| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
neshcen Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 8:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.
Olvasgattam itt az állás hirdetéseket tegnap és 1-re irtam egy mailt és már ma reggel visszaírtak és csatoltak mellé egy ürlapot(nevem,címen,bank,telefonom stb.)szoval azt szeretném megkérdezni attol aki londonba van, hogy ismeri e ezt a nevet, céget: Jon Slater 14 priory close Totteridge london N20 8BB
Érdemes e velük foglalkozni?
elöre is köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 10:28 Hozzászólás témája: |
|
|
| neshcen írta: | Sziasztok.
Olvasgattam itt az állás hirdetéseket tegnap és 1-re irtam egy mailt és már ma reggel visszaírtak és csatoltak mellé egy ürlapot(nevem,címen,bank,telefonom stb.)szoval azt szeretném megkérdezni attol aki londonba van, hogy ismeri e ezt a nevet, céget: Jon Slater 14 priory close Totteridge london N20 8BB
Érdemes e velük foglalkozni?
elöre is köszi. |
Ismerni nem ismerem őket, de én a helyedben csak kitölteném és vissza küldeném, mert ha már a gumtreen hirdeti magat biztos nem csaló. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gzenguz Újonc

Csatlakozott: Mar 01, 2006 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 23:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Most készülök Londonba kiutazni, de mielőtt indulnék szükségem lenne egy információra.
Egy angliai rokonom azt mondta nekem, hogy Ő úgy tudja, hogy a Job Centre-nél csak az vállalhat munkát, aki már 1 éve kint él és ezt a viszonyt bármilyen formában igazolni tudja, tehát egy frissen Angliába érkezett külföldi személy nem folyamodhat munkakérelem iránt.
Ez kissé elbizonytalanított, mert igazság szerint nem szivesen intézném a munkavállalást más (magyar) közvetítőkön kereszetül.
A 'házalásos' módszer egyébként működik olyan személynek is, aki csak most megy ki, de rendelkezik lakcímmel illetve a szükséges papírokkal, vagy itt csak olyanokat alkalmaznak, akik már min. 1 éve kint élnek és erről bizonyítékkal rendelkeznek?
Előre is köszönöm a hozzáértő segítséget!
Üdv: Attila |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 0:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Senkit nem érdekel mikor jöttél ki.Sem a Job Cetert sem más munka adot.
Ne aggodj.A rokon felre van tajékoztatva.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vritaj Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 11:33 Hozzászólás témája: London júniustól |
|
|
Sziasztok!
20 éves lány vagyok nemzetközi tanulmányok szakos egyetemista.
Most jelentkeztem ki Londonba egyetemre, de mivel kint szüleim segítségére egyáltalán nem számíthatok és el sem várnám ezért nagyon szükségem lenne egy akár teljes munkidős állásra.
Van gyakorlatom német nyelviskolának dolgoztam és itthon egy turista információs szolgálatnak.
Németül , angolul, franciául felsőfokon beszélek, nemrég elkezdtem spanyolul is tanulni és azért azt is már folyékonyan beszélem.
Ha valaki tud segíteni nagyon és tényleg igazán szívesen várom.
Úgy terveztem hogy a vizsgáim után már kimennék június közepe táján.
Nagyon jó ez a honlap egyébként.Majd még lakást keresni is jövök
Hajrá mindenkinek:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Petrucci Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 15:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Először is gratulálok ehhez a hasznos oldalhoz. Régóta olvasgatom egyre szaporodó rovatait, remélem most jó helyen teszem fel egy-két kérdésemet .
Szóval, magamról csak annyit, hogy friss diplomás közgazdász volnék, idegenforgalmi és szálloda szakon végeztem. Felsőfokon beszélek angolul, elég sok akcentust hallottam - sajátítottam el, néhény éves budapesti szállodai munkám során (Meridien, Intercontinental, Hilton)... Tehát bízom benne, hogy nyelvi problémáim nem lesznek Londonban, valamint, hogy német nyelvtudásomnak is hasznát vehetem majd. Régi tervem, hogy megpróbálom a kinti munkát-életet.. Ehhez egy-két hasonló adottságú, kihívásokat kereső évfolyamtársammal, cimborámmal csatlakozva nyáron, vagy kora ősszel hozzá is kezdenénk. Következő kérdéseim lennének: ismertek-e kint szállodai dolgozókat, (magyarokat), akiknak sikerült egy elfogadható pozíciót, állást szerezniök? Illetve vendéglátásban dolgozókat, hiszen főleg ebben van tapasztalatunk, akár a fenti helyeket megjelölve referenciaként. Hogyan kezdjünk neki melót keresni (már itthon, vagy mint mondjátok, kint, házaljunk-e). Milyen fizetésre számíthatnánk, ill., hogy egyáltalán a fővárost válasszuk, vagy vidéket, esetleg kisebb városokat célozzunk meg? Várjunk-e a nyár végéig, és kezdjünk bele szeptember körül, vagy alkalmas ilyen helyekre a nyári főszezon?
Ezen kívül már csak arra volnék kíváncsi, hogy vajon érdemes-e lefordíttatni a diplománkat, indexünket, hiszen az intézmény, ami kiállította itthon a legjobb nevű ilyen irányú képzést adja. Vagy evvel nem foglalkoznak kint?
Előre is köszönöm segítségeteket, mindenkinek sok sikert, jó munkát kívánok..
Péter |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dante Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 3. Péntek, 11:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Hát én is szeretnék kimenni..de nem tudom mi kell hozzá, és mik az esélyeim, gondolom segítség nélkül lehetetlen kimenni és ott állást találni. Valaki elmondaná mi kell hozzá? És mennyibe kerülne az indulás?
Köszi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 3. Péntek, 22:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| Petrucci írta: | Sziasztok!
Először is gratulálok ehhez a hasznos oldalhoz. Régóta olvasgatom egyre szaporodó rovatait, remélem most jó helyen teszem fel egy-két kérdésemet .
Szóval, magamról csak annyit, hogy friss diplomás közgazdász volnék, idegenforgalmi és szálloda szakon végeztem. Felsőfokon beszélek angolul, elég sok akcentust hallottam - sajátítottam el, néhény éves budapesti szállodai munkám során (Meridien, Intercontinental, Hilton)... Tehát bízom benne, hogy nyelvi problémáim nem lesznek Londonban, valamint, hogy német nyelvtudásomnak is hasznát vehetem majd. Régi tervem, hogy megpróbálom a kinti munkát-életet.. Ehhez egy-két hasonló adottságú, kihívásokat kereső évfolyamtársammal, cimborámmal csatlakozva nyáron, vagy kora ősszel hozzá is kezdenénk. Következő kérdéseim lennének: ismertek-e kint szállodai dolgozókat, (magyarokat), akiknak sikerült egy elfogadható pozíciót, állást szerezniök? Illetve vendéglátásban dolgozókat, hiszen főleg ebben van tapasztalatunk, akár a fenti helyeket megjelölve referenciaként. Hogyan kezdjünk neki melót keresni (már itthon, vagy mint mondjátok, kint, házaljunk-e). Milyen fizetésre számíthatnánk, ill., hogy egyáltalán a fővárost válasszuk, vagy vidéket, esetleg kisebb városokat célozzunk meg? Várjunk-e a nyár végéig, és kezdjünk bele szeptember körül, vagy alkalmas ilyen helyekre a nyári főszezon?
Ezen kívül már csak arra volnék kíváncsi, hogy vajon érdemes-e lefordíttatni a diplománkat, indexünket, hiszen az intézmény, ami kiállította itthon a legjobb nevű ilyen irányú képzést adja. Vagy evvel nem foglalkoznak kint?
Előre is köszönöm segítségeteket, mindenkinek sok sikert, jó munkát kívánok..
Péter |
Figyi,ilyen refekkel neki ne lass slapec munkat keresni!!!!
Hilton,Meridien,Inetrcontinental itt is van es a segguket fogjak a foldhoz verdesni,hogy nem komuves jelentkezik a meghirdetett (vagy csak hirdetni szandekozott) allasra.Itt eleg nagy hiany van a jolkepzett munkaerobol,ugyhogyu menni fog.SZonda-jelleggel kuldjetek szet egy-ket CV-t,mintha itt lennetek,csak jol jegyezzetek meg,hova kuldtetek..
Ilyen refekkel,gyakorlattal menni fog,nem is nehezen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
london4 Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 11:23 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni,hogy Birminghamben nem e tud valaki,epitoiparban munkat?Burkolas vagy gipszkartonozas edkelne
fokep.Vagy esetleg ceg nevet, ha valaki tudna mondani,
azt meg koszonem.
Erdekelne,hogy Angliaban vannak nagyob epitkezesek,ahol 50-100 hazat epitenek fel vagy tobbet?Vagy csak regi hazakat ujjitanak fel?
Ha esetleg csak Londonhoz tudtok viszonyitani az is eleg.
Elore is koszonom. Roland |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 12:15 Hozzászólás témája: Szai Krisz! |
|
|
Hellóka!
Mi zu? Hogy vagy? érdeklődnék, hogy itthol hol lehet a 2-szakmámat hivatalosan angol nyelvre lefordítani, hogy kint az angolok elfogadják.
Elöre is köszi: Gabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pecuka Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 13:35 Hozzászólás témája: |
|
|
[size=7]28 ÉVES VAGYOK .4 HANGSZEREN JÁTSZOM:GITÁR,BASSZUSGITÁR,DOB ÉS
BILLENTYŰ.SZERETNÉK ANGLIÁBAN ÁLLÁST TALÁLNI MINT ZENÉSZ !! HA VALAKI
ESETLEG TUDNA SEGÍTENI AZT MEGKÉRNÉM,HOGY ÍRJON AZ EMAIL CÍMEMRE !
KÖSZÖNÖM SZÉPEN !![/size]
emil cim: preiner.edit@citromail.hu
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nyuszus Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 14:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket, hogy London északi része milyen?! Au pair ként szeretnék kimenni, találtam is egy családot, a cím E17 9BS London. Tudja vki, hogy milyen ez a környék? Ez pedig az iskolám lenne: Waltham Forest college. Légyszi írjatok vélményt!
Előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 19:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| nyuszus írta: | Sziasztok!
Szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket, hogy London északi része milyen?! Au pair ként szeretnék kimenni, találtam is egy családot, a cím E17 9BS London. Tudja vki, hogy milyen ez a környék? Ez pedig az iskolám lenne: Waltham Forest college. Légyszi írjatok vélményt!
Előre is köszi! |
East 17,Walthamstow.Van baratom,aki ott lakik,szerinte jo ott elni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vitamin Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 6. Hétfő, 21:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Irok ide is itt is osk okos ember gyülik össze!
Szóval Informatikus mérnök volnék, alap, és középfoku angollal.
Kérdezném hova induljak mit, kit, hol keressek?
Valószinű elöször nem kapok mérnöki munkát, nem is baj, angolon akarok erősiteni, bár nem dobom vissza a jo munkalehetőségeket.
Kérdésem hogyan kezdjek hozzá, sokan irtátok ki kell menni ott könnyeb munkát találni, mint itthonról küldözgetni infokat, mit tegyek, nem sok probálkozásom van nem tudok hónapkat munkakereséssel tölteni, egyből dolgozni szeretnék még ha nem is mérnökként, de legyen pénzem a továblépéshez, ha megy jobban az angol mehet a jobb munka is.
Szóvl hogyan kezdjek neki???
Köszi!
Tamás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Március 7. Kedd, 12:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| Vitamin írta: | Sziasztok!
Irok ide is itt is osk okos ember gyülik össze!
Szóval Informatikus mérnök volnék, alap, és középfoku angollal.
Kérdezném hova induljak mit, kit, hol keressek?
Valószinű elöször nem kapok mérnöki munkát, nem is baj, angolon akarok erősiteni, bár nem dobom vissza a jo munkalehetőségeket.
Kérdésem hogyan kezdjek hozzá, sokan irtátok ki kell menni ott könnyeb munkát találni, mint itthonról küldözgetni infokat, mit tegyek, nem sok probálkozásom van nem tudok hónapkat munkakereséssel tölteni, egyből dolgozni szeretnék még ha nem is mérnökként, de legyen pénzem a továblépéshez, ha megy jobban az angol mehet a jobb munka is.
Szóvl hogyan kezdjek neki???
Gyere ki,koltozz be Encihez,hozz penz es igenis keress informatikusi munkat,az egyik haverom keves angollal a Cooperative-bank egyik rendszergazdaja lett.Diohejban ennyi.
Köszi!
Tamás |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|