Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

MÁRCIUSI indulás
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 11:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Oliver írta:
Hello mindenkinek! Még uj vagyok, szal sorry ha hulyesegeket kerdezek... szal én is el akarok huzni marciusba, de az a nagy bökkenő, hogy nem tudok angolul.. ill. elegge keveset.. szal nekem mindenképpen először egy nyelvtanfolyamra kellene jelentkeznem. ebbe tud vki infot kuldeni?Mennyi idő, mig egy jo tanfolyammal megtanulok annyira , hogy munkat vallalhassak? Tavaly érettségiztem... (jelesre egy gimnaziumban és nyelvvizsgam is van németből szal ha kell tudok tanulni Mosoly egyebkent én is csatlakoznék a marciusi turnushoz.. Várom a segítségeteket! Oliver

Szia!
Nyelv iskolát minden utca sarkon találsz, azzal nem lesz gond.Mennyi idő alatt? Ha gyorsan akarsz, akkor intenzivre kell menni, ami minden nap van, de akkor viszont nagyon fel kell szerelkezve lenned pénzzel, mert addig nem igen tudsz dolgozni.Tehát marad a munka mellett, heti 2x3x 2 óra.Az pedig már egyénre szabott, hogy mennyi idő alatt ragad rád a nyelv.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Oliver
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 11:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudok igy talalni munkat hogy alig tudok angolul?? mert ha tudok akkor dolgoznék.. csak nem tudom hogy hol tudnék igy elhelyezkedni?
Kb mennyi a nyelvtanulas koltsege? ha 300000-el el tudok indulni az mar jo? Fél évre akarok kimenni mert aug.-ban suli, de ott kötelező az angol és persze az nincs , viszont annyi pénz sincs hogy addig csak ugy kint legyek ezert erdeklodom a melo irant.. 1v 2 honap nyelvtanulas utan talalnék munkat? Jah es sajnos szakmam nincs csak erettsegi...
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 12:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valami konyhaio munkát csak sikerül szerezned, vagy segédmunkát...
Annyival már neki lehet vágni, szukosen de ki tudsz belőle jönni.Csak hajtani kell a melót közben.
Vissza az elejére
Goldenthal
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 23:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi all,
van még olyan aki március-április környékén menne ki? Mert mi ketten igen (egy fiú=én + egy leányzó), kb 70%os biztossággal. Londonba, előreláthatólag. Jó lenne ha olyanok jelentkeznének akik az *Tiltott szó* csoporttal mennek ki, és akkor tudnánk menni hárman négyen öten stb...
Szóval, valaki? Mosoly
Vissza az elejére
padam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 18:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Április eleje. Egy fiú+ egy lány!

Ádám
Vissza az elejére
rolaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 20:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kik azok akik marcius elejen akarnak indulni?
Mert akkor beszeljuk meg es menjunk egyutt, es kivehetunk egyszerre egy teljes lakast...
Vissza az elejére
palmanzs
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 20:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló, légyszi segítsen, aki tud! Nulla nyelvtudással készül ki Londonba egy bátor rokonom, de gőze nincs arról, mi várja. nINCS VALÉAKINEK MUNKAÜGYBEN TUTI TIPPJE? kÖSZÖNÖM, zSUZSI
Vissza az elejére
palmanzs
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát, mióta beküldtem a segélykérő üzenetemet, azóta elolvastam pár hozzászólást, hogy nincs tuti, meg nincs biztos, meg ilyesmi, de azért úgy tűnik, nem olyan rosszak a kilátások, itthon lehet, hogy rosszabbak. Zavart csak az aggaszt, hogy nem beszél angolul semmit... sok az átvágás?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

palmanzs írta:
hát, mióta beküldtem a segélykérő üzenetemet, azóta elolvastam pár hozzászólást, hogy nincs tuti, meg nincs biztos, meg ilyesmi, de azért úgy tűnik, nem olyan rosszak a kilátások, itthon lehet, hogy rosszabbak. Zavart csak az aggaszt, hogy nem beszél angolul semmit... sok az átvágás?

Hááát azért nulla nyelvtudással csak nehéz.Minimum 1000 pounds legyen nála, hogy kihuzza addig amig talál valamit.
Na meg addig is csak tanulgatni kellene a nyelvet, mert ha még az alap dolgokat sem tudja, érti akkor nagy lesz a gond.
Mindenutt kérdezni fogják mi a neve honnan jott, csinált-e már ilyesmit...tehát minimum ezeket meg kéne tanulni.Na meg hogy a menegert keresem, munkát keresek...
Vissza az elejére
rolaa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 14. Kedd, 14:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

*Kik azok akik marcius elejen akarnak indulni?
Mert akkor beszeljuk meg es menjunk egyutt, es kivehetunk egyszerre egy teljes lakast...*
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 14. Kedd, 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rolaa írta:
*Kik azok akik marcius elejen akarnak indulni?
Mert akkor beszeljuk meg es menjunk egyutt, es kivehetunk egyszerre egy teljes lakast...*

Rola,vannak itteni referenciaid?Vagy hogy tervezted,hogy kiveszel egy lakast...?Mosoly
Vissza az elejére
pecuka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 13:30    Hozzászólás témája: mennék:P sürgősen.. Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!Mosoly

ecu vagyok és nagyon gyorsan és szívesen mennék Londonba minnél előbb!Mosoly

szeretném veletek illetve veled?! felvenni a kapcsolatot..minden megoldás érdekel:P...remélem tudunk beszélni,akár találkozhatunk is!

elérhetőségem
tel: 06 20 482 45 25
Email: preiner.edit@citromail.hu

sziasztok!! Ördögi vagy nagyon őrült
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 12:38    Hozzászólás témája: Szia! Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem megyek márciusba Londonba, ha jól tudom, akkor Bedett akar menni, de nem vagyok benne biztos!
Sok sikert: Gabi
Vissza az elejére
nyuszus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 12. Vasárnap, 13:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Aki 2006. márc. 16-án reggel 7 kor (skyeurope) indul Angliába és nem akar egyedül utazni, az írjon nekem !!!

Üdv.
Eszter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban