Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Hogyan lehet vallalkozast inditani Angliaban?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
placebo106
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 2. Kedd, 19:15    Hozzászólás témája: Hogyan lehet vallalkozast inditani Angliaban? Hozzászólás az előzmény idézésével

Maganvallalkozokent szeretnenk dolgozni a parommal. Tudja valaki, hogy ehhez milyen papirok kellenek? Mit kell elintezni , mik a feltetelei?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
csutkaroza
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 6:28    Hozzászólás témája: Szió Hozzászólás az előzmény idézésével

A fórumon van egy ezzel kapcsoltaos téma, már sajnos nem emlékszem hogy pontosan hol, de tudom hogy van.
Én minden esetre úgy tudom, hogy sokkal könnyebb kint vállalkozást indítani, mint itthon és a jobban jövedelmezik is!
Sok sikert!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
calibra1968
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 11. Csütörtök, 14:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Igen én is ugytudom hogy nagyon konnyu megnyitni es nem kerul semmibe, csak az onkormanyzatnal kell kitolteni egy lapo. Ha a parom beszelne angolul, o is szivesebben vallalkozna mint vizvezetek szerelo. De igy sajna ez meg varat magara. Mosoly
Ha beszeltek angolul, akkor ott biztos adnak felvilagositast! De tuti hogy easy!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban