Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Érdemes 40 évesen új életet kezdeni?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bigdady
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 7:41    Hozzászólás témája: Érdemes 40 évesen új életet kezdeni? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Laci vagyok negyven éves. Jelenleg magyarországon élek, és egy közlekedési cégnél vagyok autóbuszvezető.Korábban nemzetközi árúfuvarozásban dolgoztam, töbször mentem angliába is.A hiba csak az, hogy nagyon keveset beszélek angolul.(Nem tudok társalogni)
De azért mindég megértettem, hogy mit akarnak a telephelyeken.
Ezek tudatában kérdezem, hogy van e esélyem valami angliai munkát találnom Zavarban levő
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 10:40    Hozzászólás témája: Re: Érdemes 40 évesen új életet kezdeni? Hozzászólás az előzmény idézésével

bigdady írta:
Sziasztok! Laci vagyok negyven éves. Jelenleg magyarországon élek, és egy közlekedési cégnél vagyok autóbuszvezető.Korábban nemzetközi árúfuvarozásban dolgoztam, töbször mentem angliába is.A hiba csak az, hogy nagyon keveset beszélek angolul.(Nem tudok társalogni)
De azért mindég megértettem, hogy mit akarnak a telephelyeken.
Ezek tudatában kérdezem, hogy van e esélyem valami angliai munkát találnom Zavarban levő

Szia, nagyon jó esélyeid vannak itt, a C+E kategóriás jogsival aránylag könnyen találsz munkát.
Fontos, hogy jó angol nyelvű referenciád legyen, aki esetleg le is informálható telefonon, e-mailban, nameg jól megírt CV kihegyezve a sofőri tevékenységeidre.
És ha jönni szándékozol, akkor egy nagyon intenzív nyelvtanfolyam előtte, kevés nyelvtannal, sok-sok szótanulással, beszédgyakorlással.

A buszvezetésre aránylag kevés az esélyed, ott jól kell beszélni angolul, információt adni, megérteni a rádión kapott üzeneteket, válaszolni rájuk.

Egyébként a legjobb időszak a karácsony előtti hajtás, akkor érdemes kijönni, annyi gkv kell abban az időszakban az ügynökségeknek, hogy nem nagyon ellenőrizgetnek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
bigdady
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 19:58    Hozzászólás témája: köszi a hozzászólást Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha az a fránya beszéd jobban menne már indulnék is.két éve nyelvvizsgásztam ott is az írásbeli sikerült csak Szomorú
Addig is csak angolul szolok az utasaimhoz Vicces
Szeptemberbe keresek kint valami sofőrmunkát.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 27. Szerda, 8:16    Hozzászólás témája: Re: köszi a hozzászólást Hozzászólás az előzmény idézésével

bigdady írta:
Ha az a fránya beszéd jobban menne már indulnék is.két éve nyelvvizsgásztam ott is az írásbeli sikerült csak Szomorú
Addig is csak angolul szolok az utasaimhoz Vicces
Szeptemberbe keresek kint valami sofőrmunkát.

Itt marhara nem erdekel a nyelvtan senkit sem, a 8 evem alatt ketlem, hogy valakit hallottam-e egyaltalan past perfect tense-t hasznalni.
Vegyel fel angol musorokat felirattal (= teletext 888-al), pl BBC Prime, ismetelgesd a mondatokat, tanulj hetkoznapi kifejezeseket, stb. Sajatitsd el a gepjarmuvezetes kifejezeseit.
Probalj meg angolul gondolkodni es akar magadban beszelni, akar az utasaidhoz is Mosoly Hey, this old lady should better stay home and not travel during the rush hours... Wow, what a nice dress! Tudom, hulyen hangzik... de itt beszelned kell ahhoz, hogy eladd magad!
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jenci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 2. Kedd, 14:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Bigdady!
A mi cégünk pont Angliába keres teherautósofőröket. Alapfokú angol nyelvtudás kell.
Küldd el az önéletrajzod a regisztracio@veco.hu-ra és keresni fogunk telefonon.
Vissza az elejére
kemy11
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 22. Szerda, 5:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az új élet kezdése nem kor függő! ha te úgy érzed itt az idő gyerünk!! Végy könnyes búcsút és vágj bele!! Laza Laza Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban