Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

mi az a studentshotel???

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Mazsi0001
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 13:56    Hozzászólás témája: mi az a studentshotel??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

egy barátomtól hallottam erről a studentshotelről, ez mi pontosan?
annyit sikerült megtudnom róla, hogy fiataloknak, meg diákoknak való szálláslehetőség.

ha olyan, mint itthon a kollégiumok, az nem lenne gond, már 5.éve koleszos vagyok...
csak lehet indulásnak először érdemesebb lenne egy ilyenben megszállnom...

üdv: Mazsi
Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 15:04    Hozzászólás témája: Szia Mazsi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Jól tudod, hogy az a students hotel, az diákok mehetnek oda lakni, nem tudom, hogy hogy van, de azt mondja az angol tanárnőm, hogy olcsóbbak mint a többi hotelek.
Ennyit tudtam neked segíteni. Vicces
Vissza az elejére
myvett
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 19:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

YOUTHHOSTEL-nek is hivjak a diakszallasokat. csinaltass otthon nemzetkozi diakot, mert az otthoni nem er a vilagon mashol semmit!
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 9. Csütörtök, 21:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

myvett írta:
YOUTHHOSTEL-nek is hivjak a diakszallasokat. csinaltass otthon nemzetkozi diakot, mert az otthoni nem er a vilagon mashol semmit!

Szerintem a nemzeközi sem... Amúgy a hostelekben érdemes az 50 beds mixed dormitory-t választanod, ott érdekes emberekkel lehet megismerkedni MosolyMosoly Nagyon boldog
Mazsi0001
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 11. Szombat, 17:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

én azt is hallottam hogy nem csak diákoknak, hanem mint ifjúsági szállás iz létezik. mondjuk 25-26 év alatt...
tehát hogy van olyan hely, ahova nem kell diákigazolvány... mert nekem már nincs, befejeztem a sulimat...

Nagyon boldog Vicces Zavart
Vissza az elejére
londonisl500
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 18:30    Hozzászólás témája: válasz londonisl500-tól Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Szóval youthhostel az valójában igy ismert világszerte.
Bemész itthon az ibuszba és 1300 ft-ért csináltatsz 1 International student card-ot , ezzeltudsz voszonylag jó áron lakni a hostelben.
Szió, londonisl500
Vissza az elejére
Gabi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 10. Csütörtök, 12:11    Hozzászólás témája: Re: válasz londonisl500-tól Hozzászólás az előzmény idézésével

londonisl500 írta:
Szia!

Szóval youthhostel az valójában igy ismert világszerte.
Bemész itthon az ibuszba és 1300 ft-ért csináltatsz 1 International student card-ot , ezzeltudsz voszonylag jó áron lakni a hostelben.
Szió, londonisl500

Szia!

Nekem egy ismerösöm volt kint Londonban és azt mondta, hogy az a bizonyos kártya ott kint nem ér semmit, nem tudom, hogy igaz, vagy nem.
Nekem ezt mondta. Üdv :Gabi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban