Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

mi az a studentshotel???

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Mazsi0001
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 13:56    Hozzászólás témája: mi az a studentshotel??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

egy barátomtól hallottam erről a studentshotelről, ez mi pontosan?
annyit sikerült megtudnom róla, hogy fiataloknak, meg diákoknak való szálláslehetőség.

ha olyan, mint itthon a kollégiumok, az nem lenne gond, már 5.éve koleszos vagyok...
csak lehet indulásnak először érdemesebb lenne egy ilyenben megszállnom...

üdv: Mazsi
Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 15:04    Hozzászólás témája: Szia Mazsi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Jól tudod, hogy az a students hotel, az diákok mehetnek oda lakni, nem tudom, hogy hogy van, de azt mondja az angol tanárnőm, hogy olcsóbbak mint a többi hotelek.
Ennyit tudtam neked segíteni. Vicces
Vissza az elejére
myvett
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 19:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

YOUTHHOSTEL-nek is hivjak a diakszallasokat. csinaltass otthon nemzetkozi diakot, mert az otthoni nem er a vilagon mashol semmit!
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 21:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

myvett írta:
YOUTHHOSTEL-nek is hivjak a diakszallasokat. csinaltass otthon nemzetkozi diakot, mert az otthoni nem er a vilagon mashol semmit!

Szerintem a nemzeközi sem... Amúgy a hostelekben érdemes az 50 beds mixed dormitory-t választanod, ott érdekes emberekkel lehet megismerkedni MosolyMosoly Nagyon boldog
Mazsi0001
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 11. Szombat, 17:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

én azt is hallottam hogy nem csak diákoknak, hanem mint ifjúsági szállás iz létezik. mondjuk 25-26 év alatt...
tehát hogy van olyan hely, ahova nem kell diákigazolvány... mert nekem már nincs, befejeztem a sulimat...

Nagyon boldog Vicces Zavart
Vissza az elejére
londonisl500
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 18:30    Hozzászólás témája: válasz londonisl500-tól Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Szóval youthhostel az valójában igy ismert világszerte.
Bemész itthon az ibuszba és 1300 ft-ért csináltatsz 1 International student card-ot , ezzeltudsz voszonylag jó áron lakni a hostelben.
Szió, londonisl500
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 10. Csütörtök, 12:11    Hozzászólás témája: Re: válasz londonisl500-tól Hozzászólás az előzmény idézésével

londonisl500 írta:
Szia!

Szóval youthhostel az valójában igy ismert világszerte.
Bemész itthon az ibuszba és 1300 ft-ért csináltatsz 1 International student card-ot , ezzeltudsz voszonylag jó áron lakni a hostelben.
Szió, londonisl500

Szia!

Nekem egy ismerösöm volt kint Londonban és azt mondta, hogy az a bizonyos kártya ott kint nem ér semmit, nem tudom, hogy igaz, vagy nem.
Nekem ezt mondta. Üdv :Gabi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban