| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
sugovica Újonc

|
Elküldve: 2009. Február 18. Szerda, 18:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az lenne az én problémám, hogy volt feleségem eltűnt 7 éves kisfiunkkal együtt. Nővére információja szerint Londonban vannak és már be is íratta fiunkat oda iskolába. Az útlevél csináltatásakor az ok az volt, hogy nyáron a nyaralás miatt kell majd a gyereknek. Amint megtudtam hol vannak, érvénytelenítettem az útlevelét kisfiamnak, segítségeteket szeretném kérni mit és hogy kéne cselekednem, hogy hazahozhassam kisfiam. Szeretném ha valaki ezek mellé leírná még nekem a londoni rendőrség ill. bevándorlási hivatal számát. A segítségeket előre is köszönöm! Szomorú |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Guru

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 917 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2009. Február 19. Csütörtök, 12:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| sugovica írta: | | Az lenne az én problémám, hogy volt feleségem eltűnt 7 éves kisfiunkkal együtt. Nővére információja szerint Londonban vannak és már be is íratta fiunkat oda iskolába. Az útlevél csináltatásakor az ok az volt, hogy nyáron a nyaralás miatt kell majd a gyereknek. Amint megtudtam hol vannak, érvénytelenítettem az útlevelét kisfiamnak, segítségeteket szeretném kérni mit és hogy kéne cselekednem, hogy hazahozhassam kisfiam. Szeretném ha valaki ezek mellé leírná még nekem a londoni rendőrség ill. bevándorlási hivatal számát. A segítségeket előre is köszönöm! Szomorú |
Nagyon sajnálatos, de attól nem kellene több helyre is beírnod! Ezenkívül azt hiszem, hogy ebben nem tisztünk segíteni, mivel nem tudjuk az okokat és nem ismerjük a körülményeket. Amennyire én tudom erre ott a rendőrség, akik nálunk sokkal kompetensebbek a hasonló ügyekben. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molmate Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 1. Vasárnap, 19:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A kerdesem a kovetkezo: ha 3 honapja mar dolgozom es meg mindig nem intezett semmit a munkaltato az insurance-ommal kapcsolatban,mi a teendo?A fizumbol vonjak, bar nem tudom, hogy hova es ha barmi tortenik velem,egyaltalan kapok valamilyen ellatast?A valaszt elore is koszonom
udv. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2009. Március 1. Vasárnap, 19:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez a téma így kezdődött:
"Mi is az a National Insurance Number? Ez az adó és TB szám, amire szükséged van ha itt Angliában akarsz dolgozni. Mielőtt ezt megszereznéd nyugodtan kereshetsz munkát, sőt dolgozhatsz is, de a munkába állás után az első dolgod a telefonon keresztüli időpont kérés legyen.
Telefonszám: 08456000643
Eddigi tapasztalatok alapján a National Insurance számot akkor igényelheted, ha már van munkahelyed, vagy aktív munkakeresőnek számítassz, amit 2 db elutasító levéllel igazolhatsz. Tehát ha e-mailben visszajeleztek Neked, hogy nem vettek fel nyomtasd ki, vagy vidd a postán küldött elutasító levelet.
Az interjúra 2 és 5 hét között kerül sor, de erről levélben is értesítenek.
Jelezni fogják mit vigyél magaddal.Útlevél, fizetésszalag, lakcímigazolás stb...
Az interju után két héten belül kiküldik a számod, amit már bemutathatsz a munkaadódnak, majd egy hónapon belül megkapod a kártyád is.[/b]" _________________ Elérhetőség:00442081506729
Mobil:00447854473574
vagy a fórum részben Encinél: http://www.magyaroklondonban.com/forum-6.html
e-mail: magyaroklondonban@hotmail.co.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molmate Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 1. Vasárnap, 19:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Furi, amit itt olvasok, mert egy farmon dolgozok Skociaban.A Home Officom mar megvan, meg tavalyrol, de az insurancot itt mindenkinek az office intezi, nincs semmi interju, stb. Csak 1 fenykepet kertek tolem es azt mondtak, majd akkor intezkednek, ha lesz mar elegendo ember akinek hasonlo ugyei vannak.Ez volt 3 honapja...azota kb 100-an erkeztek, de semmi nem tortent... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jocoo79 Újonc

Csatlakozott: Oct 04, 2008 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Cambridge
|
Elküldve: 2009. Március 5. Csütörtök, 12:45 Hozzászólás témája: NI number |
|
|
Sziasztok !
Nem találom,illetve nem tudom az NI számomat. Van egy levelem a home office-tól :Accession state worker registration scheme registration certificate.Itt van egy olyan ,hogy Unique reference Number ,gondolom ez nem az NI number,esetleg ezen keresztül ki lehetne nyomozni?.Az NI number nem évül el ? Nem használtam már 3éve. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1851 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2009. Március 5. Csütörtök, 14:57 Hozzászólás témája: Re: NI number |
|
|
| Jocoo79 írta: | Sziasztok !
Nem találom,illetve nem tudom az NI számomat. Van egy levelem a home office-tól :Accession state worker registration scheme registration certificate.Itt van egy olyan ,hogy Unique reference Number ,gondolom ez nem az NI number,esetleg ezen keresztül ki lehetne nyomozni?.Az NI number nem évül el ? Nem használtam már 3éve. |
Minden payslip-eden rajta kell(ene) lennie...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jocoo79 Újonc

Csatlakozott: Oct 04, 2008 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Cambridge
|
Elküldve: 2009. Március 6. Péntek, 13:32 Hozzászólás témája: Re: NI number |
|
|
| seci írta: | | Jocoo79 írta: | Sziasztok !
-seci |
Igen rajta kellene, de nincs!
Van valakinek vmi ötlete? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2009. Március 6. Péntek, 17:37 Hozzászólás témája: Re: NI number |
|
|
| Jocoo79 írta: | | seci írta: | | Jocoo79 írta: | Sziasztok !
-seci |
Igen rajta kellene, de nincs!
Van valakinek vmi ötlete? |
Igényeltél te valaha egyáltalán NI számot? Kellene hogy legyen NI kártyádnak is. Az HM Revenue&Customs-nál biztosan meg tudják mondani.
http://www.hmrc.gov.uk/index.htm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
oliver78 Újonc

|
Elküldve: 2009. Március 7. Szombat, 1:56 Hozzászólás témája: PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 font |
|
|
PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 font ( kb 200 lecke )
Nagyon klassz kezdőknek haladóknak egyaránt ajánlom csak feltöltöd a mobilra , Mp3 lejátszóra s bárhol, bármikor lehet tanulni az angol nyelvet.
Magyar szöveg utána angol forditás többször elismételve.
Minden leckéhez külön írott anyag is van (könyvek) !
Nekem nagyon sokat segitet, még régeben az angol tanáromtól vettem.
Aki az első az visszi....
Ára: 19,99 font ( kb 200 lecke x 45perc)
Bővebben itt / 07951 990 805 / tavm.info@ymail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1452 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2009. Március 7. Szombat, 8:56 Hozzászólás témája: Re: PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 fon |
|
|
| oliver78 írta: | PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 font ( kb 200 lecke )
Nagyon klassz kezdőknek haladóknak egyaránt ajánlom csak feltöltöd a mobilra , Mp3 lejátszóra s bárhol, bármikor lehet tanulni az angol nyelvet.
Magyar szöveg utána angol forditás többször elismételve.
Minden leckéhez külön írott anyag is van (könyvek) !
Nekem nagyon sokat segitet, még régeben az angol tanáromtól vettem.
Aki az első az visszi....
Ára: 19,99 font ( kb 200 lecke x 45perc)
Bővebben itt / 07951 990 805 / tavm.info@ymail.com |
Anyáááám, azt nem hiszem el...... Topikcímet elolvastad, vagy csak vakon beírtad a reklámodat?????  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2009. Március 7. Szombat, 9:00 Hozzászólás témája: Re: PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 fon |
|
|
Anyáááám, azt nem hiszem el...... Topikcímet elolvastad, vagy csak vakon beírtad a reklámodat????? [/quote]
Ha már beírtad az email címedet, ezek után jó lenne beszerezni valami frissített spam szűrőt és vírusirtót is... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1452 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2009. Március 7. Szombat, 9:03 Hozzászólás témája: Re: PROFI MP3 ANGOL LECKÉK ( jobb munka.. ) , ára. 19,99 fon |
|
|
| bertie írta: | Anyáááám, azt nem hiszem el...... Topikcímet elolvastad, vagy csak vakon beírtad a reklámodat?????  |
Ha már beírtad az email címedet, ezek után jó lenne beszerezni valami frissített spam szűrőt és vírusirtót is...[/quote]
Don't worry, megoldom  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pkriszta Újonc

Csatlakozott: Nov 11, 2008 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Holloway
|
Elküldve: 2009. Március 8. Vasárnap, 21:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mi januárban intéztük az Ni számot. Január 6-án betelefonáltam és 9-én már mentünk is interjura. A páromnak volt munkahelye nekem viszont nem. Sem pedig 2 db elutasítólevelem. Mégis mindketten megkaptuk az NI számot már következő héten jan 12-én. Mára már a kártyákat is a kezünkben tartjuk. Szóval szerintem gyorsan és rugalmasan ment az egész!
Egy tipp. Ha megkérdezik hogy a legközelebbi időpontot vagy a legközelebbi Jobcentert kéred, akkor az időpontot kérd! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2009. Március 8. Vasárnap, 21:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Pkriszta írta: | Sziasztok!
Mi januárban intéztük az Ni számot. Január 6-án betelefonáltam és 9-én már mentünk is interjura. A páromnak volt munkahelye nekem viszont nem. Sem pedig 2 db elutasítólevelem. Mégis mindketten megkaptuk az NI számot már következő héten jan 12-én. Mára már a kártyákat is a kezünkben tartjuk. Szóval szerintem gyorsan és rugalmasan ment az egész!
Egy tipp. Ha megkérdezik hogy a legközelebbi időpontot vagy a legközelebbi Jobcentert kéred, akkor az időpontot kérd! |
Ejha! Nekem egy hónappal későbbre adtak időpontot, mikor betelefonáltam, és meg sem kérdezték, hogy legközelebbu Jobcenter vagy időpontot szeretném! (Sőt, szerintem a legtávolabbi Jobcenterbe küldtek... a legkésőbbi időponta... ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|