Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Ilyen létezik?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
hcsabi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 2. Kedd, 19:17    Hozzászólás témája: Ilyen létezik? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én 2 hét múlva szeretnék kimenni angliába. Mivel megtudtam, hogy a munkaközvetítőm - Foremost - egy csaló lett volna úgy gondoltam, hogy a gumtree-n keresek magamnak szállást. Találtam is egyet de azt mondta nekem, hogy küldjem el az egyik barátomnak a depositot western unionnal hogy lássa van pénzem és akkor fenntartja nekem a szobát. Most olvastam egy cikket erről itt: http://arthesis.co.uk/index.php?section=read&id=40
Ilyen létezik?! Igaz amit írnak ? A foremost-ról igazat írtak kérdésem az lenne, hogy nektek volt már ilyenhez részetek? Mit csináljak? Tényleg visszatudnak élni a helyzettel és feltudják venni a pénzemet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
csutkaroza
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 6:25    Hozzászólás témája: Hát remélem nem! :S Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szerencsére nem tlákoztam ilyennel, de nem is szeretnék. Én a párommal szeretnék kiutazni október elején, csak sajnos én még pénz szűkében vagyok! Szomorú
Nagyon sok munkaközvetítő és szállás közvetítővel beszéltem, emailoztom.... De szerencsére egyikkel se kötöttem semillyen szerződést. Sikerült találnom egy egyenlőre megbízható céget, a PLp-t, őket az iranylondon.hu oldalon talátam, és eddig semmi roszat nem találtam róluk (remélem megbíható is marad). De náluk is úgy működik a szállás foglalás, hogy miután megérkeztünk londonba, igény szerint a szállásra visznek és ott töltöd ki a lakásszerződést és ott is fizetsz. Sajnos én is hallotam már olyat, hogy kimentek a lefoglalt szállásra, és vagy nem volt szabad mint ahogy azt ígérték, vagypedig koránt sem azt kapták amit kifizettek (ágy helyett a napaliban a földet). Úgyhogy én azt tanácsolom neked hogy óvatosan. Úgy tudom, hogy ennek az oldalnak a szolgáltatója is foglalkozik lakásbérléssel, és róluk ugyszintén nem hallotam semmi rosszat!
Kitartás és remélem találkozunk Londonban! Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 23:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Emberek, ti nem látjátok a fától az erdőt?? A főoldalon hatalmas betűkkel oda van írva, hogy a Magyarok Londonban szállást kínál, illetve segítséget minden lakónak! Ezen a fórumon kívül lényegében ez a fő dolog, amivel foglalkoznak! Ne gumtree-n keresgéljetek, Enciék teljesen megbízhatóak szállásügyben!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
potimi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 13:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A cikk elejétől a végéig igaz, semmiképpen ne csináld! Hallgass inkább erusra Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 27. Szombat, 17:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Küldj a számlámra 20 fontot és megmondom, hogy utald-e a pénzt.

viccet félretéve.
miért ad az ember előre pénzt bármiért?

Mégis mindenki aki kijön ide albérletbe előre küldi a pénzt?

Otthon ha albiba mész előre küldöd a pénzt?
Nem a helyszínen fizeted beköltözésnél?
Csak egy kicsit gondolkodni kéne és nem leragadni az első gumtrees hirdetésen és azon rágódni, hanem felhívni a többit is.

A londoni magyarokról meg inkább ne beszéljünk.

iwiw, gumtree a szállás kereséshez. Én ezt a 2 helyet tartom a legjobbnak.
Vedd fel a kapcsolatot msn-en 1-2 itt élő magyarral. Itt mindenki tud 1-2 albérletről, ami megbízható.
fine77
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 28. Vasárnap, 2:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.. Én is csak osztani tudom már tapasztalatból. Legjobb privátba kezdeni magyar lakoknál, innen váltasz a legkönnyebben.., s senki nem kér mást max 2 hét deposit. Nem szabad elsőre lekötnie senkinek magát x hónapra, mikor még a helyet se látta. Saját tapasztalat.. IWIW.., Gumtree-ről fel lehet épiteni szállást munkát, s el lehet indulni. Sőt a szállást otthonról is akár.., igy magyarok között.
Csak rossz vélemyény van itt kinn a 'fórumos' nem privát /az-az céges/ szállásadókról, mint a szobák minősére, mint anyagi szempontból. Üdv. Cs.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 28. Vasárnap, 21:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsolessz, én a Magyarok Londonban-ról beszéltem, nem a Londoni Magyarokról... az utóbbinál már én is laktam, meg is bántam rendesen, igazi kizsákmányoló pofátlan banda... csak azért nem választottam Enciéket, mert két hónapig kellett volna "kötelezően" náluk lakni, amit meg is értek, de nekem nem felet meg. A Londoni Magyaroktól meg egy hónap múlva húzhattam a csíkot, hogy csak úgy füstölt, mert hála Istennek találtam munkát is, meg szállást is a közelben. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban