| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
passanger23 Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 4. Szombat, 10:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enikő!
Március 15-20 környékén megyek Londonba és egy szabad szobát keresek, vagy csak egy ágyat, egy főre, március végére. Ha sikerül valamit találni, akkor ha nem gond, dobj egy levelet az esetleg@freemail.hu -ra, a részletekről.
Előre is köszönöm.
Viktor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 4. Szombat, 11:49 Hozzászólás témája: kiadó szoba |
|
|
Szia!
Tudok Neked helyet adni, csak akkor nagyon gyorsan tudnom kell.
Egy 2 ágyas szobában van helyem 70/fő/hét.
A ház Croydon sziveben van, a vasut 7-8 perc séta, vagy 2 perc villamossal.Vonattal 15 perc a Victoria station, ami már 1-es zona, London szive.A környék legnagyobb bevásárló központja 3 perc séta.Minden 1-2 perc távolságra.Nagyon biztonságos környéken.Ebben a házban eddig én laktam, de jövö hétvégén költözöm egy másikba.A másik innen a háztol 5 perc villamossal 65/hét.
Amennyiben érdekel irj sürgösen, mert ezek biztos hogy a hétvégén gazdára találnak.
2 hét kauciót kérek az érkezés előtt 3 héttel, ( ebből ugye már kifutottunk) tehát hétfőn kellene utalnod ha érdekel.
2 hét lakbér pedig az érkezéskor.A kaucio, ha elmész vissza jár amennyiben nem törtél berendezést
A két hét lakbér a felmondási idődet fedezi.
Lakbér fizetés a megérkezésed után hetente.
Minden házban van mosogép, felszerelt konyha, ágynemű.
Üdv: Enci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
noemoncina Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 10. Péntek, 20:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Enci!
Kérlek küldd el a noemoncina@yahoo.com ra a telefonszamod minel hamarabb ha tudod!
Érdekelne duplaszoba március közepétől!
vagy hivj a köv. szamon:
0790 319 9012
Köszi!
Papdi Noémi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzsika Újonc

Csatlakozott: Mar 11, 2006 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Tunbridge Wells
|
Elküldve: 2006. Március 14. Kedd, 15:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci,
MOst tudtam meg, hogy majustol Croydonban fogok dolgozni. Tudnal nekem segiteni ottani szoba keresesben? Ami fontos, hogy butorozott legyen, legyen bent a szobaban net es legyen sajat furdoje. Ja, es nem emllekesen nem baj ha olcso
Egyebkent tudna nekem valaki felvilagositast adni Croydonrol? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Pumukli Haladó

|
Elküldve: 2006. Március 14. Kedd, 16:32 Hozzászólás témája: |
|
|
| Zsuzsika írta: |
Persze!
Google is your friend.
És ezt nem (csak) viccnek szántam! Pont tegnap próbáltam ki, és érdekes dolgokat tudtam meg Croydonról! Pl. hogy ez a része Londonnak komoly károkat szenvedett a II.VH alatt (bombázások!), emiatt egy csomó szép régi épület tönkrement, amiket az ötvenes években az akkori "stílusnak" megfelelően építettek újra! Magyarul: sok szép szocreál épülettel lehet itt találkozni. (Hmmm. lehet, hogy ezt a stílust itt kapreálnak hívják?)
A fentiek miatt a környék nem egy turista látványosság, de élhető, a bűnözés bár emelkedik az elmúlt pár évben, azért még nem vészes, stb. stb.
Szerintem keress rá, tényleg érdekes dolgokra lehet bukkani! Találtam róla egy csomó fotót (régi városháza, óratorony, Surrey street piac, piros villamos, Whitgift center, étterem review-k, itt élő emberek beszámolói, stb. stb. stb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ntamas Haladó

Csatlakozott: Feb 06, 2006 Hozzászólások: 57 Tartózkodási hely: Southfields, London
|
Elküldve: 2006. Március 14. Kedd, 20:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| Zsuzsika írta: |
Wikipédiában szinte az összes londoni városrészről lehet olvasni. Croydonról konkrétan: http://en.wikipedia.org/wiki/Croydon
Ami nincs benne a Wikipédiában: relatíve sok magyar lakik arrafelé  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|