| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Siptiesto Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 30. Szerda, 18:05 Hozzászólás témája: England vs. Ireland |
|
|
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek egy picit nekem. Szeptemberben szeretnék kiutazni munkavállalás céljából hosszabb távra Angliába vagy Írországba. Mindkét országban vannak ismerősök, és mindenki mond jót és rosszat is. Csak éppen most azt hallottam hogy az írországi minimálbérből is jobban ki lehet jönni mint az angol minimálbérből. Én ha forintosítom mindkét ország minimálbérét, akkor tényleg az ír a jobb, több lesz kb. 50 ezer ft-tal. Sokat olvasok itt is és egy angliai fórumon is, de szeretném ha valaki mondana véleményt, hogy ő hogyan látja ezt a két országot, milyen szempontokat érdemes figyelemmel kísérni a választásnál. Illetve olyanok válaszát is várom, akik esetleg már mindkét országban próbáltak szerencsét, és vannak tapasztalatok. Válaszokat ide, vagy akár private-ben is szívesen fogadok!
Köszönöm mindenkinek!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Július 30. Szerda, 20:17 Hozzászólás témája: Re: England vs. Ireland |
|
|
| Siptiesto írta: | Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek egy picit nekem. Szeptemberben szeretnék kiutazni munkavállalás céljából hosszabb távra Angliába vagy Írországba. Mindkét országban vannak ismerősök, és mindenki mond jót és rosszat is. Csak éppen most azt hallottam hogy az írországi minimálbérből is jobban ki lehet jönni mint az angol minimálbérből. Én ha forintosítom mindkét ország minimálbérét, akkor tényleg az ír a jobb, több lesz kb. 50 ezer ft-tal. Sokat olvasok itt is és egy angliai fórumon is, de szeretném ha valaki mondana véleményt, hogy ő hogyan látja ezt a két országot, milyen szempontokat érdemes figyelemmel kísérni a választásnál. Illetve olyanok válaszát is várom, akik esetleg már mindkét országban próbáltak szerencsét, és vannak tapasztalatok. Válaszokat ide, vagy akár private-ben is szívesen fogadok!
Köszönöm mindenkinek!  |
A forintositast felejtsd el. Ha a tavalyi 400 Ft-os arfolyamon forintositod, akkor meg az itteni a tobb, joval.
A szerencserol meg nem nyilatkozok, nem vagyok jos
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Siptiesto Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 2. Szombat, 7:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi seci!
Másnak semmi infoja nincs? Hm?
Na várok még azért.....
Köszi.....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webthomas Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 4. Hétfő, 15:18 Hozzászólás témája: Szerintem |
|
|
Hello!
Szerintem Angliát válaszd. Személy szerint nekem Anglia jobban bejön, bár Írországban még csak turista voltam, de a volt barátnőm ott dolgozik, de Londonba akar költözni, mivel itt több a lehetőség. Szerintem Írország kevésbé pörgős mint Anglia, de hát kinek mi a jó. Én azt mondom, hogy munka szempontjából Anglia a jó választás. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 264 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Augusztus 7. Csütörtök, 11:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát nem tudom, tényleg "kinek hogy", de szerintem meg telített a munkapiac, ami Londont illeti, rengeteg az ember, túl sok is, magas a bűnözés, stb. Persze ha nem valami különleges munkát akar az ember, hanem valami egyszerűt, akkor az Londonban mindig akad, viszont komoly melót csak akkor kapsz, ha van TAPASZTALATOD, főleg ha angliai. Anélkül veszett ügy... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
webthomas Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 14. Csütörtök, 15:39 Hozzászólás témája: Telített? |
|
|
| Szerintem pedig nem telített az angliai, főleg a londoni munkaerőpiac. De ez csak az én véleményem. Ezt én a munkakeresésnél nem így érzékeltem, bár az tény, hogy ha a saját szakmádban akarsz dolgozni, akkor több idöbe telik munkát találni, mint ha mondjuk "csak" mosogatni vagy takarítani akarnál. A bünözés pedig az utóbbi idüben egy kicsit magasabb lett, de ennyi Magyarországon is van. Szerintem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|