| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Lionking Újonc

Csatlakozott: Oct 04, 2006 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Máj 23. Péntek, 23:56 Hozzászólás témája: Autó biztosítás B/M fokozatot elfogadják |
|
|
Sziasztok,
Esetleges használt autó vásárlásnál Angliában a biztosító a magyarországon kapott B/M fokozatomat elfogadja? Vagy ha nem, akkor A0-ban kell kezdenem?
megtaláltam máshol bocsi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 430 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 20:19 Hozzászólás témája: Re: Autó biztosítás B/M fokozatot elfogadják |
|
|
| Lionking írta: | Sziasztok,
Esetleges használt autó vásárlásnál Angliában a biztosító a magyarországon kapott B/M fokozatomat elfogadja? Vagy ha nem, akkor A0-ban kell kezdenem?
megtaláltam máshol bocsi! |
Elfogadja, de kell kérned az otthoni biztosítónál angol nyelvű B/M igazolást, azt leadod mellé, és onnan folytatódik a fokozat.
Kicsit húzzák a szájukat otthon, amikor az ember kéri, de kötelesek kiadni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
1potter Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 28. Hétfő, 9:32 Hozzászólás témája: |
|
|
A biztositásal kapcsolatba érdeklődnék Mo-n vásárolt angol autó minden papirja megvan müszaki,TAX stb biztositást kötnék rá mi a szükséges hozzá minden ami ezzel kapcsolatos irjátok meg csak angol cimem van és még Mo-n vagyok.
kössz;P |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|