Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

NI szám azaz National Insurance Number
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 36, 37, 38  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sugovica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Február 18. Szerda, 18:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az lenne az én problémám, hogy volt feleségem eltűnt 7 éves kisfiunkkal együtt. Nővére információja szerint Londonban vannak és már be is íratta fiunkat oda iskolába. Az útlevél csináltatásakor az ok az volt, hogy nyáron a nyaralás miatt kell majd a gyereknek. Amint megtudtam hol vannak, érvénytelenítettem az útlevelét kisfiamnak, segítségeteket szeretném kérni mit és hogy kéne cselekednem, hogy hazahozhassam kisfiam. Szeretném ha valaki ezek mellé leírná még nekem a londoni rendőrség ill. bevándorlási hivatal számát. A segítségeket előre is köszönöm! Szomorú
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tothz
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Február 19. Csütörtök, 12:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sugovica írta:
Az lenne az én problémám, hogy volt feleségem eltűnt 7 éves kisfiunkkal együtt. Nővére információja szerint Londonban vannak és már be is íratta fiunkat oda iskolába. Az útlevél csináltatásakor az ok az volt, hogy nyáron a nyaralás miatt kell majd a gyereknek. Amint megtudtam hol vannak, érvénytelenítettem az útlevelét kisfiamnak, segítségeteket szeretném kérni mit és hogy kéne cselekednem, hogy hazahozhassam kisfiam. Szeretném ha valaki ezek mellé leírná még nekem a londoni rendőrség ill. bevándorlási hivatal számát. A segítségeket előre is köszönöm! Szomorú

Nagyon sajnálatos, de attól nem kellene több helyre is beírnod! Ezenkívül azt hiszem, hogy ebben nem tisztünk segíteni, mivel nem tudjuk az okokat és nem ismerjük a körülményeket. Amennyire én tudom erre ott a rendőrség, akik nálunk sokkal kompetensebbek a hasonló ügyekben.
Vissza az elejére
molmate
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 1. Vasárnap, 19:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A kerdesem a kovetkezo: ha 3 honapja mar dolgozom es meg mindig nem intezett semmit a munkaltato az insurance-ommal kapcsolatban,mi a teendo?A fizumbol vonjak, bar nem tudom, hogy hova es ha barmi tortenik velem,egyaltalan kapok valamilyen ellatast?A valaszt elore is koszonom
udv.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2009. Március 1. Vasárnap, 19:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a téma így kezdődött:

"Mi is az a National Insurance Number? Ez az adó és TB szám, amire szükséged van ha itt Angliában akarsz dolgozni. Mielőtt ezt megszereznéd nyugodtan kereshetsz munkát, sőt dolgozhatsz is, de a munkába állás után az első dolgod a telefonon keresztüli időpont kérés legyen.
Telefonszám: 08456000643
Eddigi tapasztalatok alapján a National Insurance számot akkor igényelheted, ha már van munkahelyed, vagy aktív munkakeresőnek számítassz, amit 2 db elutasító levéllel igazolhatsz. Tehát ha e-mailben visszajeleztek Neked, hogy nem vettek fel nyomtasd ki, vagy vidd a postán küldött elutasító levelet.
Az interjúra 2 és 5 hét között kerül sor, de erről levélben is értesítenek.
Jelezni fogják mit vigyél magaddal.Útlevél, fizetésszalag, lakcímigazolás stb...
Az interju után két héten belül kiküldik a számod, amit már bemutathatsz a munkaadódnak, majd egy hónapon belül megkapod a kártyád is.[/b]"
vagy a fórum részben Encinél: http://www.magyaroklondonban.com/forum-6.html
e-mail: magyaroklondonban@hotmail.co.uk
Vissza az elejére
molmate
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 1. Vasárnap, 19:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Furi, amit itt olvasok, mert egy farmon dolgozok Skociaban.A Home Officom mar megvan, meg tavalyrol, de az insurancot itt mindenkinek az office intezi, nincs semmi interju, stb. Csak 1 fenykepet kertek tolem es azt mondtak, majd akkor intezkednek, ha lesz mar elegendo ember akinek hasonlo ugyei vannak.Ez volt 3 honapja...azota kb 100-an erkeztek, de semmi nem tortent...
Vissza az elejére
Jocoo79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 5. Csütörtök, 12:45    Hozzászólás témája: NI number Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Nem találom,illetve nem tudom az NI számomat. Van egy levelem a home office-tól :Accession state worker registration scheme registration certificate.Itt van egy olyan ,hogy Unique reference Number ,gondolom ez nem az NI number,esetleg ezen keresztül ki lehetne nyomozni?.Az NI number nem évül el ? Nem használtam már 3éve.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Március 5. Csütörtök, 14:57    Hozzászólás témája: Re: NI number Hozzászólás az előzmény idézésével

Jocoo79 írta:
Sziasztok !

Nem találom,illetve nem tudom az NI számomat. Van egy levelem a home office-tól :Accession state worker registration scheme registration certificate.Itt van egy olyan ,hogy Unique reference Number ,gondolom ez nem az NI number,esetleg ezen keresztül ki lehetne nyomozni?.Az NI number nem évül el ? Nem használtam már 3éve.

Minden payslip-eden rajta kell(ene) lennie...
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jocoo79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 6. Péntek, 13:32    Hozzászólás témája: Re: NI number Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
Jocoo79 írta:
Sziasztok !

-seci

Igen rajta kellene, de nincs!
Van valakinek vmi ötlete?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Március 6. Péntek, 17:37    Hozzászólás témája: Re: NI number Hozzászólás az előzmény idézésével

Jocoo79 írta:
seci írta:
Jocoo79 írta:
Sziasztok !

-seci

Igen rajta kellene, de nincs!
Van valakinek vmi ötlete?

Igényeltél te valaha egyáltalán NI számot? Kellene hogy legyen NI kártyádnak is. Az HM Revenue&Customs-nál biztosan meg tudják mondani.

http://www.hmrc.gov.uk/index.htm
Vissza az elejére
oliver78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 7. Szombat, 1:56    Hozzászólás témája: PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 font Hozzászólás az előzmény idézésével

PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 font ( kb 200 lecke )
Nagyon klassz kezdőknek haladóknak egyaránt ajánlom csak feltöltöd a mobilra , Mp3 lejátszóra s bárhol, bármikor lehet tanulni az angol nyelvet.

Magyar szöveg utána angol forditás többször elismételve.
Minden leckéhez külön írott anyag is van (könyvek) !
Nekem nagyon sokat segitet, még régeben az angol tanáromtól vettem.
Aki az első az visszi....

Ára: 19,99 font ( kb 200 lecke x 45perc)

Bővebben itt / 07951 990 805 / tavm.info@ymail.com
Vissza az elejére
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Március 7. Szombat, 8:56    Hozzászólás témája: Re: PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 fon Hozzászólás az előzmény idézésével

oliver78 írta:
PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 font ( kb 200 lecke )
Nagyon klassz kezdőknek haladóknak egyaránt ajánlom csak feltöltöd a mobilra , Mp3 lejátszóra s bárhol, bármikor lehet tanulni az angol nyelvet.

Magyar szöveg utána angol forditás többször elismételve.
Minden leckéhez külön írott anyag is van (könyvek) !
Nekem nagyon sokat segitet, még régeben az angol tanáromtól vettem.
Aki az első az visszi....

Ára: 19,99 font ( kb 200 lecke x 45perc)

Bővebben itt / 07951 990 805 / tavm.info@ymail.com

Anyáááám, azt nem hiszem el...... Topikcímet elolvastad, vagy csak vakon beírtad a reklámodat????? Ördögi vagy nagyon őrült
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
bertie
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Március 7. Szombat, 9:00    Hozzászólás témája: Re: PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 fon Hozzászólás az előzmény idézésével

Anyáááám, azt nem hiszem el...... Topikcímet elolvastad, vagy csak vakon beírtad a reklámodat????? Ördögi vagy nagyon őrült[/quote]

Ha már beírtad az email címedet, ezek után jó lenne beszerezni valami frissített spam szűrőt és vírusirtót is...
Vissza az elejére
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Március 7. Szombat, 9:03    Hozzászólás témája: Re: PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 fon Hozzászólás az előzmény idézésével

bertie írta:
Anyáááám, azt nem hiszem el...... Topikcímet elolvastad, vagy csak vakon beírtad a reklámodat????? Ördögi vagy nagyon őrült

Ha már beírtad az email címedet, ezek után jó lenne beszerezni valami frissített spam szűrőt és vírusirtót is...[/quote]

Don't worry, megoldom Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Pkriszta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2009. Március 8. Vasárnap, 21:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mi januárban intéztük az Ni számot. Január 6-án betelefonáltam és 9-én már mentünk is interjura. A páromnak volt munkahelye nekem viszont nem. Sem pedig 2 db elutasítólevelem. Mégis mindketten megkaptuk az NI számot már következő héten jan 12-én. Mára már a kártyákat is a kezünkben tartjuk. Szóval szerintem gyorsan és rugalmasan ment az egész!
Egy tipp. Ha megkérdezik hogy a legközelebbi időpontot vagy a legközelebbi Jobcentert kéred, akkor az időpontot kérd!
Vissza az elejére
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2009. Március 8. Vasárnap, 21:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pkriszta írta:
Sziasztok!

Mi januárban intéztük az Ni számot. Január 6-án betelefonáltam és 9-én már mentünk is interjura. A páromnak volt munkahelye nekem viszont nem. Sem pedig 2 db elutasítólevelem. Mégis mindketten megkaptuk az NI számot már következő héten jan 12-én. Mára már a kártyákat is a kezünkben tartjuk. Szóval szerintem gyorsan és rugalmasan ment az egész!
Egy tipp. Ha megkérdezik hogy a legközelebbi időpontot vagy a legközelebbi Jobcentert kéred, akkor az időpontot kérd!

Ejha! Nekem egy hónappal későbbre adtak időpontot, mikor betelefonáltam, és meg sem kérdezték, hogy legközelebbu Jobcenter vagy időpontot szeretném! (Sőt, szerintem a legtávolabbi Jobcenterbe küldtek... a legkésőbbi időponta... Ördögi vagy nagyon őrült )
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 36, 37, 38  Következő
20 / 38 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban