Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Vigyazat csalok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
calibra1968
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 13. Szombat, 22:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na sziatok! Csak egy pár idézat! Bemásolt!

Utazók fóruma:

LONDON

Varga Zoltánról
rebmud

2005 Mar 09, 22:41

Kiadó szobák Londonban, a 3-4 zóna határán, Hanger Lane metróállomásnál.

2 ágyas szoba 10 GBP/nap túristáknak.

2 ágyas szoba albérlökneek 50 GBP/hét.

londoniszoba@freemail.hu

00447916252490 Varga Zoltán

Sziasztok!

Mi is most szerettünk volna menni Londonba, Varga Zoltánhoz, a fenti hírdetés feladójához. A mai napig többször beszéltünk telefonon vele, mindvégig megerősítette, hogy rendben lesz a szállásunk. Ellenben a mai napon kaptunk tőle egy e-mailt, hogy mégsem tudunk nála aludni. Most még van két napunk, hogy új szállás után nézzünk, szerintem nem sok eséllyel.

Ezúton szeretnélek titeket óvni, hogy bármilyen téren kapcsolatba lépjetek Varga Zoltánnal, különben így járhattok mint mi!

Stb.

De van jópár sor róla! Gyorsan lehet találni!

Nem vagyok én se ellene se mellette, csak gondolja meg az ember mit lép!

Ennyi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
mirci85
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 23. Kedd, 9:37    Hozzászólás témája: Sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello
Nem tud valaki vmi jó munkaközvetítő irodát ami megbízható, vagy valami munkát (barátnőmnek és nekem)? Nem tudunk jól angolul, de megfog szünni a munkahelyünk és itt már nincs lehetőségünk.Bármit elvállalunk. Előre is köszönünk bármilyen segítséget. mircus@vipmail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szerelo383
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 24. Szerda, 12:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Magyarok atveresere specializalodott karosszeria-lakatos Wokingham-ben. Ha kedved van megszabaditani autodat nehany extrajatol konnyen megtalalhatod, hirdetese mindenhol megtalalhato. Se szamla, se penzvisszafizetes, se tisztesseg, se becsulet. Andras
Vissza az elejére
fine77
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 24. Szerda, 21:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv! A "varga z." Témához rövid komment../a Wembley-s/ Én 2x kerültem vele kapcsolatba/telefonon ill. mail-be/, de a fölényes "alpári" viselkedésével.., erőszakosságával nem bíznék rá egy percet se az életemből. Felkiáltás Persze ez csak egy személyes vélemény.. Cs.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
calibra1968
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. November 6. Csütörtök, 15:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mosoly Nem egyedül a te véleményed ez! Mosoly Jó az ítélő képességed!!Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kitto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 21. Péntek, 12:40    Hozzászólás témája: A segítségeteket szeretném kérni! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok londoni Magyarok!
Olajos Krisztián vagyok Budapestről!
A segítségeteket szeretném kérni!

Találtam a Londoni Gumtree oldalon egy hírdetést egy laptopról és felvettem a kapcsolatot az eladóval, elküldtem neki a pénzt de nem küldte el a laptopot. A mai napig hirdet itt a link:
http://www.gumtree.com/london/94/30541394.html
http://www.gumtree.com/london/00/30791900.html

Ahová a pénzt küldtem:
Name: John Mike
Address: Street London W1J 8DJ
City: London
Country: United Kingdom
Zip number: 43140
Telephone: 0039 33 17 64 43 24
Email: deere232@gmail.com
Telefonban össze-vissza hazudozott. Akcentusából ítélve arab!
Az én elérhetőségeim:
Name: Olajos Krisztian
Address: Desi Hubert u. 24. 3/13
City: Budapest
Country: Hungary
Zip number: 1098
Telephone: 0036 30 32 171 32
Email: kitto0707@hotmail.com

Innen Magyarországról semmit se tudok tenni. Nem akar evvel senkise foglalkozni.
Ti vagytok Londoni Magyarok az utolsó reményem. Bármilyen megoldás érdekel. El kéne menni a helyszínre, vagy a laptop-ot, vagy a pénzt vissza kéne szerezni. Nagyon megjutalmazom azokat, akik segítenek.
Tudok további adatokat küldeni emailben.
Várom a válaszokat.

Köszönettel: Olajos Krisztián
Vissza az elejére
kitto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 21. Péntek, 12:56    Hozzászólás témája: A segítségeteket szeretném kérni! Hozzászólás az előzmény idézésével

A segítségeteket szeretném kérni!

Találtam a Londoni Gumtree oldalon egy hírdetést egy laptopról és felvettem a kapcsolatot az eladóval, elküldtem neki a pénzt de nem küldte el a laptopot. A mai napig hirdet itt a link:
http://www.gumtree.com/london/94/30541394.html
http://www.gumtree.com/london/00/30791900.html

Ahová a pénzt küldtem:
Name: John Mike
Address: Street London W1J 8DJ
City: London
Country: United Kingdom
Zip number: 43140
Telephone: 0039 33 17 64 43 24
Email: deere232@gmail.com
Telefonban össze-vissza hazudozott. Akcentusából ítélve arab!
Az én elérhetőségeim:
Name: Olajos Krisztian
Address: Desi Hubert u. 24. 3/13
City: Budapest
Country: Hungary
Zip number: 1098
Telephone: 0036 30 32 171 32
Email: kitto0707@hotmail.com

Innen Magyarországról semmit se tudok tenni. Nem akar evvel senkise foglalkozni.
Ti vagytok Londoni Magyarok az utolsó reményem. Bármilyen megoldás érdekel. El kéne menni a helyszínre, vagy a laptop-ot, vagy a pénzt vissza kéne szerezni. Nagyon megjutalmazom azokat, akik segítenek.
Tudok további adatokat küldeni emailben.
Várom a válaszokat.

Köszönettel: Olajos Krisztián
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. November 21. Péntek, 13:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha Londonban el, akkor miert adott meg irorszagi telefonszamot?

A cim amire kuldted pedig hianyos. Se hazszam, se utcanev nincs rajta. Utobbi kideritheto az iranyitoszambol, de a hazszam akkor is hianyzik. Hogy fizetted ki? Atutalassal stb.?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. November 21. Péntek, 16:16    Hozzászólás témája: Re: A segítségeteket szeretném kérni! Hozzászólás az előzmény idézésével

kitto írta:

Teged ugy atb@sztak a palankon, ahogy csak lehet.

Ez a cim: W1J 8DJ virtualis irodak cime, jo esellyel senki sem tud semmit mar a pofarol, ha letezett ott egyaltalan es nem csak a hirdetesben.

Integess szepen a penzednek, maskor akkor fizess, ha a kezedben van a cucc.

No hard feelings! Nem volt gyanus, hogy valami tul olcso?

Ha ez vigasztal - nem fog - ilyen atb@szasok naponta szazszamra tortennek, mindenfele nacio tagjaival. A Real Hustlers TV-sorozat remek kis izelitoket ad arrol, hogy mennyire hiszekenyek az emberek es mennyire konnyu oket atverni.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lilian
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 24. Hétfő, 10:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A legnagyobb csalo itt Londonban, maga Enci, Croydonban, aki kicsalja az emberektől a pénzt azzal, hogy az ideérkezés után már tud munkát biztosítani. Olyan lakásbérleti szerződeseket köt, hogy azt neki ne kelljen visszafizetni, különböző ürüggyel kizsebeli az emberektől a pénzt, hogy utána csak őrá támaszkodhass!! Minden egyes lakásszerződés másképpen irodik, más néven. Bennünket nagyon meglopott és becsapott, pedig mi is Ceglédiek vagyunk, mint ő. Aki még eltudja olvasni a beirást, kérjük adja tovább, vigyázva hogy minnél kevesebb embert tudjon becsapni. Nagyon sok embert becsapott hiddjetek el, mi is kertük vissza a pénzünket, és nem adta lyukat beszél az ember gyomrába. Kérünk vigyázzatok magatokra és főleg a pénzetekre. Lilian Ceglédről. Ha valaki akar konkréttabban barlilpet@freemail.hu
Vissza az elejére
Lilian
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 24. Hétfő, 13:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen ez a Borisz nevezetű ember a Budapesti Euwork-kel is kapcsolatban áll, bennünket 600 fonttal vettek le és munkát nem adtak, másik két párral együtt. Ezt követően felhívtuk ez oldal müködtettőit és azt monták, már másnap dolgozhatunk. Aláírattak velünk egy lakásbérleti szerződést, amely nem enged el két hónapig, a pénzt elvették tőlünk 420 fontot és a munka itt is elmaradt. Tehát ennek a honlapnaka tulaja is egy negy csaló tolvaly nő aki mellesleg velem együtt Ceglédi. Vigyázzatok ővele is, nagy hasbeszélő és becstelen teremtés akit csak a pénz érdekel. Ha bővebben akartok infot. barlilpet@freemaul.hu
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. November 24. Hétfő, 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jaj, valaki mar megint panasznapos... 2x is atvertek a fejet... Kicsit zavaros a dolog, de biztos igaza van.

Csak hogy tiszta legyen a kep: Igert az Enci neked MUNKAT? Vagy azt igerte, hogy segit keresni es megmondja merre keresd? Hany napot/orat toltottel TE azzal, hogy munkat kerestel? Hany ugynoksegnel voltal, hany uzletbe kopogtal be, hogy "Itt vagyok, munkat keresek"?

Konkluzio: Vigyazzatok minden cegledivel! Minden cegledi csalo! Mosoly

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008. November 24. Hétfő, 15:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
Jaj, valaki mar megint panasznapos... 2x is atvertek a fejet... Kicsit zavaros a dolog, de biztos igaza van.

Csak hogy tiszta legyen a kep: Igert az Enci neked MUNKAT? Vagy azt igerte, hogy segit keresni es megmondja merre keresd? Hany napot/orat toltottel TE azzal, hogy munkat kerestel? Hany ugynoksegnel voltal, hany uzletbe kopogtal be, hogy "Itt vagyok, munkat keresek"?

Konkluzio: Vigyazzatok minden cegledivel! Minden cegledi csalo! Mosoly

-seci

Ő semennyit Seci Mosoly
Felhívott, hogy átvágták az előző helyen. Tudunk-e segíteni. Mondtuk, hogy minden lakónknak segítünk a munkakeresésben,DE NEM VAGYUNK MUNKAKÖZVETÍTŐ és jelenleg főleg a lányoknak van hely.
Másnap megérkeztek, mentem értük a vasútállomásra, írtunk CV-t és kértünk még aznapra időpontot ahhoz az ügynökséghez akik a leggyorsabban foglalkoztatják a nőket. ( Közben természetesen megírtuk a bérleti szerződést, külön kibeszéltük, hogy 60 nap a minimum bérlet - nem értem mire érti a más névre szóló szerződést, hát persze hogy külön névre írjuk az ő a férje szerződését. Habár az asszonyka hordja a nadrágot lehet hogy az volt a gond, hogy a férjét is emberszámba vettük.)
Ezenkívül teljes térképpel felszereltük őket hogy másnap hol kezdjenek. Másnap reggel kaptam egy smst, hogy megint csalódott, nincs munka (jelzem 12 órája volt Londonban ) Felhívtam, jeleztem neki, hogy beszéltünk most direkt 3 ügynökséggel, akik várják szeretettel, de nem ment sehova, másnap haza húzott.
Jelzem, olyan trágár smseket kapok tőle ( gyüjtögetem, majd jó lesz valamire) amin nem tudom sírjak vagy nevessek, mert állítólag ő egy nagyon hívő ember.....
Minden esetre lépéseket teszek a rágalmai miatt, hisz rontja a hitelemet.
Aki nálunk lakik, tudja, hogy mindenben számíthat ránk, ugrunk minden kérésre ( többek között őket is telefonon tereltük haza a szállásra, pedig először házhoz szállítást kaptak. De mint kiderült nem értenek a térképhez....angolul meg ugye nem beszélnek.)
Tehát kedves LILI, ha megkérhetlek , hagyd abba a rágalmazást, mert ez nem igazán kedvező Isten szemében.
Helyetted dolgozni nem tudunk menni.
Ja igen....lenne még egy kérdésem: Milyen külömböző ürügyekkel csaltam én ki tőled pénzt?????
Két hét kaucio és egy hét lakbért fizettél.
Nem kértünk pénzt a vasútállomésrol a tranzitért, nincs szerződéskötési díjunk, vadonat új égyneműt kaptál, nem kértünk kulcs pénzt, ingyen írtuk a CV-det.... soroljam még?
Szinte szó szerint a fenekedet nyaltuk ki.
Az hogy Te 50 éves korodra megkeseredtél és mindenkit csak szidsz....hát ez nem a mi gondunk.
Talán magadban kellene kicsit szétnézni...2 nap alatt még Londonban sem lehet megváltani a világot.
Nyitva:H-P 9.00 - 17.00 páros sz. 9.00-14.00
Irodánk e-mail címe: magyaroklondonban@hotmail.co.uk
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008. November 24. Hétfő, 15:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Felhívtam most a Lilit, próbáltam megtudni, hogy milyen ürügyekkel is csaltam ki tőle a pénzt. Most azt vette a fejébe, hogy én az angol ügynökségektől kapok havi jutalékot az általam küldött dolgozóik béréből Mosoly Mosoly
Nyitva:H-P 9.00 - 17.00 páros sz. 9.00-14.00
Irodánk e-mail címe: magyaroklondonban@hotmail.co.uk
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. November 24. Hétfő, 23:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci, ilyenekkel ne törődj, csak megkeserítenek!!! Az ilyeneken nincs segítség!!! Az élteti őket, ha van kit szidniuk maguk helyett.

Lilinek meg üzenem, hogy ha nem vette volna észre, ez az oldal az Enci által működtetett Londoni Magyarok oldala, szóval elég nagy arcátlanság az embert a saját fórumában rágalmazni... Akinek van egy kicsi kis sütnivalója is a fejében, az ezt azonnal észreveszi... Nevető
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban