Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

melót keresek Londonban
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
csizi1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 15. Szerda, 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
olvasgattam a fórumot, majd minden cikkét! egy év múlva szeretnék kimenni dolgozni (tudom ez még odébb van) az angol miatt. még tanulni kell!
most vagyok 37 éves. a kérdésem az lenne, hogy a korhatárt mennyire veszik figyelembe egy-egy állás betöltésekor? nem sok ez? érdemes megpróbálni? tudom, hogy nem egy Mo. de ha az itteni viszonyokat nézem, akkor itt negyven körül már kicsit bajos a dolog. de gondolom ez a munkától is függ!
előre is köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DjSzogi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 17. Péntek, 13:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdvözletem mindenkinek!

Elsősorban Krisz972 tőled kérdezném (de más is írhat) hogy milyen esélyei vannak egy leendő Hangtechnikusnak ott!?
Már kerestem ebben a témakörben munkákat de nem igazán találtam!
Elsősorban inkább stúdióban dolgoznék,de nagyon érdekel a hangosítástechnika is. Jelenleg is szervezem és lebonyolítom itthon a különféle rendezvényeket.

Szóval ha véletlenül esetleg találkoznál egy olyan hírdetéssel ahol ilyen embert(eket) keresnek légyszives üzenj nekem!

BY: SZÖGI TAMÁS
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 18. Szombat, 22:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

DjSzogi írta:
Üdvözletem mindenkinek!

Elsősorban Krisz972 tőled kérdezném (de más is írhat) hogy milyen esélyei vannak egy leendő Hangtechnikusnak ott!?
Már kerestem ebben a témakörben munkákat de nem igazán találtam!
Elsősorban inkább stúdióban dolgoznék,de nagyon érdekel a hangosítástechnika is. Jelenleg is szervezem és lebonyolítom itthon a különféle rendezvényeket.

Szóval ha véletlenül esetleg találkoznál egy olyan hírdetéssel ahol ilyen embert(eket) keresnek légyszives üzenj nekem!

BY: SZÖGI TAMÁS

Hat ebben pl egyaltalan nem vagyok otthon...De azert altalaban nyitott szemmel jarok,ha beleakadok egybe,szolok.
Vissza az elejére
lukimiki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 1. Szerda, 0:45    Hozzászólás témája: Számítógép javítás Londonban 07933-282-171 Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

mindennemű számítógépes problémátokat szívesen elhárítom Londonban.
call me: 07933-282-171
az angolom jó, aki ajánl engem helyieknek, annak hálás köszi
Pesten ezt csináltam 5 évig.
Miki
Vissza az elejére
Mazsi0001
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 5. Vasárnap, 11:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!

véletlenül találtam erre az oldalra, és gondoltam kérek tőletek egy kis segítséget.
mivel már minden barátom kinnt van Londonban, így gondoltam én is neki indulok szerencsét próbálni. sajna itthon nem a legjobb a helyzet...
gondoltam előbb au-pair nek kellenne jelentkeznem, mert bár van alap angolom, azért úgy érzem még lenne mit tanulnom, és au-pair ként elég jól el lehet sajátítani a nyelvet, pár hónap alatt.
de nem tudom pontosan hogyan induljak családkeresésbe, meg mi szerint...
a közvetítőirodák felé már elveszett a bizalmam, egy kettő csak a pénzt szedte be azóta sem jelentkeztek...
szóval hogy kellene elindulnom? ha esetleg valakinek van kint ismerőse, aki au-pairt keres, szívesen felvenném vele a kapcsolatot!
köszönöm szépen a segítséget : Mazsi
Vissza az elejére
Lexi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 5. Vasárnap, 18:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Már ezen az oldalon is ajánlottak ügynökségeket (ők nem szednek díjat) :

http://www.hungarianaupairagency.com/

http://www.cinderellaaupairs.co.uk/

Én is gondolkodtam azon, hogy ha más nem lesz, elmegyek au-pair-nek, és úgy hallottam, ennél a melónál könnyebb, ha közvetítőknél próbálkozom.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban