| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Vizimano Újonc

Csatlakozott: Jan 16, 2008 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Toronto
|
Elküldve: 2008. Január 16. Szerda, 21:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Mi Kanadaban elo magyar csalad vagyunk, es baby-szitter, au pairt keresunk, tapasztalattal, es lehetoleg au pair diplomaval, Torontoba.( valamilyen diploma kell, kulonben nem adjak meg a acregiver vizumot)
1 kisfiam van -10 honapos, ra kellene vigyazni, es vele foglalkozni, tanitgatni, + konnyebb hazimunkat elvegezni.
Ha tudtok olyat, aki ebben erdekelt, kerlek ertesitsetek minel hamarabb.
Koszonettel,
Timea |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 6:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Munka London SE
Greenwichben elo magyar csalad vagyunk, 14 eves fiuval. Elsosorban haztartasi munkara keresunk segitseget, fozes, vasalas, takaritas. Hetfotol csutortokig kb. 3-6-ig, es penteken egesz nap.
Cserebe egy dupla szobat es teljes ellatast tudunk nyujtani. A szobaban tv, huto, mikro, butor, internet van es sajat furdoszoba tartozik hozza.
Ha nem veszik igenybe a szobat, akkor heti £120.
E-mail:ildiko1313@gmail.com
Ildiko |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 6:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Au-pair
Sziasztok!!!
Bennt lakasos au-paireket keresek referenciaval,alap angolal,lehetoleg Londonba legyel.Akar ket heten belul csaladot talalhatsz.Akik irtak nekem azoknak nagyon szepen koszonom!!!A valasz mar uton van Varom a tovabbi jelentkezoket.Van par jo allas a tarsolyomba Ha erdekel akkor ide kuldj par sort magadrol hogy minnel hamarabb elkezdhessunk egyutt dolgozni.Szoval varom az emileket.Ha tudsz telszamot csattolj hozza.a kozvetites teljesen INGYENES!
zbukovina@yahoo.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 6:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Idegenvezetoket Keresunk!
Munkatarsakat keresunk! Ha jol ismered LOndont es szeretnel magyar vendegeket kalauzolni, kuldd el fenykepes oneletrajzodat az info@londontours.hu cimre. A jelentkezesek hatarideje januar 30. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 6:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Au Pair munkák London belvarosaban - ingyenes kozvetites
Au Pair-eket keresek januari/februari kezdessel:
* £130 – Au Pair Plus (30 ora) – West Hampstead, 2 gyerek
*£100 – Au Pair (25 ora) – Hampstead, 2 gyerek
* £110 – Au Pair Plus (30 ora) - Golders Gren, 2 gyerek
*£170 - Mothers Help (50 ora) - Dartmouth Park – 2 gyerek
*£100 – Au Pair (20 ora) – Clapham – 2 gyerek
*£90 – Au Pair(25 ora) – Canary Wharf – 1 gyerek
* £200 – Mothers Help (50 ora) – Islington – 2 gyerek
* £200 – Mothers Help (50 ora) – Hampstead, 1 gyerek
Jelentkezz ha szereted a gyerekeket, meg tudsz szolalni angolul es Angliaban tartozkodsz. Tel: 020 7435 0200 / 07979 756 433 vagy regisztrald magad itt http://www.hampsteadaupairs.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
plussmano Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 1. Kedd, 20:25 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok
Csaladot keresek akinek au-pair kell es esetleg ugy is belemenne hogy a heti berem feleert cserebe egy kicsit tanitana angolul..
Az angol egyenlore fontosabb mint a penz.....
Szoval ha valaki tud olyan csaladot aki ebbe is belemenne es tudna engem kb napi 1-1.5 orat tanitani akkor legyszi irjon.Szivesen dolgoznek neki
Koszi Judit (22) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
rakoczigabi Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 4. Péntek, 12:18 Hozzászólás témája: summer au pair |
|
|
Sziasztok!
Nyári au pair szeretnék lenni Angliában (azon belül mindegy,hogy hol). Nyelvtudásommal nincsen baj, általában megértem amit mondanak. Kezdeni június 21-én tudnék és szeptember 5ig tudnék kint maradni.
Remélem tud valaki segíteni.
Ide írhattok: rakoczigabi@gmail.com
Köszönöm!
Gabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
norcsika Újonc

Csatlakozott: Jul 12, 2008 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Reading
|
Elküldve: 2008. Július 12. Szombat, 0:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! En au pair vagyok Readingben! Magyarokat keresek akik itt elnek! irjatok!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dincsi Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 1. Hétfő, 21:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Au pairt keresek magam helyett WINDSORba 2 gyerek mellé.Napi progi : Gyerekek reggeliztetése 7.15 ,sulibakisérése 8.40-re aztán némi házimunka(a ház nem nagy félóra alatt megvan),némi vasalás,aztán du. 3-ra a gyerekekért menni és maradni velük amíg a szülők haza nem érnek(ez kb du.4-5 óra).A hétvégéid szabadok.Heti bér 80 font.Mind a két gyerkőc sulis,ezért sok szabadidőd lesz!
CSAK OLYAN JELENTKEZZEN,AKI MÁR KINT VAN!!!!!
Telszámom.: 07541329886 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
philippa Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 16. Kedd, 20:51 Hozzászólás témája: Nanny álmok |
|
|
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem, mivel meghoztam eddigi életem legfontosabb döntését, hogy nanny-mother's help szeretnék lenni, és fogalmam sincs hol kezdjem.
Eddig egészen mással foglalkoztam, most viszont otthagytam a sikeres karrierem, hogy valóra válthassam az álmomat.
Kérlek benneteket, hogy ha tud valaki bármilyen támpontot adni segitsen.
Eddigi gyerek tapasztalatom mindössze annyi, hogy a bátyám kisfiára vigyáztam kb heti 15-20 órában rendszeresen majdnem egy éven át születésétől fogva augusztuig, míg ide nem költöztem.
Előre is nagyon köszönöm minden apró segítséget, nagyon jól jönne így a legelején.
Szép napot Mindenkinek.
P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lewee Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 26. Péntek, 11:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Munkat keresek Angliaban lehetoleg London vagy kozeli kornyeke.a munka nem meghatarozott viszont nyelvtanulas szempontjabol elonyos legyen,celom az angol nyelv tanulasa,gyakorlasa,alapszintu tudasom feljelsztese,e-mailes valaszokat varok megyeri_levente@yahoo.com
koszi szepen,
Udv, Levi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gveneta Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 23. Csütörtök, 15:02 Hozzászólás témája: Au-pair, Nanny |
|
|
| Kérem szépen VIOLETTÁ-t Slovéniából, ossza meg velünk tapasztalatait, (siker)élményeit! Kösz! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vezira Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 23. Csütörtök, 22:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok. Nekem az invitáló levélről lenne kérdésem. Én most november elsején indulok Angliába, megkaptam emailben a meghívó levelet. Kinyomtattam, enni tényleg elég lesz a határon a belépéshez?
Akár én is irhattam volna. Köszönöm előre is a választ. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2008. Október 24. Péntek, 6:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Amennyiben unios allampolgar vagy, semmit nem kell az utleveleden kivul bemutatnod a hataron. _________________ skypon megtalász bennünket : magyarok.londonban
Magyarországról: 00442081506729 vagy 00447921190650
Iroda: 343 Purley Way, Croydon, CR0 4NW
Nyitva:H-P 9.00 - 17.00 páros sz. 9.00-14.00
Irodánk e-mail címe: magyaroklondonban@hotmail.co.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 427 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Október 24. Péntek, 10:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| Enci írta: | | Amennyiben unios allampolgar vagy, semmit nem kell az utleveleden kivul bemutatnod a hataron. |
Sőt elég csak a személyid is. Azért meg kell említeni, hogy ha Erdélyből vagy, akkor már nem ilyen egyszerű, mert a Román állampolgárokra még nem terjesztették ki. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|