| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
placebo106 Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 2. Kedd, 19:15 Hozzászólás témája: Hogyan lehet vallalkozast inditani Angliaban? |
|
|
| Maganvallalkozokent szeretnenk dolgozni a parommal. Tudja valaki, hogy ehhez milyen papirok kellenek? Mit kell elintezni , mik a feltetelei? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csutkaroza Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 6:28 Hozzászólás témája: Szió |
|
|
A fórumon van egy ezzel kapcsoltaos téma, már sajnos nem emlékszem hogy pontosan hol, de tudom hogy van.
Én minden esetre úgy tudom, hogy sokkal könnyebb kint vállalkozást indítani, mint itthon és a jobban jövedelmezik is!
Sok sikert! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
calibra1968 Haladó

|
Elküldve: 2008. Szeptember 11. Csütörtök, 14:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Igen én is ugytudom hogy nagyon konnyu megnyitni es nem kerul semmibe, csak az onkormanyzatnal kell kitolteni egy lapo. Ha a parom beszelne angolul, o is szivesebben vallalkozna mint vizvezetek szerelo. De igy sajna ez meg varat magara.
Ha beszeltek angolul, akkor ott biztos adnak felvilagositast! De tuti hogy easy! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|