Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Van londoni munka, ami biztosít szállást is?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
susymusy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 11:38    Hozzászólás témája: Van londoni munka, ami biztosít szállást is? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Olyan londoni munkát keresnék, ami biztosít szállást is a dolgozónak és esetleg barátnöjének.
Van esetleg ilyen?
Vagy inkább probálkozzak valami farmon hátha...

London környékén van egyáltalán valami gazdálkodás, farm, ahol szállást is biztosítanak 2 fönek is?
Ha valaki tud nekem segiteni ebben jo lenne.
klmalmo@freestart.hu
Köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Lexi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 14:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Én úgy tudom, hogy a hotel melók némelyike biztosít szállást!
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 7. Kedd, 22:10    Hozzászólás témája: Re: Van londoni munka, ami biztosít szállást is? Hozzászólás az előzmény idézésével

susymusy írta:
Sziasztok!
Olyan londoni munkát keresnék, ami biztosít szállást is a dolgozónak és esetleg barátnöjének.
Van esetleg ilyen?
Vagy inkább probálkozzak valami farmon hátha...

London környékén van egyáltalán valami gazdálkodás, farm, ahol szállást is biztosítanak 2 fönek is?
Ha valaki tud nekem segiteni ebben jo lenne.
klmalmo@freestart.hu
Köszi!

A farmos melokon meg a live-in au-pair allasokon kivul ritka,mint a feher Zorro.
Farmosbol itt valogathatsz:

http://www.gumtree.com/london/2536_1.html
Vissza az elejére
Lexi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 8. Szerda, 10:00    Hozzászólás témája: Re: Van londoni munka, ami biztosít szállást is? Hozzászólás az előzmény idézésével

A farmos melokon meg a live-in au-pair allasokon kivul ritka,mint a feher Zorro.

http://www.gumtree.com/london/2536_1.html[/quote]

Én több helyen láttam hirdetésekben, h tudnak biztosítani szállást (hotel munkánál). Vagy ez nagyban függ attól, h hol található a hotel? (annyira messze a belvárostól, hogy az már majdnem vidék?) Sokkolt
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 8. Szerda, 13:58    Hozzászólás témája: Re: Van londoni munka, ami biztosít szállást is? Hozzászólás az előzmény idézésével

Lexi írta:

http://www.gumtree.com/london/2536_1.html

Én több helyen láttam hirdetésekben, h tudnak biztosítani szállást (hotel munkánál). Vagy ez nagyban függ attól, h hol található a hotel? (annyira messze a belvárostól, hogy az már majdnem vidék?) Sokkolt[/quote]

Hat leginkabb.A belvarosi hotelekben meghirdetett allasokra kb. 300 szazalekos a tuljelentkezes es senki nem akar ott lakni.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban