Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

jogsi nélkül hogyan kell???

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Mazsi0001
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 11:45    Hozzászólás témája: jogsi nélkül hogyan kell??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

Egy hónap múlva indulnánk ki, de szeretném megtudni, hogy jogsi nélkül hogyan kell odakint elintézni a banszlmlaszámot, NI szám stb, ami kell.

nagyon örülnék neki, ha valaki tudna segíteni, és lépéslől lépésre, mint a hülyegyereknek Vicces Vicces leírnátok nekem, mivel mit és hogyan...

nagyon szépen köszönöm!!!

ja,é s valaki ismeri Tottenham Hale és Seven Sisters - 3 zóna környéket? ott kapnánk szállást, csak nem tudom hogy az mennyire külváros...

és még valami a kinti tömegközlekedési eszközökre nem lehet úgy havi bérletet venni, hogy csak egy-két -három mertóvonalra? mert ahogy nézegettem a bérletárakat, elég borsos áruk van. vagy valami tipp, ötlet ezzel kapcsolatban?

szóval tényleg köszönném a segítséget!!!!!!!!!! Nagyon boldog Mosoly

Mazsi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fuligjimmy
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 12:22    Hozzászólás témája: Re: jogsi nélkül hogyan kell??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Mazsi0001 írta:
Sziasztok!!

Egy hónap múlva indulnánk ki, de szeretném megtudni, hogy jogsi nélkül hogyan kell odakint elintézni a banszlmlaszámot, NI szám stb, ami kell.

nagyon örülnék neki, ha valaki tudna segíteni, és lépéslől lépésre, mint a hülyegyereknek Vicces Vicces leírnátok nekem, mivel mit és hogyan...

nagyon szépen köszönöm!!!

ja,é s valaki ismeri Tottenham Hale és Seven Sisters - 3 zóna környéket? ott kapnánk szállást, csak nem tudom hogy az mennyire külváros...

és még valami a kinti tömegközlekedési eszközökre nem lehet úgy havi bérletet venni, hogy csak egy-két -három mertóvonalra? mert ahogy nézegettem a bérletárakat, elég borsos áruk van. vagy valami tipp, ötlet ezzel kapcsolatban?

szóval tényleg köszönném a segítséget!!!!!!!!!! Nagyon boldog Mosoly

Mazsi

Helo
A jogsi hiánya jelentősen megnehezíti majd a dolgod. A következőkre lesz szügséged: útlevél, és két darab három három hónapnál nem régebbi közületi számlára(gáz, villany, vonalas telefon). A számláknak a Te nevedre kell, hogy szóljanak, ezzel igazolod a lakhelyed.
Az NI számhoz kell, hogy legyen munkahelyed, fizetésszalagok, regisztrálásod a Workers Registration Scheme-mel, Nevedre szóló lakásbérleti szerződésed, bankszámla sem árt, de azt hiszem nem feltétel. Ha magánvállalkozóként működsz itt, akkor annak regisztrálásáról kell igazolás, nem a WRS.

A Seven sisters közlekedés szempontjából jó környék, közbiztonság szempontjából nem jó.

A tömegközlekedési bérleteket sajnos csak zónák szerint osztják fel, nem metróvonalak szerint. Választhatod a buszt, jóval olcsóbb, de jóval lassúbb is.
Sok sikert
Mazsi0001
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 13:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Jimmy!!

köszönöm a gyors választ!!

de ez nem olyen egyszerű Nagyon boldog
ugyanis nevemre szóló közüzemit nem tudok bemutatni, mivel semmi nincs még a nevemen...
jelenleg kollégiumban élek, nemrég fejeztem be a sulit, így még a szüleim lakhelyén kívül nincs másik bejelentett lakcímem...

nos, ilyenkor mi a helyzet???

köszi!
Nagyon boldog Vicces
Vissza az elejére
xtazi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 19. Vasárnap, 15:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mazsi0001 írta:
Szia Jimmy!!

köszönöm a gyors választ!!

de ez nem olyen egyszerű Nagyon boldog
ugyanis nevemre szóló közüzemit nem tudok bemutatni, mivel semmi nincs még a nevemen...
jelenleg kollégiumban élek, nemrég fejeztem be a sulit, így még a szüleim lakhelyén kívül nincs másik bejelentett lakcímem...

nos, ilyenkor mi a helyzet???

köszi!
Nagyon boldog Vicces

Szia

Lehet tanulo jogsit kerni...azt is elfogadjak jo par bankban...
mas lehetoseg nem nagyon van:((( persze ha sikerul munkat talanod es ok adnak igazolast...akkor azzal is tudsz nyitni szamlat...

Fuligjimy...
Az NI szam igenylesnel nem kerik hogy regisztralva legyel a Workers Registration Scheme-mel....persze minnel tobb papirt viszel annal jobb..de siman meg szoktak adni aki mar oda jut...
ha nincs munkad akkor is meg lehet igenyelni...csak be kell szerezni par elutasito levelet...kell a jobcentertol is regisztacio...viszed a berleti szerzodes...mi pl kinyomtatott elutasito leveleket is vittunk, amit mailben kaptunk...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 20. Hétfő, 0:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mazsi0001 írta:

ugyanezzel a parával vagyok én is itt, én szobát bérlek jelenleg Southfields-ben, tehát éppúgy nincs semmilyen közüzemi számla a nevemen. konkrétan a jövő hét elején megyek körbekilincselni a bankokat, hogy ilyenkor mit lehet tenni, nem hiszem, hogy én vagyok az első, aki ezzel a kérdéssel megkeresi őket. ha megtudok valamit, írok.
Vissza az elejére
kisvakond
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 19:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Milyen igazolást kell vinni a munkáltatótól, amit elfogadnak? Úgy értem, mit kell tartalmaznia?
(Ugyanis én kértem amunkáltatómtól egyet, rajta volt a magyar címem, a munkahelyem címe, és az, hogy ott dolgozom. Ha finoman akarom kifejezni magam, akkor csak annyit mondok, hogy miután 1 és negyed órán keresztül cseverészett velünk a kedves personal banker a Barclaysban, le se sz..ta, hogy milyen igazolásom van, azt mondta, arról ne is álmodjak, hogy így , magyar ID, passport és igazolás birtokában bárki is nyit számlát nekem. Merthogy a magyar IDn külön kártyán van a lakcím,és ez így elfogadhatatlan.....Ja, és I am so sorry...)
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 20:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kisvakond írta:

Milyen igazolást kell vinni a munkáltatótól, amit elfogadnak? Úgy értem, mit kell tartalmaznia?

nekem valami ilyen szoveg volt rajta:

"To *bank neve ide*.

This is to confirm that *nevem*, of *utcanév, házszám*, *városrész*, London *irányítószám* is currently employed at *munkahely neve* from *dátum*. Should you have any questions, feel free to contact me at *munkaadód telefonszáma, emailcíme*"

ezt elfogadták. állítólag jó az is, ha rajta van, hogy effektíve mennyi a fizetésed, de nekem elhitték bemondásra.

kisvakond írta:
Barclaysban, le se sz..ta, hogy milyen igazolásom van, azt mondta, arról ne is álmodjak, hogy így , magyar ID, passport és igazolás birtokában bárki is nyit számlát nekem.

hát igen, a bankban ugye kétfajta igazolást kérnek, egyet a személyazonosságodra, egyet a lakcímedre. a lakcím igazolására jó a fenti levél a munkáltatótól. személyazonosság igazolására nekem a magyar útlevelem elfogadták a Lloyds-ban, de jó rá az angol jogsi is (ha azt nem használod lakcímigazolásra). más nekem nem kellett, mondom, két papír volt nálam, a munkáltatótól kapott fenti levél meg az útlevelem. ha a Barclaysnél f*szkodnak, szerintem menj te is a Lloyds-hoz, nekem ott nem szívóztak sokat, de állítólag még egy szimpla au-pair fizetésre is nyitnak számlát, csak nem adnak hozzá debit cardot, csak cash cardot.
Vissza az elejére
kisvakond
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 20:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, lehet, hogy azzal kavartam be a rendszerükbe, hogy megmutattam a személyimet is (ami ugye 2részes, ezzel meg is állt a tudomány, mer' ilyet még nem láttak Kacsintó))))

No, holnap bepróbálkozok másnál is, remélem, több sikerrel...

Köszi, "ntamas"!

Jaj, mégegy kérdés: A saját bérelt címed volt rajta az igazoláson, vagy csak a munkahely címét igazolhatja a munkáltató (mint számlázási és tartózkodási címet)?
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 10. Hétfő, 21:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kisvakond írta:

Jaj, mégegy kérdés: A saját bérelt címed volt rajta az igazoláson, vagy csak a munkahely címét igazolhatja a munkáltató (mint számlázási és tartózkodási címet)?

azt a cimet igazolhatja, amit megadtal nekik lakcimkent, amikor kitoltotted az adatlapod a munkahelyeden. tehat nekem ez a rendes lakcimem volt, ahol a szobat berlem.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Április 11. Kedd, 14:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jogsi nélkül kicsit "érdekes" lessz !
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Április 11. Kedd, 16:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:
Jogsi nélkül kicsit "érdekes" lessz !

miert? nekem nem kellett jogsi, anelkul is megcsinaltak. ma kuldtek meg a csekkfuzetemet.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban