| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
bigdady Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 7:41 Hozzászólás témája: Érdemes 40 évesen új életet kezdeni? |
|
|
Sziasztok! Laci vagyok negyven éves. Jelenleg magyarországon élek, és egy közlekedési cégnél vagyok autóbuszvezető.Korábban nemzetközi árúfuvarozásban dolgoztam, töbször mentem angliába is.A hiba csak az, hogy nagyon keveset beszélek angolul.(Nem tudok társalogni)
De azért mindég megértettem, hogy mit akarnak a telephelyeken.
Ezek tudatában kérdezem, hogy van e esélyem valami angliai munkát találnom  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 451 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 10:40 Hozzászólás témája: Re: Érdemes 40 évesen új életet kezdeni? |
|
|
| bigdady írta: | Sziasztok! Laci vagyok negyven éves. Jelenleg magyarországon élek, és egy közlekedési cégnél vagyok autóbuszvezető.Korábban nemzetközi árúfuvarozásban dolgoztam, töbször mentem angliába is.A hiba csak az, hogy nagyon keveset beszélek angolul.(Nem tudok társalogni)
De azért mindég megértettem, hogy mit akarnak a telephelyeken.
Ezek tudatában kérdezem, hogy van e esélyem valami angliai munkát találnom  |
Szia, nagyon jó esélyeid vannak itt, a C+E kategóriás jogsival aránylag könnyen találsz munkát.
Fontos, hogy jó angol nyelvű referenciád legyen, aki esetleg le is informálható telefonon, e-mailban, nameg jól megírt CV kihegyezve a sofőri tevékenységeidre.
És ha jönni szándékozol, akkor egy nagyon intenzív nyelvtanfolyam előtte, kevés nyelvtannal, sok-sok szótanulással, beszédgyakorlással.
A buszvezetésre aránylag kevés az esélyed, ott jól kell beszélni angolul, információt adni, megérteni a rádión kapott üzeneteket, válaszolni rájuk.
Egyébként a legjobb időszak a karácsony előtti hajtás, akkor érdemes kijönni, annyi gkv kell abban az időszakban az ügynökségeknek, hogy nem nagyon ellenőrizgetnek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bigdady Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 19:58 Hozzászólás témája: köszi a hozzászólást |
|
|
Ha az a fránya beszéd jobban menne már indulnék is.két éve nyelvvizsgásztam ott is az írásbeli sikerült csak
Addig is csak angolul szolok az utasaimhoz
Szeptemberbe keresek kint valami sofőrmunkát. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Augusztus 27. Szerda, 8:16 Hozzászólás témája: Re: köszi a hozzászólást |
|
|
| bigdady írta: | Ha az a fránya beszéd jobban menne már indulnék is.két éve nyelvvizsgásztam ott is az írásbeli sikerült csak
Addig is csak angolul szolok az utasaimhoz
Szeptemberbe keresek kint valami sofőrmunkát. |
Itt marhara nem erdekel a nyelvtan senkit sem, a 8 evem alatt ketlem, hogy valakit hallottam-e egyaltalan past perfect tense-t hasznalni.
Vegyel fel angol musorokat felirattal (= teletext 888-al), pl BBC Prime, ismetelgesd a mondatokat, tanulj hetkoznapi kifejezeseket, stb. Sajatitsd el a gepjarmuvezetes kifejezeseit.
Probalj meg angolul gondolkodni es akar magadban beszelni, akar az utasaidhoz is Hey, this old lady should better stay home and not travel during the rush hours... Wow, what a nice dress! Tudom, hulyen hangzik... de itt beszelned kell ahhoz, hogy eladd magad!
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Jenci Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 2. Kedd, 14:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Bigdady!
A mi cégünk pont Angliába keres teherautósofőröket. Alapfokú angol nyelvtudás kell.
Küldd el az önéletrajzod a regisztracio@veco.hu-ra és keresni fogunk telefonon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kemy11 Újonc

Csatlakozott: Mar 18, 2007 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: gödöllő
|
Elküldve: 2008. Október 22. Szerda, 5:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Az új élet kezdése nem kor függő! ha te úgy érzed itt az idő gyerünk!! Végy könnyes búcsút és vágj bele!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|