Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Criminal record check-erkölcsi bizonyítvány
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
calibra1968
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 17. Szerda, 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos szerintem ezt mindenhol kérik. De bizti kapsz erre választ olyantól aki jobban tudja! Mosoly

Nekem mindenhol kértek külön. Ez itt divat! Nagyon boldog Vagy bizalom keresés?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
kivancsi
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 18. Csütörtök, 10:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Boszika!

Rendszerint nem dolgozhatsz erkolcsi nelkul "kozigazgatasi intezmenyekben" es egeszsegugyben SEHOL.A munkaltatonak torvenyben eloirt kotelessege lekerni az erkolcisdet a leinformalhatosag vegett ami itt a legfontosabbnak tunik.
Mostanaban mar divatba jott megkerni a legegyszerubb munkahoz is pl takaritas.Sok sikert!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
calibra1968
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 18. Csütörtök, 12:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajna ezzel egyetértek.
Másodálásozni akartam, de mindenhol kérik a 36 fontos CRB-t. Tesco, Mc Donalds Hotel, stb
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 18. Csütörtök, 13:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

calibra1968 írta:
Sajna ezzel egyetértek.
Másodálásozni akartam, de mindenhol kérik a 36 fontos CRB-t. Tesco, Mc Donalds Hotel, stb

Hát kérd meg Nagyon boldog

Ki tudja mikor, mihez kell Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
calibra1968
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 18. Csütörtök, 19:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi! Mosoly
Tenném én ha elfogadnák a 10 fontost és nem ragaszkodnának a 36 fontoshoz, ráadásul cégenként sajáthoz! Síró vagy nagyon szomorú
Vissza az elejére
euforditas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 5. Szerda, 11:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY FORDÍTÁS !!!

Az EU Fordítóközpont, Fordítóiroda (EU Translations) budapesti irodája.

Web: www.euforditas.hu vagy www.bizonyitvanyforditas.mlap.hu

Egyéb hivatalos dokumentumok (bizonyítvány, diploma, oklevél, anyakönyvi kivonat, ajánlólevél stb.) fordítása külföldi munkavállaláshoz és tanulmányokhoz !!!

Telefon: (1) 788-3323
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban