Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Milyen iratokat hozz magaddal?
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 14. Hétfő, 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://en.wikipedia.org/wiki/R%C3%A9sum%C3%A9
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Birogab
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 14. Hétfő, 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a segitséget.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
kivancsifancsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 25. Péntek, 11:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok elnézést hogy itt irok de irtam encinek már két privit de sajnos egyikre sem jőtt válasz.kérlek enci ha olvasol akkor irj nekem a kővetkező msn cimre ill email cimre.kőszőnőm szépen..a cimem.vegas08@freemail.hu.ez msn és email cim is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
veranyo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 9. Szerda, 16:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello sracok!
CNC programozo a vegzettsegem, terveim szerint szeptemberben indulok, Londonba. Egyelore CNC gepkezelokent szeretnek elhelyezkedni pl. egy gyarban (mig erosodik egy kicsit az angolom, mert jelenleg kb. gyenge kozepfok). Kerdesem a kovetkezo:
1. CNC programozo technologus OKJ-s bizonyitvanyt erdemes-e lefordittatni (azert gondolom igen) ?
2. Egyaltalan keresett szakma-e angliaban is?

Elore is koszonom az esetleges valaszt!
Vissza az elejére
Rocker
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 24. Csütörtök, 10:06    Hozzászólás témája: Sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, én augusztus végén szeretnék kimenni Londonba munkát vállalni, és arra lennék kíváncsi hogy itthon MO-n milyen papírokat kell nekem elintéznem?Pl Tb,Apeh,Eü. ,stb Ha valaki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném.
Üdv. Rocker
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 24. Csütörtök, 13:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Birogab írta:
Sziasztok
Álltalában javasolják ha van csatoljunk a CV-hez referenciát (szakács szeretnék lenni),és az után érdeklödnék hogy ennek a referenciának van-e valamilyen formája?Vagy csak elég egy pár sorban leirni hogy hol-kinél-mikor és milyen munkakörben dolgoztam?Meg persze elérhetöségek.
Elöre is köszi

Itt online megcsinálhatod a CV-det mindenhol elfogadják:

http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europasss+Documents/Europass+CV/navigate.action
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Csotke
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 24. Csütörtök, 20:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok
En csak annyit szeretnek a CV-hez hozzafuzni, hogy csak nekem van olyan erzesem, hogy amikor meglatjak az oneletrajzomat, akkor egyenesen a kukaba dobjak, mert latjak, hogy: nem "angol".kuka.
Ugyertem, en amikor kijottem ide, beadtam helyekre es mindig csak arra tudtam gondolni, hogy nem dolgoztam elotte sehol itt angliaban, es ezert senki sem fog alkalmazni.Tud valaki, valami tuti otletet, amivel "angolosabba" tudnam tenni a CV-m? Zavart Sokkolt
Most van egy nem igazan "szalonkepes" munkam, amit sajat magam talaltam, de szeretnek valtani, es nem tudom kiverni a fejembol az elobb leirtakat. Zavarban levő
Igazabol ez csak egy kis tapasztalat es lehet , hogy nem is ide kellett volna irnom, csak a CV-rol jutott eszembe.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
bebabeby
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 12. Kedd, 9:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeptember elején megyünk ki angliába a családdal (két gyerek), már intézkedem, de hátha valamit elfelejtek. Tudtok segíteni, hogy milyen papírokra van szükség? Itthon le kell-e jelentenem valahova (iskola, tb.)hogy kimegyek?
köszi
Vissza az elejére
Johnny87
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 27. Szerda, 5:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló

szeptember elején indulok Angliába munkavállalás céljából, tegnap sikerült elvesztenem a pénztárcámat, "szerencsére" csak a lakcím+személyi volt benne meg némi pénz

na most érvényes útlevelem van,azt olvasom ez elég az utazáshoz is, és elég a kinti munkához is, bankszámlanyitáshoz is stb.

na de olvastam hogy vagy az NI vagy a home office reg. -nél el kell küldeni levélben az eredeti útlevelet(?) , akár 1-2 vagy több hétre, na most addig mégis milyen hivatalos okirattal igazolhatom magam ,ha szükséges vagy ha éppen úgy adódik ?
(jogsim nincs)

amire kész lenne a személyim (ismerősök tapasztalata alapján ált. két hét), addigra már Angliában leszek, feltéve ha még ma bemegyek az okmányhivatalba,ami megint rázós egyéb okokból

szóval az a kérdésem, hogy nagyon necces, ha nem váltom ki a személyimet, és pusztán útlevéllel megyek ki, vagy intézzem el, és küldessem ki valahogy postán magam után ?
(ami remélhetőleg odaér...)
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 27. Szerda, 11:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Johnny87 írta:
Helló

szeptember elején indulok Angliába munkavállalás céljából, tegnap sikerült elvesztenem a pénztárcámat, "szerencsére" csak a lakcím+személyi volt benne meg némi pénz
na most érvényes útlevelem van,azt olvasom ez elég az utazáshoz is, és elég a kinti munkához is, bankszámlanyitáshoz is stb.
na de olvastam hogy vagy az NI vagy a home office reg. -nél el kell küldeni levélben az eredeti útlevelet(?) , akár 1-2 vagy több hétre, na most addig mégis milyen hivatalos okirattal igazolhatom magam ,ha szükséges vagy ha éppen úgy adódik ?
(jogsim nincs)
amire kész lenne a személyim (ismerősök tapasztalata alapján ált. két hét), addigra már Angliában leszek, feltéve ha még ma bemegyek az okmányhivatalba,ami megint rázós egyéb okokból
szóval az a kérdésem, hogy nagyon necces, ha nem váltom ki a személyimet, és pusztán útlevéllel megyek ki, vagy intézzem el, és küldessem ki valahogy postán magam után ?

Szerintem tudod a valaszt. Nagyon boldog
Ha bekerik az utleveled a Home Office-hoz vagy mashoz akkor szemelyi igazolvany es jogositvany nelkul gyakorlatilag semmivel nem tudod igazolni magadat. Ket lehetoseged van vagy kockaztatsz es vallalod hogy X hetig igazolvany nelkul leszel vagy megcsinaltatod es kikuldeted magadnak a szemelyit.
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 27. Szerda, 11:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
Johnny87 írta:
Helló

(jogsim nincs)

Szerintem tudod a valaszt. Nagyon boldog
Ha bekerik az utleveled a Home Office-hoz vagy mashoz akkor szemelyi igazolvany es jogositvany nelkul gyakorlatilag semmivel nem tudod igazolni magadat. Ket lehetoseged van vagy kockaztatsz es vallalod hogy X hetig igazolvany nelkul leszel vagy megcsinaltatod es kikuldeted magadnak a szemelyit.

Avagy lefenymasolja es azt tartja maganal.
Es az utlevelet ajanlva adnam fel (registered), es tennek melle egy, a nevemre megcimzett, ajanlott boritekot is, amin eleg belyeg van. Just in case...

De mondjatok meg oszinten, hanyszor kellett itt igazolni magatokat az itt toltott ido alatt?
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 27. Szerda, 18:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

De mondjatok meg oszinten, hanyszor kellett itt igazolni magatokat az itt toltott ido alatt?
-seci

Ahanyszor csak hivatalos ugyet inteztem. Nagyon boldog Foleg az elejen, akkor ki se raktam a tatyombol a "menetfelszerelest" ugy mint utlevel, szemelyi, lakas szerzodes es/vagy a nevemre cimzett levelek.
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 27. Szerda, 20:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az NI interjúhoz nem kell otthagyni az útlevelet, a Home Office regisztrációra meg van egy hónapod a munkábaállástól, nomeg egy picit csúsztathatod is, ha nagyon kell az útlevél. Addig meg a hivatalos dolgok, számlanyitások úgyis lezajlanak remélhetőleg.
Egyébként itt nem kell az iratokat magadnál tartani ha igazoltatnak, egyrészt nagyszerű online nyilvántartásuk van, másrészt postán is be lehet küldeni utólag a kért okmányokat. Vonatkozik ez pl. a jogosítványra is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Johnny87
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 27. Szerda, 21:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszönöm szépen a válaszokat

biztos,ami biztos, megpróbálom a személyit kiküldetni magam után
és várok home office reg-el míg megjön
Vissza az elejére
anitta99
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 13. Szombat, 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Azt szeretném megkérdezni hogy még itt Magyarországon a kiutazás előtt kell e valamilyen papírt beszerezni a kinti munkavállaláshoz

köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
6 / 7 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban