| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
csizi1 Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 15. Szerda, 20:54 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
olvasgattam a fórumot, majd minden cikkét! egy év múlva szeretnék kimenni dolgozni (tudom ez még odébb van) az angol miatt. még tanulni kell!
most vagyok 37 éves. a kérdésem az lenne, hogy a korhatárt mennyire veszik figyelembe egy-egy állás betöltésekor? nem sok ez? érdemes megpróbálni? tudom, hogy nem egy Mo. de ha az itteni viszonyokat nézem, akkor itt negyven körül már kicsit bajos a dolog. de gondolom ez a munkától is függ!
előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DjSzogi Újonc

Csatlakozott: Feb 09, 2006 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Telki
|
Elküldve: 2006. Február 17. Péntek, 13:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdvözletem mindenkinek!
Elsősorban Krisz972 tőled kérdezném (de más is írhat) hogy milyen esélyei vannak egy leendő Hangtechnikusnak ott!?
Már kerestem ebben a témakörben munkákat de nem igazán találtam!
Elsősorban inkább stúdióban dolgoznék,de nagyon érdekel a hangosítástechnika is. Jelenleg is szervezem és lebonyolítom itthon a különféle rendezvényeket.
Szóval ha véletlenül esetleg találkoznál egy olyan hírdetéssel ahol ilyen embert(eket) keresnek légyszives üzenj nekem!
BY: SZÖGI TAMÁS |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 18. Szombat, 22:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| DjSzogi írta: | Üdvözletem mindenkinek!
Elsősorban Krisz972 tőled kérdezném (de más is írhat) hogy milyen esélyei vannak egy leendő Hangtechnikusnak ott!?
Már kerestem ebben a témakörben munkákat de nem igazán találtam!
Elsősorban inkább stúdióban dolgoznék,de nagyon érdekel a hangosítástechnika is. Jelenleg is szervezem és lebonyolítom itthon a különféle rendezvényeket.
Szóval ha véletlenül esetleg találkoznál egy olyan hírdetéssel ahol ilyen embert(eket) keresnek légyszives üzenj nekem!
BY: SZÖGI TAMÁS |
Hat ebben pl egyaltalan nem vagyok otthon...De azert altalaban nyitott szemmel jarok,ha beleakadok egybe,szolok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
lukimiki Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 1. Szerda, 0:45 Hozzászólás témája: Számítógép javítás Londonban 07933-282-171 |
|
|
Sziasztok!
mindennemű számítógépes problémátokat szívesen elhárítom Londonban.
call me: 07933-282-171
az angolom jó, aki ajánl engem helyieknek, annak hálás köszi
Pesten ezt csináltam 5 évig.
Miki |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mazsi0001 Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 5. Vasárnap, 11:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!
véletlenül találtam erre az oldalra, és gondoltam kérek tőletek egy kis segítséget.
mivel már minden barátom kinnt van Londonban, így gondoltam én is neki indulok szerencsét próbálni. sajna itthon nem a legjobb a helyzet...
gondoltam előbb au-pair nek kellenne jelentkeznem, mert bár van alap angolom, azért úgy érzem még lenne mit tanulnom, és au-pair ként elég jól el lehet sajátítani a nyelvet, pár hónap alatt.
de nem tudom pontosan hogyan induljak családkeresésbe, meg mi szerint...
a közvetítőirodák felé már elveszett a bizalmam, egy kettő csak a pénzt szedte be azóta sem jelentkeztek...
szóval hogy kellene elindulnom? ha esetleg valakinek van kint ismerőse, aki au-pairt keres, szívesen felvenném vele a kapcsolatot!
köszönöm szépen a segítséget : Mazsi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lexi Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|