| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
vicor Újonc

Csatlakozott: Mar 17, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: 2006. Március 17. Péntek, 21:10 Hozzászólás témája: EEA Family Permit |
|
|
Sziasztok, ukrán állampolgárként szeretnék kimenni dolgozni&nyelvet tanulni. A fent nevezet vízumhoz azonban csatolni kell egy szállás foglalót v. meghívó levelet. Tudna valaki ebben segíteni???
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vicor Újonc

Csatlakozott: Mar 17, 2006 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 10:03 Hozzászólás témája: |
|
|
...meglett a vízum, már csak vmi olcsó szálás ill. munka kellene nekem és a feleségemnek aki mellesleg lengyel...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 12:04 Hozzászólás témája: Re: EEA Family Permit |
|
|
| vicor írta: | Sziasztok, ukrán állampolgárként szeretnék kimenni dolgozni&nyelvet tanulni. A fent nevezet vízumhoz azonban csatolni kell egy szállás foglalót v. meghívó levelet. Tudna valaki ebben segíteni???
üdv |
Szia!
Jaj neked gáz, mert nem vagytok uniósok, szerintem forduj a Követséghez!
Sok Sikert!
Gabi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Április 4. Kedd, 12:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| vicor írta: | ...meglett a vízum, már csak vmi olcsó szálás ill. munka kellene nekem és a feleségemnek aki mellesleg lengyel...  |
Kérdezd meg Encit, vagy Kriszt háát ha van még szobájuk, vagy hirdess itt a fórumon, hogy szállás érdekel! keressel!
Gabi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|