| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
kaktusz Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 12:20 Hozzászólás témája: SEGITSÉG |
|
|
Ha valaki tudna nekem segiteni kijutni Angliába és munkát tudna nekem szerezni nem lennék hálátlan. Az érdeklödési köröm elsösorban az építőiparban vagy a mezőgazdaságban szeretnék elhelyezkedni.
András voltam 06-30-343-7335/koponya@citromail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
brig-ica Újonc

Csatlakozott: Jan 23, 2006 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 12:50 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok, mi a férjemmel szeretnénk külföldön munkát vállalni, Ő melegburkoló, én manikür pedikür műkörömmel fogalalkozom, de minden megoldás érdekel bennünket.
Ha tud valaki akkor segítsen.köszönjük |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 3. Péntek, 0:49 Hozzászólás témája: Re: SEGITSÉG |
|
|
| kaktusz írta: | Ha valaki tudna nekem segiteni kijutni Angliába és munkát tudna nekem szerezni nem lennék hálátlan. Az érdeklödési köröm elsösorban az építőiparban vagy a mezőgazdaságban szeretnék elhelyezkedni.
András voltam 06-30-343-7335/koponya@citromail.hu |
http://www.gumtree.com/london/2536_1.html
Sok sikert,70 fomt lesz,koszonom...!
Krisz |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cassie Újonc

Csatlakozott: Feb 16, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Március 18. Szombat, 0:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Még elég új vagyok, segítséget szeretnék azügyben kérni, hogy kit, hogyan tudok nyárra olyan szállást, transzfert szerezni, ami tényleg egy diék számára is elérhető áron van. Szeretnék kint tanulni, a nyelvtudáson a felsőfokhoz közelít, eléggé feltalálom magam, de a szüleim nem igazán engednének el minden előzetes foglalások nélkül. 16 éves vagyok, és Anglia bármelyik területe jó, megbízható forrást keresek. Előre is nagyon köszönöm.
Nem nagyon szeretnék belföldi nyelviskolákkal kiutazni, túl költségesek és eléggé behatároltak.
A másik dolog, hogy áprilisban, a tavaszi szünetben életemben először megyek ki Angliába, Londonba és bár megvan a program, és elég sűrű, ha valakinek van kedvenc kajáldája, kicsi boltja, teázója, bármi, amit nem lehet kihagyni:D Természetesen nem londoni lakosok is:) Köszi előre is:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|