| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 9:01 Hozzászólás témája: Április 15.-től beköltözhető szobák |
|
|
Április közepétől beköltözhető szobák most lefoglalhatóak dél-Londonban.70Ł/fő/hét kétszemélyes szobák, felszerelt konyhával, ágyneművel internet lehetőséggel.Victoria station 15 perc vonattal.
Legutóbb Enci szerkesztette (2006. Április 28. Péntek, 7:15), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lhitter Újonc

Csatlakozott: Jan 11, 2006 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 9:44 Hozzászólás témája: Szobák Májusban? |
|
|
Kedves Enci,
Lehet e tudni hogy május elején 8-10. környékén lesz-e szobád kiadó? Épp most csinálom a jogsim és sajna nem tudok előbb menni, meg vannak kötve a kezeim amig be nem fejezem, pedig már szivesen ott lennék.
Magamról röviden annyit hogy , 1 éve végeztem Főiskolán német kereskedelmi szakon , van angol középfokum és voltam összondijal Szlovéniába ahol 5 hónapig gyakoroltam az angolt.. igaz azóta nem nagyon használtam csak munkában használom egy kicsit ,de biztos vagoyk benne hogy 1-2 hét alatt visszajön a tudásom. Per pillanat egy Amerikai (EDS) cégenek dolgzom mint IT Helpdeskes. Szerződésem is május 6 jár le úgy hogy onnantol kezdve már szabad vagyok.
Az oldal nagyszerü..! Csak igy tobább.. _________________ köszi,
üdv,
Lénárd |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 10:15 Hozzászólás témája: Lénard |
|
|
Ugy csinaljuk, hogy legyen
Előtte egy honappal keress meg privat uyenetben. Ok? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lhitter Újonc

Csatlakozott: Jan 11, 2006 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 10:19 Hozzászólás témája: Mindenképpen.. |
|
|
Kedves Enci,
Nagyon köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál.. !
Mindenképpen jelentkezem, megvan a számod is, itt találtam a forumon.
Mivel helpdesken dolgozom fel is foglak hívni, de persze előtte jelentkezem priviben ahogy irtad.
még egyszer köszi. _________________ köszi,
üdv,
Lénárd |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
puncsak Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 11:42 Hozzászólás témája: Légyszi !!! |
|
|
| Kedves Enci! érdeklődnék még mindig 2 személyes szoba iránt egy hétre júni 8-13.-ig. Tudsz segíteni? Kérlek, válaszolj, ha van rá módod, mert már tényleg a 6. megkeresésem feléd, és nem tudom, h miért nem jön válasz. Előre is nagyon szépen köszönöm. Puncsák Éva |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 12:33 Hozzászólás témája: szoba |
|
|
Szia!
Válaszoltam mar priviben.Most is csak azt tudom mondani mint akkor, nem tudom.Nem foglalkozom rövid távu szoba kiadsással, de ha előtte 3 héttel sem lesz meg szállásod, kérdezz rá tőlem ujra.Ha van szabad helyem, akkor tudok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
picilany18 Újonc

Csatlakozott: Feb 20, 2006 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Gyula
|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 12:34 Hozzászólás témája: picilany18@citromail.hu |
|
|
| Szia Enci!A segítségedet szeretném kérni ha ez lehetséges!Augusztus közepe tájékán szeretnék a barátommal kimenni dolgozni Londonba de addigra szeretnénk biztos szállást ,hogy ne csak úgy bele a vak világba menjünk!Tudnál nekünk ebben segíteni?Vagy ez túl korai még???És így előre nem tudsz még mondani semmit?Egy kétszemélyes szoba kéne,legyen kis konyha és a város jól megközelíthető legyen...ennyi ami fontos!Szeretném ha válaszolnál!Ha lehet a picilanyka18@citromail.hu-ra,mert nem igazán tudom az oldalt kezelni és félek nem találnám meg a válaszod!Előre is nagyon köszi!Judit |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kerani Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 15:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Enci!
Április 09-én érkezük Londonba, szertnék 3 főre kiadó szobát, 7-8 éjszakára. Segítségedet örömmel venném. Egyszerű túristák vagyunk egy biztnságos szálást szeretnék.
köszönöm előre is.
msn: kerani@vipmail.hu
e-mail: kerani@vipmail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 18:41 Hozzászólás témája: Re: picilany18@citromail.hu |
|
|
| picilany18 írta: | | Szia Enci!A segítségedet szeretném kérni ha ez lehetséges!Augusztus közepe tájékán szeretnék a barátommal kimenni dolgozni Londonba de addigra szeretnénk biztos szállást ,hogy ne csak úgy bele a vak világba menjünk!Tudnál nekünk ebben segíteni?Vagy ez túl korai még???És így előre nem tudsz még mondani semmit?Egy kétszemélyes szoba kéne,legyen kis konyha és a város jól megközelíthető legyen...ennyi ami fontos!Szeretném ha válaszolnál!Ha lehet a picilanyka18@citromail.hu-ra,mert nem igazán tudom az oldalt kezelni és félek nem találnám meg a válaszod!Előre is nagyon köszi!Judit |
Szia Picilány!
Megoldható, de térjünk vissza a dologra előtte egy hónappal.Jo? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 18:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| kerani írta: | Kedves Enci!
Április 09-én érkezük Londonba, szertnék 3 főre kiadó szobát, 7-8 éjszakára. Segítségedet örömmel venném. Egyszerű túristák vagyunk egy biztnságos szálást szeretnék.
köszönöm előre is.
msn: kerani@vipmail.hu
e-mail: kerani@vipmail.hu |
Szia!
Priviben válaszoltam. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mire Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 18. Szombat, 1:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci !
Szeretnék lefoglalni akkor áprilistól egy helyet nálatok. Ha elöbb nem megy akkor 15.-étől,de én tudok elöbb is utazni ha lenne üresedés.
Elöre is köszi: Mirella |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 10:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Mire!
Irok privát uzit.  |