Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Pszichológus

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Magyar orvos
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Katika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 8. Vasárnap, 21:38    Hozzászólás témája: Pszichológus Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Northamptonshire-ben élek, és egy barátomnak pszichológusra lenne szüksége. Ha tudtok valakit aki magyar, vagy legalábbis beszél magyarul kérlek írjatok!
Köszi: Kati

kati004@citromail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 1. Szerda, 17:43    Hozzászólás témája: Re: Pszichológus Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Katika!

Zoli vagyok és a feleségem neurológus, sajnos nem pszichológus, de ha valami nagy gebasz van esetleg segíthet, mivel jelenleg pszichiáterekkel dolgozik.

zoltan.toth@btinternet.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
SulyokKinga
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 25. Péntek, 15:27    Hozzászólás témája: én tudok Hozzászólás az előzmény idézésével

Londonban ismerek egy magyar pszichológust, Gaál Viktor a neve. (info@gaalviktor.hu). Csak ajánlani tudom, személyes tapasztalat.
Mosoly

Üdv:
Kinga
Vissza az elejére
luzer
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 5. Kedd, 9:53    Hozzászólás témája: sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeptembertől mennék ki Angliába és az lenne a kérdésem, hogy kint felírják e az antidepresszánsomat (cipralex ) és asztmasprémet vagy itthonról kell küldetnem . igazából nem tudom , hogy működik kint az egész doktorosdi.

Üdv Geri
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Magyar orvos Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban