Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Április 15.-től beköltözhető szobák
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 9:01    Hozzászólás témája: Április 15.-től beköltözhető szobák Hozzászólás az előzmény idézésével

Április közepétől beköltözhető szobák most lefoglalhatóak dél-Londonban.70Ł/fő/hét kétszemélyes szobák, felszerelt konyhával, ágyneművel internet lehetőséggel.Victoria station 15 perc vonattal.

Legutóbb Enci szerkesztette (2006. Április 28. Péntek, 7:15), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
lhitter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 9:44    Hozzászólás témája: Szobák Májusban? Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci,

Lehet e tudni hogy május elején 8-10. környékén lesz-e szobád kiadó? Épp most csinálom a jogsim és sajna nem tudok előbb menni, meg vannak kötve a kezeim amig be nem fejezem, pedig már szivesen ott lennék.

Magamról röviden annyit hogy , 1 éve végeztem Főiskolán német kereskedelmi szakon , van angol középfokum és voltam összondijal Szlovéniába ahol 5 hónapig gyakoroltam az angolt.. igaz azóta nem nagyon használtam csak munkában használom egy kicsit ,de biztos vagoyk benne hogy 1-2 hét alatt visszajön a tudásom. Per pillanat egy Amerikai (EDS) cégenek dolgzom mint IT Helpdeskes. Szerződésem is május 6 jár le úgy hogy onnantol kezdve már szabad vagyok.

Az oldal nagyszerü..! Csak igy tobább..Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 10:15    Hozzászólás témája: Lénard Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugy csinaljuk, hogy legyen Mosoly
Előtte egy honappal keress meg privat uyenetben. Ok?
Vissza az elejére
lhitter
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 10:19    Hozzászólás témája: Mindenképpen.. Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci,

Nagyon köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál..Laza!

Mindenképpen jelentkezem, megvan a számod is, itt találtam a forumon.
Mivel helpdesken dolgozom fel is foglak hívni, de persze előtte jelentkezem priviben ahogy irtad.
még egyszer köszi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
puncsak
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 11:42    Hozzászólás témája: Légyszi !!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci! érdeklődnék még mindig 2 személyes szoba iránt egy hétre júni 8-13.-ig. Tudsz segíteni? Kérlek, válaszolj, ha van rá módod, mert már tényleg a 6. megkeresésem feléd, és nem tudom, h miért nem jön válasz. Előre is nagyon szépen köszönöm. Puncsák Éva
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 12:33    Hozzászólás témája: szoba Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Válaszoltam mar priviben.Most is csak azt tudom mondani mint akkor, nem tudom.Nem foglalkozom rövid távu szoba kiadsással, de ha előtte 3 héttel sem lesz meg szállásod, kérdezz rá tőlem ujra.Ha van szabad helyem, akkor tudok.
Vissza az elejére
picilany18
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 12:34    Hozzászólás témája: picilany18@citromail.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!A segítségedet szeretném kérni ha ez lehetséges!Augusztus közepe tájékán szeretnék a barátommal kimenni dolgozni Londonba de addigra szeretnénk biztos szállást ,hogy ne csak úgy bele a vak világba menjünk!Tudnál nekünk ebben segíteni?Vagy ez túl korai még???És így előre nem tudsz még mondani semmit?Egy kétszemélyes szoba kéne,legyen kis konyha és a város jól megközelíthető legyen...ennyi ami fontos!Szeretném ha válaszolnál!Ha lehet a picilanyka18@citromail.hu-ra,mert nem igazán tudom az oldalt kezelni és félek nem találnám meg a válaszod!Előre is nagyon köszi!Judit
Vissza az elejére
kerani
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 15:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci!

Április 09-én érkezük Londonba, szertnék 3 főre kiadó szobát, 7-8 éjszakára. Segítségedet örömmel venném. Egyszerű túristák vagyunk egy biztnságos szálást szeretnék.
köszönöm előre is.

msn: kerani@vipmail.hu
e-mail: kerani@vipmail.hu
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 18:41    Hozzászólás témája: Re: picilany18@citromail.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

picilany18 írta:
Szia Enci!A segítségedet szeretném kérni ha ez lehetséges!Augusztus közepe tájékán szeretnék a barátommal kimenni dolgozni Londonba de addigra szeretnénk biztos szállást ,hogy ne csak úgy bele a vak világba menjünk!Tudnál nekünk ebben segíteni?Vagy ez túl korai még???És így előre nem tudsz még mondani semmit?Egy kétszemélyes szoba kéne,legyen kis konyha és a város jól megközelíthető legyen...ennyi ami fontos!Szeretném ha válaszolnál!Ha lehet a picilanyka18@citromail.hu-ra,mert nem igazán tudom az oldalt kezelni és félek nem találnám meg a válaszod!Előre is nagyon köszi!Judit

Szia Picilány!
Megoldható, de térjünk vissza a dologra előtte egy hónappal.Jo?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 18:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kerani írta:
Kedves Enci!

Április 09-én érkezük Londonba, szertnék 3 főre kiadó szobát, 7-8 éjszakára. Segítségedet örömmel venném. Egyszerű túristák vagyunk egy biztnságos szálást szeretnék.
köszönöm előre is.

msn: kerani@vipmail.hu
e-mail: kerani@vipmail.hu

Szia!

Priviben válaszoltam.
Vissza az elejére
mire
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 18. Szombat, 1:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci !

Szeretnék lefoglalni akkor áprilistól egy helyet nálatok. Ha elöbb nem megy akkor 15.-étől,de én tudok elöbb is utazni ha lenne üresedés.

Elöre is köszi: Mirella
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 10:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Mire!
Irok privát uzit. Mosoly
Vissza az elejére
mire
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 12:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Szia Mire!
Irok privát uzit. Mosoly

Köszi Enci !

Én is küldtem privit Mosoly

Mirella
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 12:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Olvastam és válaszoltam:-)
Vissza az elejére
padam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 21:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Csütörtökön írtam PÜ-t. Megkaptad?

Üdv Ádám
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban