| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Mazsi0001 Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 13:56 Hozzászólás témája: mi az a studentshotel??? |
|
|
Sziasztok!!
egy barátomtól hallottam erről a studentshotelről, ez mi pontosan?
annyit sikerült megtudnom róla, hogy fiataloknak, meg diákoknak való szálláslehetőség.
ha olyan, mint itthon a kollégiumok, az nem lenne gond, már 5.éve koleszos vagyok...
csak lehet indulásnak először érdemesebb lenne egy ilyenben megszállnom...
üdv: Mazsi
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 15:04 Hozzászólás témája: Szia Mazsi! |
|
|
Jól tudod, hogy az a students hotel, az diákok mehetnek oda lakni, nem tudom, hogy hogy van, de azt mondja az angol tanárnőm, hogy olcsóbbak mint a többi hotelek.
Ennyit tudtam neked segíteni.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
myvett Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 19:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| YOUTHHOSTEL-nek is hivjak a diakszallasokat. csinaltass otthon nemzetkozi diakot, mert az otthoni nem er a vilagon mashol semmit! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 21:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| myvett írta: | | YOUTHHOSTEL-nek is hivjak a diakszallasokat. csinaltass otthon nemzetkozi diakot, mert az otthoni nem er a vilagon mashol semmit! |
Szerintem a nemzeközi sem... Amúgy a hostelekben érdemes az 50 beds mixed dormitory-t választanod, ott érdekes emberekkel lehet megismerkedni   _________________
IGI  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mazsi0001 Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 11. Szombat, 17:12 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
én azt is hallottam hogy nem csak diákoknak, hanem mint ifjúsági szállás iz létezik. mondjuk 25-26 év alatt...
tehát hogy van olyan hely, ahova nem kell diákigazolvány... mert nekem már nincs, befejeztem a sulimat...
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
londonisl500 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 18:30 Hozzászólás témája: válasz londonisl500-tól |
|
|
Szia!
Szóval youthhostel az valójában igy ismert világszerte.
Bemész itthon az ibuszba és 1300 ft-ért csináltatsz 1 International student card-ot , ezzeltudsz voszonylag jó áron lakni a hostelben.
Szió, londonisl500 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Augusztus 10. Csütörtök, 12:11 Hozzászólás témája: Re: válasz londonisl500-tól |
|
|
| londonisl500 írta: | Szia!
Szóval youthhostel az valójában igy ismert világszerte.
Bemész itthon az ibuszba és 1300 ft-ért csináltatsz 1 International student card-ot , ezzeltudsz voszonylag jó áron lakni a hostelben.
Szió, londonisl500 |
Szia!
Nekem egy ismerösöm volt kint Londonban és azt mondta, hogy az a bizonyos kártya ott kint nem ér semmit, nem tudom, hogy igaz, vagy nem.
Nekem ezt mondta. Üdv :Gabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|