| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 451 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Szeptember 17. Szerda, 8:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Calibra Te a minőségről beszélsz, ami tényleg kritikán aluli tud lenni, tothz-ék viszont arról, hogy az alap NHS kezelések nem drágábbak mint otthon....
És lőn, mindenkinek igaza van  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 427 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Szeptember 17. Szerda, 15:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Én azt egy szóval sem állítottam, hogy ez a kánaán. A nejem orvos és kereken megtiltotta, hogy itt műtessem meg a kezemen a gangliont. Abban tehát abszolút egyetértek Calibrával, hogy az itteni NHS-es orvoslás messze alacsonyabb szintű, mint az otthoni.
Amit leírtam, az az volt, hogy a lányom az antibiotikumot ingyen kapta, amíg 16 év alatti volt. Utána pedig nem a gyógyszerért, hanem a receptért kellett fizetni, ha jól emlékszem 5 fontot. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
calibra1968 Haladó

|
Elküldve: 2008. Szeptember 17. Szerda, 20:46 Hozzászólás témája: |
|
|
de örülök hogy tisztáztuk a félreértéseket!
Szeretem mikor mindenkinek igaza van!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

|
Elküldve: 2008. Szeptember 19. Péntek, 23:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Javítom magamat. A receptdíj 7 font. Viszont a fogamzásgátló tabletta ingyenes!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 264 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Szeptember 20. Szombat, 18:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Na ez érdekes... nekem egy receptért 14 font körül kell fizetnem, talán 14.20 vagy 14.40, most nem tudom biztosan. Ez azért van, mert két gyógyszer van rajta? De hát akkor ez nem receptdíj! Valaki meg tudja mondani nekem, hogy is van ez?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rob10 Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 28. Vasárnap, 21:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok. Én ugyan még "csak "39 vagyok de sajnos hamarosan tagja leszek a címben szereplő generációnak.
Ha már az orvosi ellétásról volt szó, lenne egy kérdésem nekem is. A családom most jön ki hamarosan. Tudja e valaki, hogy a 4 ill 10 éves gyermekeimmel mi a teendő hogy ellátást kapjanak? Beregisztrálom őket is a GP-nél vagy szükség van valami egyéb intézni valóra is? Köszönöm előre is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

|
Elküldve: 2008. Szeptember 29. Hétfő, 0:12 Hozzászólás témája: |
|
|
| calibra1968 írta: | Hát akkor mesélnék:
A párom cukorbeteg közel 30 fontba került a gyógyszere. Mire a regisztrációt megkapta, az kicsit odébb volt. |
Egy magyar ismerősöm mesélte, hogy cukorbeteg és teljesen ingyen kapta azt a speciális adagolót, amibe amikor eszik csak beüti, hogy mennyi szénhidrátot evett és az automatikusan ahhoz alkalmazkodva adagolja az inzulint. Ez itt ingyenes, otthon nem. Van tehát ami itt kedvetőbb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fjfd2005 Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 28. Kedd, 18:11 Hozzászólás témája: Londonban angol ugynokseg |
|
|
Sziasztok! Szeretnek egy kicsit segiteni aki szandekozik itt kint dolgozni! Az otthoni ugynokoket ha tudjatok keruljetek el! Van itt egy cim amit ingyen atadok azoknak akik szeretnek valahol elkezdeni! A ceg szallodai munkakkal foglalkozik csak. A ceg neve OMNI telefonszamuk: 02087411190 Van egy magyar holgy is ott. Keressetek Andreat! Sok sikert nektek! Remelem mas is segiteni fog honfitarsain es nem nagy penzert teszik mint egyesek!!!!!
Sok sikert!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|