| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
zera Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 15. Csütörtök, 15:11 Hozzászólás témája: MAgyar belgyogyasz |
|
|
Sziasztok
Van egy idos magyar belgyogyasz aki praktizal is mint hazi orvos. Magan rendeles eseten 30 fontot kell fizetni, ha a korzeteben laksz akkor viszont ingyenesen jarhatsz hozza!!!
Dr Kadas Tamas, Newton Road, W2 02072294578, be kell jelentkezni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 16:31 Hozzászólás témája: Re: MAgyar belgyogyasz |
|
|
Az iwiw-rol, magyar fogorvos:
"hello.van egy erdelyi magyar fogorvosno north finchleyben azt mondjak jo en meg nem voltam nala de itt a szama 02084458798" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 11. Vasárnap, 17:57 Hozzászólás témája: Re: MAgyar belgyogyasz |
|
|
Ezt is az IWIw-en olvastam:
"Hello Mindenki!
Én ismerek egy magyar fogorvost, aki minden héten jön ki, és olcsó, mindenképpen olcsóbb, mint a kintiek. Én már voltam nála, jó arc, és jó helyen van a rendelő is, London (oxford circus)
ez a címe: customercare@forest-ray.com
Írjatok, nekem rögtön válaszolt.
sziasztok
Balázs" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 12:26 Hozzászólás témája: Re: MAgyar belgyogyasz |
|
|
Ez is az iwiw-en volt, gondolom ugyanaz a szemely csinalja...
"Londoni fogorvosi kezelés
Angliai betegszervező cég keretei között, magyar fogorvos, szájsebész végez konzultációt Londonban. Következő rendelés 2007 Március 6-án lesz. Ha bárkinek szüksége van fogorvosi konzultációra, állapot felmérésre, kezelési tervre, röntgenre, hívjon vagy írjon bizalommal. Időpont egyeztetés után mindenképpen szívesen segítünk. Angol ismerőseit szintén szívesen látjuk. Londoni konzultáció után, az angol áraknál lényegesen kedvezőbb áron végezzük a kezeléseket. +36302025600 +07910049874 email: sugar@forest-ray.com info: http://www.forest-ray.com" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Baliboy79 Újonc

Csatlakozott: May 26, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: London, Beckenham
|
Elküldve: 2007. Június 6. Szerda, 21:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hali! En Beckenhamben elek, es az lenne a keresem, hohy ha vki tud ezen a kornyeken magyar fogorvost, legyszi irjon nekem! Nagyon koszi! Moni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
FecaCanterbury Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 16. Hétfő, 22:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| en a canterbury korhazban dolgozom, bar nem medical staffkent, de be vagyok regisztralva magyar tolmacsnak a az EKHThoz , ha valakinek kell segitseg csak dobj egy mailt a ferencbedo@tiscali.co.hu ra es szivesen segitek a tolmacsolasnal, ha a korhazban van dolgod. Ha nem Canterbury hanem valahol mashol Kentben, akkor mindenkeppen idoben szoljatok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
forest-ray Újonc

Csatlakozott: Jul 25, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: 42 Harley Street
|
Elküldve: 2007. Július 25. Szerda, 16:39 Hozzászólás témája: Magyar Fogorvos Londonban |
|
|
Magyar Fogászat Londonban
Kedvező Ár & Magas Minőség
42 Harley Street (Oxford Circus)
Email:customercare@forest-ray.com
Te: 020 8123 3132 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabor410 Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 7. Péntek, 7:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ezen a cimen van egy jo magyar fogorvos 41 Willoughby Road.London N8 0JG Entrance:No1... Pikadelli Lane vonalon a Turnpike Lane,metroval szemben ha onnan kinezel a Millenium Dental Practice-ban dolgozik....Svedorszagban vegezte a sulit es szeretettel var Titetek.......az allami (NHS)szabalyai szerint ami olcso....Dr. Piros Gabor a neve. A rendelo telefonszama O20-8340 4015 ha nem tudtok angolul montdjatok, hogy Gabor es majd odamegy a telefonhoz...... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 7. Péntek, 15:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Ismerem a Gábort, mindenképpen merem ajánlani, rendkívül barátságos, segítőkész, minden egyéb gondotokkal is fordulhattok hozzá bizalommal.
Én még Bristolból ismerem, "pocsékul" főz, de a szakmában remek!
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
alkopop79 Újonc

