Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

England vs. Ireland

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Siptiesto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 30. Szerda, 18:05    Hozzászólás témája: England vs. Ireland Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretném ha segítenétek egy picit nekem. Szeptemberben szeretnék kiutazni munkavállalás céljából hosszabb távra Angliába vagy Írországba. Mindkét országban vannak ismerősök, és mindenki mond jót és rosszat is. Csak éppen most azt hallottam hogy az írországi minimálbérből is jobban ki lehet jönni mint az angol minimálbérből. Én ha forintosítom mindkét ország minimálbérét, akkor tényleg az ír a jobb, több lesz kb. 50 ezer ft-tal. Sokat olvasok itt is és egy angliai fórumon is, de szeretném ha valaki mondana véleményt, hogy ő hogyan látja ezt a két országot, milyen szempontokat érdemes figyelemmel kísérni a választásnál. Illetve olyanok válaszát is várom, akik esetleg már mindkét országban próbáltak szerencsét, és vannak tapasztalatok. Válaszokat ide, vagy akár private-ben is szívesen fogadok!

Köszönöm mindenkinek! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Július 30. Szerda, 20:17    Hozzászólás témája: Re: England vs. Ireland Hozzászólás az előzmény idézésével

Siptiesto írta:
Sziasztok!

Szeretném ha segítenétek egy picit nekem. Szeptemberben szeretnék kiutazni munkavállalás céljából hosszabb távra Angliába vagy Írországba. Mindkét országban vannak ismerősök, és mindenki mond jót és rosszat is. Csak éppen most azt hallottam hogy az írországi minimálbérből is jobban ki lehet jönni mint az angol minimálbérből. Én ha forintosítom mindkét ország minimálbérét, akkor tényleg az ír a jobb, több lesz kb. 50 ezer ft-tal. Sokat olvasok itt is és egy angliai fórumon is, de szeretném ha valaki mondana véleményt, hogy ő hogyan látja ezt a két országot, milyen szempontokat érdemes figyelemmel kísérni a választásnál. Illetve olyanok válaszát is várom, akik esetleg már mindkét országban próbáltak szerencsét, és vannak tapasztalatok. Válaszokat ide, vagy akár private-ben is szívesen fogadok!

Köszönöm mindenkinek! Nagyon boldog

A forintositast felejtsd el. Ha a tavalyi 400 Ft-os arfolyamon forintositod, akkor meg az itteni a tobb, joval.

A szerencserol meg nem nyilatkozok, nem vagyok jos Mosoly

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Siptiesto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 2. Szombat, 7:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi seci! Mosoly

Másnak semmi infoja nincs? Hm?
Na várok még azért.....
Köszi..... Mosoly
Vissza az elejére
webthomas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 4. Hétfő, 15:18    Hozzászólás témája: Szerintem Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Szerintem Angliát válaszd. Személy szerint nekem Anglia jobban bejön, bár Írországban még csak turista voltam, de a volt barátnőm ott dolgozik, de Londonba akar költözni, mivel itt több a lehetőség. Szerintem Írország kevésbé pörgős mint Anglia, de hát kinek mi a jó. Én azt mondom, hogy munka szempontjából Anglia a jó választás.
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 7. Csütörtök, 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nem tudom, tényleg "kinek hogy", de szerintem meg telített a munkapiac, ami Londont illeti, rengeteg az ember, túl sok is, magas a bűnözés, stb. Persze ha nem valami különleges munkát akar az ember, hanem valami egyszerűt, akkor az Londonban mindig akad, viszont komoly melót csak akkor kapsz, ha van TAPASZTALATOD, főleg ha angliai. Anélkül veszett ügy...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
webthomas
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 14. Csütörtök, 15:39    Hozzászólás témája: Telített? Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem pedig nem telített az angliai, főleg a londoni munkaerőpiac. De ez csak az én véleményem. Ezt én a munkakeresésnél nem így érzékeltem, bár az tény, hogy ha a saját szakmádban akarsz dolgozni, akkor több idöbe telik munkát találni, mint ha mondjuk "csak" mosogatni vagy takarítani akarnál. A bünözés pedig az utóbbi idüben egy kicsit magasabb lett, de ennyi Magyarországon is van. Szerintem.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban