| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Klaudia25London Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 14. Kedd, 17:24 Hozzászólás témája: Irodai munkatapasztalatok munkaval,kollegakkal kapcsolatban |
|
|
Hello!
Erdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata, velemenye van az itteni irodai munkakkal kapcsolatban.
Otodik honapja dolgozok London belvarosaban egy 12 fos cegnel mint adminisztrator es fordito. Ez az elso munkam itt miota kijottem. Ugy ket honapja szamlalgatom nekik, hogy diplomaskent 3 nyelvvel talan tobbre is kepes vagyok mint sablon emaileket irogatni, fenymasolni meg gepelgetni (kiveve a forditast).Ok erre mindig megigerik, hogy itt valtozasok lesznek amibol aztan persze nem lesz semmi se.
Na de szoval ami a lenyeg, hogy itt divat az igergetes? Vagy az a divat, hogy nekem kene szemtelenul es eroszakosan koveteloznom (amit nem szeretnek mert nem stilusom). Vagy turelmetlen vagyok es tul sokat varok? Esetleg ugy gondoljak, hogy a kelet-europai olcso munkaero az szar is ha mar egyszer olcso?
Kicsit elkulonulve is erzem magam. Ez ennyi ido utan mar zavar. Es pedig nem vagyok bunko, zarkozott tipusu ember (legalabbis nem tudok rola, hogy az lennek:-) ). Azt mondjuk mar sokaktol hallottam, hogy irtozatos klikkesedesek vannak irodan belul (bar ez otthon is jelenseg), na de ennyire? Sok/tobb ido kell talan ahhoz, hogy komolyabb munkat adjanak vagy csak áltatnak?
Van valakinek valami hasonlo vagy mas tapasztalata az itteniekkel?
Koszi elore is ha vk megoszt valamilyen elmenyt!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|