| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2005. December 18. Vasárnap, 11:43 Hozzászólás témája: Croydon |
|
|
| Croydonban élö magyar család vagyunk, közel a 40-hez. Hasonló korosztályu, jó kedvü, fiatalos családokkal ismerkednénk.Ha gondolod válaszolj itt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Január 20. Péntek, 16:45 Hozzászólás témája: SZIASZTOK MAGYAROK! |
|
|
GABI VAGYOK JELENLEG MÉG ITTHON VAGYOK MAGYARORSZÁGON!
20-ÉVES VAGYOK 2-SZAKMÁM VAN, JELENLEG MOST GIMIS VAGYOK ITT AHOL ÉLEK.
NAGY VÁGYAM, HOGY NYÁRON KI TUDJAK MENNI ANGLIÁBA, NYELVET TANÚLNI, ÉS DOLGOZNI IS.
TI NEM TUDNÁTOK NEKEM SEGÍTENI, MÁRMINT OLYAN HELYRE MENNÉK, AHÓL MAGYAROK VANNAK.
MUNKA SZEMPONTJÁBÓL MINDEN MUNKÁT ELVÁLALOK, ÉN PL: ILYENEKRE GONDOLTAM ELÖSZŐR, HOGY MOSOGATÁS.
TULAJDONKÉPEN A NYELV MIATT MENNÉK KI.
VÁROM VÁLASZOTOKAT!
ÜDV: GABI |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Csabesz Újonc

Csatlakozott: Feb 28, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2006. Március 12. Vasárnap, 10:07 Hozzászólás témája: Siklós |
|
|
Szevasztok !
Úgy olvasátok ezt az üzenetet ,hogy ez az első próbálkozásom. Most még Magyarországon vagyok , de gondolkodom azon ,hogy szerencsét próbaljak Angliaban. Itthon egy kerámia alkotóházban dolgoztam s most is visszajárok kerámiát égetni. 1985 óta dolgoztam itt ,ez idő alatt megtanultam a kerámia készítéssel kapcsolatos fogásokat, 1989-től égetőmester lettem ,nagyon sok féle égetési eljárást megtanultam .
Az lenne a kérdésem ,hogy nem tudnál-e segíteni abban ,hogy ebben a szakmában ott Angliában van-e remény elhelyezkedni ?
Most újra neki veselkedtem az angolnyelv tanulásának, az időpont amikor indulnék 2007 nyara. Előre is kösz mindensegítséget.
Csaba |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
katalinm Újonc

Csatlakozott: Feb 15, 2006 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Március 12. Vasárnap, 15:00 Hozzászólás témája: Re: Croydon |
|
|
Sziasztok!
Szeretnék megismerkedni angliai magyarokkal, az ottani kultúrával. Ehhez olyan lehetőséget, munkát keresek Angliában, ahol anyanyelvi szinten elsajátíthatnánk a nyelvet 13 éves fiammal együtt. Előképzettségünk minimális, nyelvvizsgánk nincs, de jó a nyelvérzékünk, és gyorsan tanulunk. Szívesen vállalnék munkát farmon, gazdaságban, később fogyatékos, hátrányos helyzetű gyermek mellett.
Jelenleg egy budapesti 12 évfolyamos iskolában dolgozok iskolatitkárként. Korábban fogyatékos gyermekekkel, gyermekvédelemmel is foglalkoztam, és több területen is - kereskedelem, lakberendezés, otthonteremtés - szereztem gyakorlatot.
Sajnos az irodai munka nem elégíti ki energikus, kreatív, sokoldalú érdeklődésemet, ezért mindenképpen szeretnék mielőbb váltani. Talán nem késő új területeket felfedezni, új embereket megismerni és új barátokra szert tenni.
Szívesen venném a észrevételeteket, véleményeteket.
Üdv: katalin |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Matt Újonc

|
Elküldve: 2006. December 31. Vasárnap, 13:45 Hozzászólás témája: Croydon |
|
|
Hi!
Matt vagyok, most eppen Croydonban lakom egy ismerosnel.
Jo lenne a szilveszter estet nem egyedul tolteni, tud vki valami bulit erre fele
szilveszter estere??? ))
Bye |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Johnny Újonc

Csatlakozott: Mar 17, 2006 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Bookham
|
Elküldve: 2007. Április 2. Hétfő, 12:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok Croydoni Magyarok!
Én 4hét mulva indulok Crodonba és új barátokat keresek!nem sokat tudok croydonról,de már nagyon várom hogy ott legyek!ha valaki szeretne ismerkedni várom :MSN:meszes.janos@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
krisz77 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 28. Hétfő, 20:57 Hozzászólás témája: Croydonban élő magyarok jelentkezzetek |
|
|
Sziasztok!Croydoni magyarokat keresek!
Mi május 20-án érkezünk.
Esetleg tud valaki segíteni a kinti ügyek intézésében?
Ha nem az sem gond.Örülnénk annak is ha barátokat találnánk!
Mindenkinek szép napot
Írjátok meg légyszi milyen Croydon?
Milyen az ottani élet?Milyen környék?
üdv.: Brigi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cita Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 9. Péntek, 11:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| egy croydoni magyar: csillaki@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
judit78 Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 21. Hétfő, 7:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| Krisz77!Küldtem prívát üzit.Légyszi jelentkezz!!!!Fontos volna.Ha valaki ismeri vagy tudja az email címét írjon.Köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
balance Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 22. Kedd, 22:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok crzdonban melozom nemsokára ott fogok lakni szivesen ismerkednék emberekkel msn sings18freemail@msn.com ha gondoljátok hy... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arisa Újonc

Csatlakozott: May 01, 2008 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Július 23. Szerda, 16:45 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok! En ugyan Sydenhamben lakom, de Croydonban dolgozom. Ha valaki gondolja, nyugodtan irjon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
stimea Újonc

Csatlakozott: Jul 11, 2008 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Elküldve: 2008. Augusztus 14. Csütörtök, 6:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mi kb. augusztus végén utazunk Croydonba, ott szeretnénk dolgozni és élni. 4-en megyünk, 28-40 év közöttiek vagyunk és jó lenne magyar barátokat találni:)
Nagyon sokat olvastam Croydonról, de jó lenne, ha valaki aki ott él írna róla egy pár sort.
Köszönöm!
Üdv _________________ Stimea |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|