|
Elküldve: 2007. December 18. Kedd, 1:52 Hozzászólás témája: |
|
|
"En tudok egy nagyon jo fogorvost Londonban aki nem magyar ugyan, de olcso, tiszta es nagggyon jofej!!! A gond hogy kint van a picsaban Mill Hill-nel (Northern Line(3-as vagy 4-es zona)) de a metrojeggyel lehet ugyeskedni mert nincs ott kapu"
Az ilyen szarevok miatt orulok, hogy nem otthon elek. Nem igaz, hogy egy metrojegyet nem birsz kifizetni, te barom. De gondolom nem is a penzrol van szo, hanem arrol hogy lopni jo. Inkabb maradtal volna otthon.... amugy meg nem ertem ezt a magyar orvos-dolgot. Miert nem tanultok meg angolul? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 927 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. December 18. Kedd, 9:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| alkopop79 írta: | "En tudok egy nagyon jo fogorvost Londonban aki nem magyar ugyan, de olcso, tiszta es nagggyon jofej!!! A gond hogy kint van a picsaban Mill Hill-nel (Northern Line(3-as vagy 4-es zona)) de a metrojeggyel lehet ugyeskedni mert nincs ott kapu"
Az ilyen szarevok miatt orulok, hogy nem otthon elek. Nem igaz, hogy egy metrojegyet nem birsz kifizetni, te barom. De gondolom nem is a penzrol van szo, hanem arrol hogy lopni jo. Inkabb maradtal volna otthon.... amugy meg nem ertem ezt a magyar orvos-dolgot. Miert nem tanultok meg angolul? |
A metrojeggyel egyetertek, aki ezen ugyeskedik a tobbi becsuletes itt elo magyar megiteleset rontja.
Az angolul megtanulasnak es a magyar orvosnak semmi koze egymashoz szvsz. Jegyzem meg 7+ evunk alatt angol normalis orvosunk nem volt. Aki normalis volt az vagy francia volt, sajnos elment a korzetunkbol. Angol fogorvost meg nem hallottam, hogy ajanlott volna barki is, amikor kerestem fogdokit, akkor a cegnel kaptam kb 5-6 emailt - 0 angol (volt ausztral, uj zelandi, indiai, nemet, de angol veletlenul sem)
Masreszt ha valamim faj, akkor sokkal egyszerubben es ami a lenyeg! pontosabban elmagyarazom magyarul, mint angolul, fuggetlenul attol, hogy esetleg el tudom mondani angolul is.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2007. December 18. Kedd, 11:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem az angol fogdoki mindenaron ki akarta szedni a bolcsesseg fogamat. Vagy betomni, csak hogy mindenkepp csinaljunk vele valamit mert hogy szerinte az lukas. Szerintem meg evek ota ilyen es nem faj. Amugy meg egy sima fogko leszedesre mentem hozza.
Mondjuk az itt praktizalo magyar fogorvosokrol is lenne mit meselni. Mindenesetre a lenyeg az hogy az angol olcsobban dolgozott es semmivel sem rosszabbul. Legalabbis mi ezt tapasztaltuk....
Szoval az a legjobb ha egyikre sincs szukseg.  _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mishi Újonc

Csatlakozott: Jul 28, 2008 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Northwich
|
Elküldve: 2008. Július 28. Hétfő, 22:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok. Én Northwichba élek és itt a környéken kéne Magyar fogdoki. Manchester vagy Liverpool vagy valahol North west.Ha tud valaki irjon.Köszi mishi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 402 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Augusztus 2. Szombat, 0:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| mishi írta: | | Sziasztok. Én Northwichba élek és itt a környéken kéne Magyar fogdoki. Manchester vagy Liverpool vagy valahol North west.Ha tud valaki irjon.Köszi mishi |
Szia Mishi! Bocs az offolásért (fogorvost nem tudok), de nem véletlenül veletek futottunk össze Llandudno-ban múlt hétvégén? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kiskubu Újonc

Csatlakozott: Aug 11, 2008 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Augusztus 12. Kedd, 21:11 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok nekem egy olyan kerdesem lenne hogyha van nin-om, az szamit valamit ha elmegyek a fogdokihoz? Esetleg valamivel olcsobb lenne? Na meg hat a tarifakat sem ismerem mondjuk egy tomes vagy egy huzas mennyibe kerulne az nin-al? Mivel nem vagyok eleresztve anyagilag igy fontos lenne az ar, meg surgos mert mar szuk egy hete faj a fogam es hajlamos vagyok a begyulladasra es lassan elfogy a gyogyszeremis ugyhogy gond lessz ha nem megyek el... ha valaki tud segiteni akkor azt nagyon megkoszonnem. erre a freemailre irhattok uzit: kiskubu@freemail.hu vagy ide.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|