Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Segédápolói munka
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egészségügy
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
arrival
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 18. Kedd, 11:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a választ Tovi!
Akkor várjam meg, hogy mit (és mikor) szólnak valamit a formanyomtatványra, hogy hogyan tovább? Már több mint 2 hete visszaküldtem, és semmit nem reagáltak. Tehát nem tudom hogyan tovább, milyen papírokat kell beadni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hol-vagy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 12. Hétfő, 16:46    Hozzászólás témája: Ápoló Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
Ápoló vagyok.Segédápoló munkát keresnék vagy kórházba vagy idősek otthonába.Szeretnék érdeklődni van-e valakinek tapasztalata,infója ezügyben.
Ha Mo-ról szeretném elkezdeni az MNC regisztrációt, milyen papirokat kell beküldenem, és hova?
A segítséget köszönöm!
Vissza az elejére
arrival
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 21. Szombat, 10:59    Hozzászólás témája: jó hír NMC regisztrációról Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Gondolotam felírom az én NMC regisztrációs történetemet, mert olyan sok elrettenető példát olvastam itt/mindenhol, de az enyém mégis jól alakult, nagy pirospont az NMC-nek.
Tehát idén februárban beadtam az igénylést. Márciusban küldték, hogy mi kell. Ezt összeszedték nekem otthon, majd beadtam és rá 3 hétre küldték a regisztrációról való értesítést. Ennyi. Kész is van.
Amit kértek:
- magyar erkölcsi
- diploma hiteles másolata ( nekem már angolul is kiadták a diplomát /2005/, így fordíttatni nem kellett)
- levél a volt munkáltatótól, hogy mennyi ideig dolgoztam otthon, és hol
- levél a háziorvostól, hogy nincs fertőző betegségem, és megkaptam a gyermekkori kötelező oltásokat

Ennyi. Úgy örülök Mosoly
Mostmár csak találjak munkát...
Vissza az elejére
Kmarcsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 31. Vasárnap, 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nagyon elkeserített amit olvastam a hozzászólásokban. Én kb. fél éven belül szeretnék kimenni londonba dolgozni. egészségügyi végzettséggel. HID és Eü. főiskola. A diplomámhoz már csak a nyelvvizsga hiányzik. Most éppen arra készülök. Mosoly
Segítségeteket szeretném kérni, hogyan kezdjem el az ügyeim intézését és mi a teendőm.

Köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
kalathor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 12. Szerda, 16:09    Hozzászólás témája: Payment Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Az én feleségem gyermekápoló és védőnő. Mi most gondolkodunk rajta, hogy kiköltözünk, viszont érdekelne, hogy fiztni kell -e a regisztrációért és, hogy itthonról el lehet -e indítani.

Köszönettel: L.K.
Vissza az elejére
kalathor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 12. Szerda, 17:11    Hozzászólás témája: A form Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok ismét.
A formot megtaláltam, de az eljén kér egy PRN/PIN kódot, amit elvileg meg kellett volna kapnunk.
De nem tudom, hogy kellene megszerezni. Nem tudtok ebben segíteni?

Üdv: L.K.
Vissza az elejére
kalathor
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 12. Szerda, 17:47    Hozzászólás témája: védőnő Hozzászólás az előzmény idézésével

Még egy dolog. Gondolom a healt visitornak is regelnie kellene magát, amit a régi listában meg is találtam, viszont az újban nincs benne. Most törölték a regjét vagy ha nem akkor tudja vki, hogy hogy kellene regisztrálni?

Köszönettel: L.K.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egészségügy Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban