Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

FLATLAND LONDON ingatlan ügynökségről tud valaki valamit?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Rekuh
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 25. Péntek, 21:08    Hozzászólás témája: FLATLAND LONDON ingatlan ügynökségről tud valaki valamit? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Hallotatok már a Flatland ingatlan ügynökségről, ha igen kérlek írjátok le a tapasztalaitokat, hogy megbízható-e, mert feltünően olcsó árakon vannak lakások. http://www.flatland-london.com
Előre is köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
potimi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 16:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Én rajtuk keresztül találtam lakást.
Személyesen voltam náluk, be kellett regisztrálnom (79font), megadtam, hogy mik az elvárásaim, illetve a ktgvetésem. Ott helyben kaptam 3 címet, a lakásokat már aznap meg is néztem és az egyiket ki is vettem.
Tényleg olyan olcsón. Mondjuk a másik kettő nekem egyáltalán nem tetszett, bár árban és helyileg szuperek lettek volna.
Szerdán voltam náluk és pénteken reggel költöztem be.
Én az (aznap megjelent) újságban hirdetett lakások közül szerettem volna megnézni néhányat, de az irodában közölték, hogy azok már ki vannak adva, szóval a hirdetések inkább csak tájékoztató jellegűek. Viszont helyileg és árban ugyanolyat találtam, mint amit az újságban kinéztem.
Pár hét múlva felhívtak, hogy sikerült-e találnom lakást, azt vettem-e ki, amit ők ajánlottak, stb.
Nekem jó a tapasztalatom velük (eltekintve a 79font regisztrációs díjtól).
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan: potimilon@hotmail.com
Üdv,
Timi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Rekuh
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 13:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen, hogy leírtad a tapasztalatodat velük kapcsolatban. Tehát jól vettem ki a szavaidból, ők csak címet adnak? Vagy azért képeket is tudnak mutatni a lakásról vagy egyéb információkat, és azt meg tudják mondani, hogy a landlord milyen papírokat kér? Előre is köszi. Réka
Vissza az elejére
potimi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 21:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Képet nem láttam és nem is ajánlották fel, hogy mutatnak (nem is kértem), csak térképet kaptam, de a lakással és landlord elvárásaival kapcsolatban tudtak információt adni. Azt is hozzá tenném, hogy rossz utcát jelölt be a lányzó a térképen, x street helyett x road-ot, szerencsére egymás mellett van a kettő.
Nekem úgy tűnt egyébként, hogy főleg management cégek által kiadott lakásokkal foglalkoznak és megválogatják, hogy kikkel dolgoznak és miket hirdetnek. Én mind3 címen frissen felújított vagy nagyon jó állapotban lévő lakásokat láttam, a bútorok is mindenhol újak vagy alig használtak voltak.
Ja, és a regisztrációs díjat csak akkor kellett kifizetni, amikor már megvolt a 3 cím és az ügyintéző leegyeztette az időpontokat a landlordokkal.
Szólj nyugodtan, ha még tudok segíteni Mosoly
Timi
Vissza az elejére
Rekuh
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 5. Péntek, 14:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Nagyon köszönöm a választ! Még annyit kérdezhetnék, hogy ezt a regisztrációs díjjat fejenként vagy lakásonként kell fizetni, mert mi 3-an (a párom + a kisfiam) szeretnénk bérelni egy studio lakást. Csak az a gond, hogy mindezt itthonról szeretnénk elintézni, úgy hogy a barátnőm nézi meg a lakást személyesen, ezért kell tudnom, hogy mit kér a landlord, mert még nem lesz munkánk, referenciánk...stb. Szerinted vannak ennyire rugalmasak. De azt hiszem az lesz a legjobb ha írok nekik egy maillt, habár már írtam nekik és nem válaszoltak, vagy inkább beküldöm a barátnőmet.
köszi Réka
Vissza az elejére
potimi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 9. Kedd, 12:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
A regisztrációs díj egyszeri, ha jól emlékszem, mindegy, hogy hányan vagytok vagy, hogy hány címet adnak. Sztem a legjobb, ha beküldöd a barátnődet, információt anélkül is adnak, hogy bármit is fizetni kéne.
Tőlem egyébként a landlord össz-vissz egy útlevél másolatot kért, meg a deposit-ot és 1 havi lakbért előre, semmi referencia nem kellett.
Üdv, Timi
Vissza az elejére
Rekuh
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 9. Kedd, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi ez jó hírMosoly
Elvileg ma megy be a barátnőm megkérdezni a dogokat.
Mégegyszer köszi Kacsintó
Réka
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban