Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

szemelygepkocsik
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Autós fórum
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sanyo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 18. Vasárnap, 21:05    Hozzászólás témája: szemelygepkocsik Hozzászólás az előzmény idézésével

Olcso ,jo allapotban levo szervizelt kocsik uj vizsgaval eladok a Heathrow-nal .07894322227
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Blobzang
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Július 31. Csütörtök, 7:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv mindenkinek!

Ha esetleg lenne valaki aki autóval szokott Magyarországra jönni, ahhoz a következő kérésem lenne:

vettem itthon egy 214-es Rovert és gyári alufelnit szeretnék venni hozzá minél olcsóbban. Ha esetleg valaki bevállalja, hogy körülnéz kint és hozna nekem, az kérem keressen meg akár itt, akár privátban, hogy megbeszéljük a részleteket.

Köszönettel: Blobzang
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 29. Péntek, 11:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Két hónapja egy autókereskedésben (trader) vettünk egy 7 éves autót. Miután kifizettük derült ki, hogy csak egy kulcs van hozzá. Természetesen megigérték, hogy megkeresik az előző tulajt, de szerintem semmit sem csináltak.

Úgy adták el, hogy hpi certificate van hozzá. Erről kiderült, 2 éves és az előző adásvételhez készült.

Nemrég írt a DVLA, hogy baj van az MOT-val. Kiderült, hogy a rendszám rosszul szerepel rajta.

Mindezt tetézi, hogy az autó első és hátsó rendszáma nem egyezik meg, felcseréltek két számjegyet.

Szerintetek mit lehet tenni hasonló esetben? Menjek csak oda és balhézzak, hogy adjanak egy másik kocsit, vagy csak cseréltessem ki a rossz rendszámot?

Ja és a kuplunggal is van egy kis gond. Működni működik, de a pedálnak nagyon hosszú az útja, kb. 30-40 cm, ami nekünk nagyon szokatlan. Azt mondják, hogy szerintük semmi baja sincs én meg angolul nem tudom elmagyarázni, hogy állítsák már be rövidebbre.
Vissza az elejére
tcxbalage
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 5:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
Ja és a kuplunggal is van egy kis gond. Működni működik, de a pedálnak nagyon hosszú az útja, kb. 30-40 cm, ami nekünk nagyon szokatlan. Azt mondják, hogy szerintük semmi baja sincs én meg angolul nem tudom elmagyarázni, hogy állítsák már be rövidebbre.

30-40 cm!? Mit vettél kamiont? Nagyon boldog
És ebből mennyia holtjáték? Mert ha sok akkor az nem baj, de ha kevés akkor el van kopva a tárcsa.
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 17:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tcxbalage írta:

30-40 cm!? Mit vettél kamiont? Nagyon boldog
És ebből mennyia holtjáték? Mert ha sok akkor az nem baj, de ha kevés akkor el van kopva a tárcsa.

Nem Citroen Xsara-t. Kacsintó És valóban majd a fele holtjáték. A kereskedő állította, hogy ennél a típusnál nem is lehet utánállítani, amit nehezen tudok elképzelni. Azt hiszem elviszem egy Citroen márkaszervízbe, mert van rá egy fél éves garanciám, ami még nem járt le és bármelyik szervízre érvényes.
Vissza az elejére
tcxbalage
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 5. Péntek, 2:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
Nem Citroen Xsara-t. Kacsintó És valóban majd a fele holtjáték. A kereskedő állította, hogy ennél a típusnál nem is lehet utánállítani, amit nehezen tudok elképzelni. Azt hiszem elviszem egy Citroen márkaszervízbe, mert van rá egy fél éves garanciám, ami még nem járt le és bármelyik szervízre érvényes.

Valóban előfordulhat, hogy nem lehet állítani, de mielőtt szervízre költöd a pénzt magad is megpróbálhatod megnézni, nem túl bonyolult, nyisd fel a motorház-tetőt, kérj meg valakit, hogy nyomja be a kuplungot és látni fogod, hogy hol mozog egy kar, amit egy bowden húz meg. Kb. olyan mint a bicikliken a fék, és beállítani sem túl nehéz. Feltéve, hogy lehetséges, mert ez egy általános működés amit leírtam, de ezek a nyomi franciák mindig el tudnak rontani valami jól működő technikát Nagyon boldog
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 26. Péntek, 7:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tegnap sikerült vásárolnom egy Nissan Almera 1.8 SE Automatic gépjárművet, és az a problémám, hogy nem adtak hozzá kezelési kézikönyvet.
A beépített rádiót (Most kizárólag arab imádkozás megy rajta non-stop mind a 12 memóriahelyen Nagyon boldog ) és a trip computert szeretném átállítani, mert mérföldben és mérföld/gallon-ban adja meg az adatokat, ami nem igazán emészthető adat számomra... Nagyon boldog
Már szorgalmasan összenyomkodtam mindent, de nem találtam ilyen opciót, de biztos vagyok benne, hogy van erre lehetőség.

Szóval ha van itt egy Nissan guru, vagy tudja valaki a drivers manual hozzáférhetőségi helyét, hálás lennék.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 26. Péntek, 10:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Nissan weboldala aztatat mondja, hogy menj be a legkozelebbi markaszervizbe es vedd meg. (If you need more detailed information, you could consider buying the Service Data & Information manual for your specific model of car. Your local dealer will be able to tell you how to do this.) A legkozelebbi szervizt itt tudod kikeresni:
http://www.multimap.com/clients/places.cgi?place=&reclimit=5&client=nissan_gb&db=GB
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 26. Péntek, 10:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
Sziasztok!

Tegnap sikerült vásárolnom egy Nissan Almera 1.8 SE Automatic gépjárművet, és az a problémám, hogy nem adtak hozzá kezelési kézikönyvet.
A beépített rádiót (Most kizárólag arab imádkozás megy rajta non-stop mind a 12 memóriahelyen Nagyon boldog ) és a trip computert szeretném átállítani, mert mérföldben és mérföld/gallon-ban adja meg az adatokat, ami nem igazán emészthető adat számomra... Nagyon boldog
Már szorgalmasan összenyomkodtam mindent, de nem találtam ilyen opciót, de biztos vagyok benne, hogy van erre lehetőség.

Szóval ha van itt egy Nissan guru, vagy tudja valaki a drivers manual hozzáférhetőségi helyét, hálás lennék.

Keresd meg cam aro kollegat (vagy a "tobbieket", van egy-ket autobuzi meg ott) a forum.index.hu "Angliaban elo magyarok" topikjaban, hatha tud segiteni.
Avagy seta az elso boltba (mondjuk Halfords), Haynes manualok, megkeresed, kinyitod, olvasgatod, ha megvan benne, amit keresel, akkor megveszed.
Avagy irany egy markaszerviz Mosoly de az feltehetoen a legdragabb megoldas.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 28. Vasárnap, 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hehéééééééééééj, megvetted a Nissant??!!? Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Nah, gratula hozzá!!! Szegény Toyota meg sírdogál valahol és rád vár... Nevető
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 29. Hétfő, 0:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

erus írta:
Hehéééééééééééj, megvetted a Nissant??!!? Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Nah, gratula hozzá!!! Szegény Toyota meg sírdogál valahol és rád vár... Nevető

Megvettem és nagyon élvezem, csak persze a szokásos "szerencsém" most sem hagyott el, a fűtőmotor nem működik benne.... Hétfőn vihetem vissza, remélem csak egy egyszerűbb gond van vele. Anélkül elég gáz, mert fekete autó, és így a klíma sem megy benne, a legkisebb napsütésre is 40 fok lesz benne.....

Szegény Suzukit meg vihetem haza...... Nagyon boldog

A drivers Handbook-al kapcsolatos tippeket köszönöm, valamelyik csak beválik.....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 1. Szerda, 18:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A jó kis Suzuki, mégis mennyi bőröndünk elfért benne... Nagyon boldog Örök hála neki érte, na meg Neked is!!! :*
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 1. Szerda, 21:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
Sziasztok!

Ebay-en nezted mar a kezikonyvet? Mi onnan vettuk a mienket.
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Október 1. Szerda, 23:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tolmacs írta:
Tovi írta:
Sziasztok!

Ebay-en nezted mar a kezikonyvet? Mi onnan vettuk a mienket.

Néztem, és találtam is, igaz nem pont az SE modellhez, csak a PAYPAL számlámra 7 nap az utalási idő, azt ki kell várnom...
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Október 2. Csütörtök, 6:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
csak a PAYPAL számlámra 7 nap az utalási idő, azt ki kell várnom...

Hogy? Mi? Nem adtal meg kartyat hozza?
Bar en jo regen csinaltam, de amiutan letrehoztam az accountot, siman ment a rakovetkezo masodpercben...
-seci
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Autós fórum Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban