Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Március 20-tol beköltözhető szobák
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
passanger23
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 4. Szombat, 10:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enikő!
Március 15-20 környékén megyek Londonba és egy szabad szobát keresek, vagy csak egy ágyat, egy főre, március végére. Ha sikerül valamit találni, akkor ha nem gond, dobj egy levelet az esetleg@freemail.hu -ra, a részletekről.
Előre is köszönöm.
Viktor
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 4. Szombat, 11:49    Hozzászólás témája: kiadó szoba Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Tudok Neked helyet adni, csak akkor nagyon gyorsan tudnom kell.
Egy 2 ágyas szobában van helyem 70/fő/hét.
A ház Croydon sziveben van, a vasut 7-8 perc séta, vagy 2 perc villamossal.Vonattal 15 perc a Victoria station, ami már 1-es zona, London szive.A környék legnagyobb bevásárló központja 3 perc séta.Minden 1-2 perc távolságra.Nagyon biztonságos környéken.Ebben a házban eddig én laktam, de jövö hétvégén költözöm egy másikba.A másik innen a háztol 5 perc villamossal 65/hét.
Amennyiben érdekel irj sürgösen, mert ezek biztos hogy a hétvégén gazdára találnak.
2 hét kauciót kérek az érkezés előtt 3 héttel, ( ebből ugye már kifutottunk) tehát hétfőn kellene utalnod ha érdekel.
2 hét lakbér pedig az érkezéskor.A kaucio, ha elmész vissza jár amennyiben nem törtél berendezést Mosoly
A két hét lakbér a felmondási idődet fedezi.
Lakbér fizetés a megérkezésed után hetente.
Minden házban van mosogép, felszerelt konyha, ágynemű.
Üdv: Enci
Vissza az elejére
noemoncina
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 10. Péntek, 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Enci!

Kérlek küldd el a noemoncina@yahoo.com ra a telefonszamod minel hamarabb ha tudod!
Érdekelne duplaszoba március közepétől!
vagy hivj a köv. szamon:
0790 319 9012
Köszi!

Papdi Noémi
Vissza az elejére
Zsuzsika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 14. Kedd, 15:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci,

MOst tudtam meg, hogy majustol Croydonban fogok dolgozni. Tudnal nekem segiteni ottani szoba keresesben? Ami fontos, hogy butorozott legyen, legyen bent a szobaban net es legyen sajat furdoje. Ja, es nem emllekesen nem baj ha olcso Nagyon boldog

Egyebkent tudna nekem valaki felvilagositast adni Croydonrol?
Vissza az elejére
Pumukli
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 14. Kedd, 16:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzsika írta:

Persze! Mosoly

Google is your friend. Mosoly

És ezt nem (csak) viccnek szántam! Pont tegnap próbáltam ki, és érdekes dolgokat tudtam meg Croydonról! Pl. hogy ez a része Londonnak komoly károkat szenvedett a II.VH alatt (bombázások!), emiatt egy csomó szép régi épület tönkrement, amiket az ötvenes években az akkori "stílusnak" megfelelően építettek újra! Magyarul: sok szép szocreál épülettel lehet itt találkozni. Mosoly (Hmmm. lehet, hogy ezt a stílust itt kapreálnak hívják?) Mosoly
A fentiek miatt a környék nem egy turista látványosság, de élhető, a bűnözés bár emelkedik az elmúlt pár évben, azért még nem vészes, stb. stb.

Szerintem keress rá, tényleg érdekes dolgokra lehet bukkani! Találtam róla egy csomó fotót (régi városháza, óratorony, Surrey street piac, piros villamos, Whitgift center, étterem review-k, itt élő emberek beszámolói, stb. stb. stb.
Vissza az elejére
ntamas
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Március 14. Kedd, 20:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzsika írta:

Wikipédiában szinte az összes londoni városrészről lehet olvasni. Croydonról konkrétan: http://en.wikipedia.org/wiki/Croydon
Ami nincs benne a Wikipédiában: relatíve sok magyar lakik arrafelé Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban