jobb minden.

Itt csak kizsákmányolás megy.

Kérnék javaslatot.

Köszi
Tamás
Vissza az elejére
Vitamin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 10. Péntek, 6:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát itt is rég kaptam választ!

Szóval akkor 3 gyerekkel, nekem Informatikusi diplomával, páromnakovodapedagógusi diplomával elinduljunk e?
Valószinű elöbb előre megyek egyedül, de akkor is kéne tudnom gyerekekkel mi a helyzet, be lehe e őket iratni oviba, lehet e ott kint is családipotléknak megfelelő dolgot kapni, lehet e ott a feleségemnek ha a leegkissebb most mult 1 éves egyébb jutatást kapni mint itt a gyed, vagy nincs ilyen?

Fontos kérdések légyszi válaszoljatok.

Köszi
Tamás
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 10. Péntek, 8:27    Hozzászólás témája: otlet Hozzászólás az előzmény idézésével

Vitamin írta:

Szóval akkor 3 gyerekkel, nekem Informatikusi diplomával, páromnakovodapedagógusi diplomával elinduljunk e?
Valószinű elöbb előre megyek egyedül, de akkor is kéne tudnom gyerekekkel mi a helyzet, be lehe e őket iratni oviba, lehet e ott kint is családipotléknak megfelelő dolgot kapni, lehet e ott a feleségemnek ha a leegkissebb most mult 1 éves egyébb jutatást kapni mint itt a gyed, vagy nincs ilyen?

Köszi
Tamás

Nagyon sok fele juttatas van itt akar egy, akar 3 gyerekre (persze minel tobb a gyerek annal tobba juttattas osszege), de csak akkor van jogunk ilyenekre ha dolgozunk-foleg ha az anyuka dolgozik es be van a WRS be regisztralva.
Az maganovikba azonnal be lehet iratkozni, viszont eleg sok penz, ami egy mosogatoi allasbol nem jon ki, viszont !!!!!! ha elinditod a WRS akkor visszamenoleg is megfizeti az allam a kiadasokat.
Allami ovodak is vann, terulettol fuggo-hosszusagu varolistaval......
Ha a gyerek nincs oviban... hogy mesz munkat keresni?

OTLET: VALAKI MAGYAR OVODADIPLOMAS BEREGISZTRALHATNA MAGAT EGY HELYI TANACSHOZ EZ BERELHETNE EGY KIS LAKAST ES ELINDITHANA MAGYAROVODAT A MAGYAROKNAK.... A diplomaelismeres nem kerul osszagebe, a tanacsi regisztracio se lehet olyan draga(ha valakit erdekel utan jarok) es a befektetes egy kis berloi dij lenne valahova.
Az en gyerekem maganovodaja egy templomtol berelt szoba, nagy, meleg, ami rgegel ovodoa , delutan napkozi klubb, 2 kulonbozo szemely altal berelve...

ERDEKEL VALAKIT AZ OTLET??????????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Vitamin
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 10. Péntek, 11:25    Hozzászólás témája: Re: otlet Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
Vitamin írta:

Köszi
Tamás

A feleségem nem tudna dolgozni mivel 3 gyerekünkből 1 most lesz 5 éves nyáron, második 3 lesz nyáron, legkisebb 1,5 lesz nyáron. Vagyis egy gyerekkel otthon kell maradnia. Ilyen esetben mit kell tenni, mivel nem dolgozott kint akkor nem kap onnan semmit, csak Magyarországról kapnánk a gyerekek után. Vagy ilyen esetben is kap jutatást, és plusz családi potléknak megfelelő jutatást kint?
Én mellete dolgozni fogok (remélem) de ez fontos hogy tudnak e és mikor utánam jönni ha kapnak e ott jutatást ha nem dolgozott kint még.

Köszi
Tamás

Nagyon sok fele juttatas van itt akar egy, akar 3 gyerekre (persze minel tobb a gyerek annal tobba juttattas osszege), de csak akkor van jogunk ilyenekre ha dolgozunk-foleg ha az anyuka dolgozik es be van a WRS be regisztralva.
Az maganovikba azonnal be lehet iratkozni, viszont eleg sok penz, ami egy mosogatoi allasbol nem jon ki, viszont !!!!!! ha elinditod a WRS akkor visszamenoleg is megfizeti az allam a kiadasokat.

OTLET: VALAKI MAGYAR OVODADIPLOMAS BEREGISZTRALHATNA MAGAT EGY HELYI TANACSHOZ EZ BERELHETNE EGY KIS LAKAST ES ELINDITHANA MAGYAROVODAT A MAGYAROKNAK.... A diplomaelismeres nem kerul osszagebe, a tanacsi regisztracio se lehet olyan draga(ha valakit erdekel utan jarok) es a befektetes egy kis berloi dij lenne valahova.
Az en gyerekem maganovodaja egy templomtol berelt szoba, nagy, meleg, ami rgegel ovodoa , delutan napkozi klubb, 2 kulonbozo szemely altal berelve...

Vissza az elejére
tundimaria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 11. Szombat, 12:23    Hozzászólás témája: Óvoda Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is óvódapedagógus a végzettségem (4 éves óvodai gyakorlattal)+gyógytestnevelős másoddiplomás továbbképzésben is része vettem, tanultam zongorázni, gitározni, furulyázni... de nem mernék belevágni egy angliai magyar magánoviba egyedül... pedig biztos ki lehetne kalkulálni okosan... de most egyenlőre a pénzünk csak fogy... úgyhogy valami fizetős melót kell találni... utána, ha már jobba kiismerem magam, akkor talán... persze jogi tanácsossal.. stb.-vel... Magyarországon pl. elég kockázatos magánóvódát nyitni... lehet, hogy itt "egyszerűbb".. még nemtom... Mosoly Azért el lehet rajta gondolkodni!!! Nagyon boldog
Nevető
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 11. Szombat, 18:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem nehez a maganvallakozas itt, tulajdonkeppen tenyleg csak hely kellene, meg kb 2 munkatars.es mehetne az egesz.
Mivel itt a nok nagy szazaleka dolgozik, ezek a dolgok bevallnak.Csk engedely legyen, mert az angolok szeretik a hivatlos dolgokat, foleg ha gyerekrol van szo.

Lehet hogy en belevagnek mint berlo....at kellene gondolnom.

Valaki mas akit erdekel a dolog???????????????????????????????
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 11. Szombat, 18:56    Hozzászólás témája: Re: otlet Hozzászólás az előzmény idézésével

Vitamin írta:
bkriszta írta:
Vitamin írta:

Köszi
Tamás

Nincs semmi kozom hozza, lehet hogy magankerdes, de megkerdezem.
Miert nem tudna a feleseged dolgozni?Csak a gyerekek eletkora lenne az akadaly? ( ha mas, akkor nem kell reszletezni, nem erdekel, magan ugy_) de ha csak agyerekek letkora lenen akkor az ne legyen,.el kell oket helyezni. Jobban jarsz. anyagilag is, meg a gyerek is kozossegben van, megtanulja nyelvet, stb....

A feleségem nem tudna dolgozni mivel 3 gyerekünkből 1 most lesz 5 éves nyáron, második 3 lesz nyáron, legkisebb 1,5 lesz nyáron. Vagyis egy gyerekkel otthon kell maradnia. Ilyen esetben mit kell tenni, mivel nem dolgozott kint akkor nem kap onnan semmit, csak Magyarországról kapnánk a gyerekek után. Vagy ilyen esetben is kap jutatást, és plusz családi potléknak megfelelő jutatást kint?
Én mellete dolgozni fogok (remélem) de ez fontos hogy tudnak e és mikor utánam jönni ha kapnak e ott jutatást ha nem dolgozott kint még.

Köszi
Tamás

Vissza az elejére
Zsoli
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 21. Kedd, 20:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az én kislányom 2 éves. A feleségemmel szeretnénk Angliába, elsősorban Londonba munkát keresni. A feleségem kozmetikus, én fogtechnikus vagyok. Úgy gondoltuk, hogy először én mennék és ha minden rendben csak akkor jönne a családom. Mi mindketten szeretnénk dolgozni, a feleségem talán csak részmunkaidőbe. Ilyen pici gyermeket hová lehet helyezni, gondolom bölcsi ott nincs?
Vissza az elejére
dia11
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 23. Csütörtök, 15:23    Hozzászólás témája: sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Mi Londonban élünk a férjemmel és a 8 éves kisfiammal,aki tavaly itt kezdte a 3.osztályt.
Csak azért regisztráltam be,hogy leirjam neked,hogy nagyon tetszik az,ahogy megpróbálod sok emberrel megértetni,hogy ugyan már de ne induljon neki a nagyvilágnak nulla nyelvtudással és 2 gyerekkel.
Mi előre leszerveztünk mindent,a férjem már itt dolgozott több mint fél éve mikor én kijöttem,hogy lakást keressek magunknak,elrendezzem a gyereknek az iskolát stb.És a fiam csak iskolakezdés előtt 2 héttel jött utánunk.
Tényleg nem akarok ezzel megbántani senkit,de megkell mindenkinek érteni,hogy ez itt Anglia,és bármilyen furcsa itt tényleg angolul beszélnek.Én középfokú angollal vágtam neki az országnak,de szerintem még ez is kevés.
És tényleg felnőtt emberek magukat kitehetik bármilyen csalódásnak,de a gyerekeikkel ezt ne tegyék.
És kedves anyukák a gyerek mellett nem igazán lehet munkát találni.Sajnos amikor a fiamat beirattam én is iskolába annak nem néztem utána,hogy épp abban az iskolában van e after school program,vagyis akkor még nem is tudtam róla,igy a fiamat 9re viszem 3kor hoznom kell.Ez pont az az időszak amikor a legnehezebb munkát találni,ha fizetünk valakinek akkor meg már meg sem éri elmenni dolgozni.Mi szerencsések vagyunk,hogy ez nekünk nem probléma,de ha a férj csak minimálbért keres,és abból lejön a lakásbérlet,a rezsi stb,akkor szerintem minuszra jön ki egy család minden hónapban.
Röviden csak ennyi,itt sincs kolbászból a kerítés,sőt..
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
4 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban