| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
hcsabi Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 2. Kedd, 19:17 Hozzászólás témája: Ilyen létezik? |
|
|
Sziasztok!
Én 2 hét múlva szeretnék kimenni angliába. Mivel megtudtam, hogy a munkaközvetítőm - Foremost - egy csaló lett volna úgy gondoltam, hogy a gumtree-n keresek magamnak szállást. Találtam is egyet de azt mondta nekem, hogy küldjem el az egyik barátomnak a depositot western unionnal hogy lássa van pénzem és akkor fenntartja nekem a szobát. Most olvastam egy cikket erről itt: http://arthesis.co.uk/index.php?section=read&id=40
Ilyen létezik?! Igaz amit írnak ? A foremost-ról igazat írtak kérdésem az lenne, hogy nektek volt már ilyenhez részetek? Mit csináljak? Tényleg visszatudnak élni a helyzettel és feltudják venni a pénzemet? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csutkaroza Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 6:25 Hozzászólás témája: Hát remélem nem! :S |
|
|
Én szerencsére nem tlákoztam ilyennel, de nem is szeretnék. Én a párommal szeretnék kiutazni október elején, csak sajnos én még pénz szűkében vagyok!
Nagyon sok munkaközvetítő és szállás közvetítővel beszéltem, emailoztom.... De szerencsére egyikkel se kötöttem semillyen szerződést. Sikerült találnom egy egyenlőre megbízható céget, a PLp-t, őket az iranylondon.hu oldalon talátam, és eddig semmi roszat nem találtam róluk (remélem megbíható is marad). De náluk is úgy működik a szállás foglalás, hogy miután megérkeztünk londonba, igény szerint a szállásra visznek és ott töltöd ki a lakásszerződést és ott is fizetsz. Sajnos én is hallotam már olyat, hogy kimentek a lefoglalt szállásra, és vagy nem volt szabad mint ahogy azt ígérték, vagypedig koránt sem azt kapták amit kifizettek (ágy helyett a napaliban a földet). Úgyhogy én azt tanácsolom neked hogy óvatosan. Úgy tudom, hogy ennek az oldalnak a szolgáltatója is foglalkozik lakásbérléssel, és róluk ugyszintén nem hallotam semmi rosszat!
Kitartás és remélem találkozunk Londonban!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 264 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 23:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Emberek, ti nem látjátok a fától az erdőt?? A főoldalon hatalmas betűkkel oda van írva, hogy a Magyarok Londonban szállást kínál, illetve segítséget minden lakónak! Ezen a fórumon kívül lényegében ez a fő dolog, amivel foglalkoznak! Ne gumtree-n keresgéljetek, Enciék teljesen megbízhatóak szállásügyben! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
potimi Újonc

Csatlakozott: Sep 03, 2008 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Camden, London
|
Elküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 13:58 Hozzászólás témája: |
|
|
A cikk elejétől a végéig igaz, semmiképpen ne csináld! Hallgass inkább erusra  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolessz Haladó

Csatlakozott: Nov 03, 2006 Hozzászólások: 61 Tartózkodási hely: London-Leyton
|
Elküldve: 2008. Szeptember 27. Szombat, 17:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Küldj a számlámra 20 fontot és megmondom, hogy utald-e a pénzt.
viccet félretéve.
miért ad az ember előre pénzt bármiért?
Mégis mindenki aki kijön ide albérletbe előre küldi a pénzt?
Otthon ha albiba mész előre küldöd a pénzt?
Nem a helyszínen fizeted beköltözésnél?
Csak egy kicsit gondolkodni kéne és nem leragadni az első gumtrees hirdetésen és azon rágódni, hanem felhívni a többit is.
A londoni magyarokról meg inkább ne beszéljünk.
iwiw, gumtree a szállás kereséshez. Én ezt a 2 helyet tartom a legjobbnak.
Vedd fel a kapcsolatot msn-en 1-2 itt élő magyarral. Itt mindenki tud 1-2 albérletről, ami megbízható. _________________ Zsolt |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
fine77 Haladó

Csatlakozott: Dec 29, 2007 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: Wood Green London UK.
|
Elküldve: 2008. Szeptember 28. Vasárnap, 2:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.. Én is csak osztani tudom már tapasztalatból. Legjobb privátba kezdeni magyar lakoknál, innen váltasz a legkönnyebben.., s senki nem kér mást max 2 hét deposit. Nem szabad elsőre lekötnie senkinek magát x hónapra, mikor még a helyet se látta. Saját tapasztalat.. IWIW.., Gumtree-ről fel lehet épiteni szállást munkát, s el lehet indulni. Sőt a szállást otthonról is akár.., igy magyarok között.
Csak rossz vélemyény van itt kinn a 'fórumos' nem privát /az-az céges/ szállásadókról, mint a szobák minősére, mint anyagi szempontból. Üdv. Cs. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 264 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Szeptember 28. Vasárnap, 21:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Zsolessz, én a Magyarok Londonban-ról beszéltem, nem a Londoni Magyarokról... az utóbbinál már én is laktam, meg is bántam rendesen, igazi kizsákmányoló pofátlan banda... csak azért nem választottam Enciéket, mert két hónapig kellett volna "kötelezően" náluk lakni, amit meg is értek, de nekem nem felet meg. A Londoni Magyaroktól meg egy hónap múlva húzhattam a csíkot, hogy csak úgy füstölt, mert hála Istennek találtam munkát is, meg szállást is a közelben.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|