Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Október

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
missapocok
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Június 4. Szerda, 23:27    Hozzászólás témája: Október Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Tudom még messze van, de van már valaki aki októberben menne Londonban? Csapatalkotás, sötöbö...konkrét hely még nincs, de Encinél Tooting szimpatikus lenne.

Üdv, Tomi
Vision
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 11. Szerda, 22:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Esetleg én, Mosoly Megírod az msn címed? persze, ha van... Mosoly
De inkább novemberben... november közepe felé.
Így is jó lenne neked, vagy te mindenképp októberben indulsz útnak?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
lukylacka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 3. Vasárnap, 10:10    Hozzászólás témája: London Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello én október elején mennék ki Londonba. Ha esetleg valaki akkor szeretne kiutazni, csatlakozhatnék-e hozzá, vagy estleg ha valaki szertne velem jönni. Dobjon egy emailt a : lukylacka@hotmail.com címre.

Előre is köszi!
Bye
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
abenyus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 3. Vasárnap, 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is október elejét tűztem ki célul.. lukylacka neked meg küldtem e-mailt is ha bár abban is ugyan ez van leírva.. Mosoly

Üdv.: András

Akit érdekel még ez az időtájt akkor vegyen fel msn-re.. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
FLilu111
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 12. Kedd, 18:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ha minden jól alakul akkor októberben én is mgyek ki! Pénteken megyek az interjúra... Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
missapocok
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 18. Hétfő, 18:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Munkát és szállást már "találtatok"? Én nagyon szívesen betársulnék.
msn, email: missapocok@gmail.com
Üdv, Tamás
LeviTami
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 21. Csütörtök, 13:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Terveim szerint aug 25. indulok haza VW Passatommal. Eddig nincs utasom! Ha érdekel valakit a levitami@citromail.hu - ra írhat. Vagy a 07864127508 számon elérhet.

Visszafelé valakivel jönnék! Ha akadna valaki. Szeptember 1,2,3,4 időpont jó nekem. Én Blackpoolig jövök, de azámításba jöhet más város is!
Vissza az elejére
abenyus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 21. Csütörtök, 18:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki jönne? Az egyetlen biztois ember is visszamondta úgy hogy ha valaki jönne okt 13-án a wizz air 6kor induló járatával az keressen meg mert jobb lenne nem egyedül menni... Nagyon boldog msn: abenyus@yahoo.com
zsolti651126
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 23. Szombat, 19:48    Hozzászólás témája: abenyus Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Tetszett a Gyurcsány féle idézet: Menjen aki akar... /Nekem is elegem van!
Na szóval nekem majdnem jó az időpont, igazából október vége -
november eleje lenne az ideális.
Repülni akarsz? Azért kérdezem,mert a kocsimmal is mehetnénk, csak
még meg kellene gondolni, melyikkel érdemesebb. Egy Suziki wagon, 6
éves, úgyse sokat ér már az ára.
Irj, ha van ötleted! e-mail cimem: masseur65@freemail.hu
Szia: Zsolt Nagyon boldog Mosoly
Vissza az elejére
abenyus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 24. Vasárnap, 17:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Írtam mailt!
Molyci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 7:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha valakinek realizálódik ez az október környéke, esetleg szeptember vége és vállalná hogy elhoz egy macskát és max. egy szatyornyi cuccot (csak a határig kéne, Franciaországba elémennék és átvenném), az dobjon legyen szíves egy e-mailt nekem. Természetesen nem ingyen gondoltam. A macskát a határon - bár minden papírja rendben lesz - én akarom átléptetni, mert elég bogarasak ebben, ha visszafordítják, természetesen én akarok a problémával foglalkozni és nem idegentől várom. Viszont jó lenne ha állatbarát lenne az illető és a macska egyben érkezne meg. Mosoly Továbbá az utastérben lenne a kosár, hogy meg ne fulladjon, szóval kérem csak olyan, aki azért kicsit törődne is vele. Aki vállalja - a megbeszélt fuvaron árán kívül a későbbiekben is számíthatna ránk, mondjuk kellemes ingyenszállás képében ha pár napot közép-Angliában kirándulgatna, ilyesmi.
Köszi!
mail: tepettful@gmail.com
Vissza az elejére
southpaw
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 11:42    Hozzászólás témája: Re: Október Hozzászólás az előzmény idézésével

missapocok írta:
Sziasztok,

Tudom még messze van, de van már valaki aki októberben menne Londonban? Csapatalkotás, sötöbö...konkrét hely még nincs, de Encinél Tooting szimpatikus lenne.

Üdv, Tomi

Halihó!

Igen, én októberben

üdv, misi
Vissza az elejére
abenyus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 19:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Macska jöhetne de repülővel megyek! Nevető
Misi te meg este legyél MSN-en mert felvettelek csak nem vagy belépve!
ismét szolnék hogy OKTÓBER 13. HÉTFŐ REGGEL 6.00 WizzAir még elég olcsó a jegy... Nekem már megvan tehát én bizti azzal megyek de jó lenne ha nem egyedül mennék tehát ha valaki ilyentájtban jönne akkor nem lenne baj ha ezzel a géppel jönne! www.wizzair.hu -n lehet jegyet venni! Kacsintó
orshy82
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 29. Péntek, 21:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Abenyus!

Hú, sajna mi 14-én indulnuk a 6-os géppel Wizzair...a párommal és a kicsi babánkkal! Akkor nem jön senki? Mi nagyon félünk a repüléstől. Ja, és 19-én jövünk vissza!
Vissza az elejére
nisa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 29. Hétfő, 22:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Oktober vege fele megy valaki magyarorszagra autoval? Szivesen csatlakoznek!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban