Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Bankkártya
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Dori21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 12. Csütörtök, 19:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jajj nagyon köszönöm h tanácsot adsz, és meg is fogadom, rengeteg dolog van amit lehet h rosszul csinálok/csinálnék. Jó ha elmondja vki tapasztalt h mit h érdemes. De nem féltél annyi készpénzzel?:S
És am annyi elég a kezdetekhez?:O
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 13. Péntek, 11:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát persze rizikós annyi készpénzzel mászkálni, de én nem egyedül mentem, hanem a párommal. De ha biztonságos helyre teszed (bugyi, melltartó... najó, csak viccelek Nevető ), akkor nem lesz gond.

Meg aztán mi vidéken kezdtük az angliai életet, azért ott messze alacsonyabb a bűnözés.

Mivel úgy mentem ki, hogy már volt munkám, igen, annyi bőven elég volt. Viszont ha még nincs, egy ezrest minimum hozz ki magaddal, a kezdeti időkben annyit simán fel lehet élni egy hónap alatt!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kenese
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 13. Péntek, 17:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Egy keresem lenne hozzatok:Meg Londonban tartozkodom,de mire a fizetesemet rautaljak a kartyamra(Barclays debit card) mar Magyarorszagon kell lennem.Feltudom-e venni a penzem ezzel a kartyaval es ha igen kb.mennyit vonnak le majd? Automataban is mukodik a dolog? Koszi elore is..
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Június 15. Vasárnap, 0:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Feltudod venni a pénzed Magyarországon is,
egyes automatákból nem, de a legtöbb helyen igen.
lelaklali
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 16:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Személyivel és jogsival is lehet bankszámlát nyitni???

Előre köszönöm a válaszokat!
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 18:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lelaklali írta:
Sziasztok

Személyivel és jogsival is lehet bankszámlát nyitni???

Előre köszönöm a válaszokat!

Nem igazán, minimum kell az útlevél is hozzá, ha jól tudom mindenhol ragaszkodnak ehhez a bankok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
kicsherceg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 4. Péntek, 15:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

helló!
Nekem egy olyan gondom lenne,hogy már itthon vagyok Magyarországon és le akartam venni a pénzemet egy automatából.De sajnos egyikből sem megy és nem tudom miért.Lennie kell rajta pénznek,de semmit nem tudok levenni.Llodys bankkártyám van,Békéscsabán élek.Most írtam a Lloydsnak emailt remélem,válaszolnak is.ha valaki tud valamilyen megoldást vagy tanácsot adni,azt nagyon szépen megköszönöm.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 4. Péntek, 18:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kicsherceg írta:
helló!
Nekem egy olyan gondom lenne,hogy már itthon vagyok Magyarországon és le akartam venni a pénzemet egy automatából.De sajnos egyikből sem megy és nem tudom miért.Lennie kell rajta pénznek,de semmit nem tudok levenni.Llodys bankkártyám van,Békéscsabán élek.Most írtam a Lloydsnak emailt remélem,válaszolnak is.ha valaki tud valamilyen megoldást vagy tanácsot adni,azt nagyon szépen megköszönöm.
Velem megtortent ugyanez, ez biztonsagi ovintezkedes a bank reszerol, sajnos be kell telefonalni es konfirmalni, hogy te hasznalod a kartyat Magyarorszagon.

-peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kicsherceg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 5. Szombat, 16:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm szépen!Közben megkaptam ugyanezt a választ a Lloydstól.
Még egyszer köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
KLaszlo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 20. Vasárnap, 9:41    Hozzászólás témája: Hogy van ez? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Én Aug.18-a körül utazom Londonba. A sok hivatalos elintéznivaló mellett főleg a számlanyitástól félek, főleg, hogy alapfokú szinten beszélem a nyelvet. Talán nem leszek egyedül a rengetegben, de ha mégis, akkor is megyek, mert eldöntöttem. Ebben az esetben pedig csak magamra számíthatok. 2 problémám van, hogy OTP-s bankkártyám van, amiről hitelt vonnak(minimális összegű). Ezt a hitelt meg szeretném tartani a számlán, tehát nem csekken akarom feladni minden hónapban. Van-e erre lehetőség, ill. milyen feltételek mellett lehetséges. A másik kérdésem, hogy mekkora összeget számolnak fel nekem, ha magyar bankszámlaszámra utalok Angliából?
Hallottam, h a számlanyitás odakint ingyenes, de nem ismerem a feltételeket. Szerintetek az itthoni tartozásomat(számítógéprészlet) utaljam át havonta csekken?

Ide is írhattok: komaromilaszlo@hotmail.com
Köszi.
Vissza az elejére
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 20. Vasárnap, 18:37    Hozzászólás témája: Re: Hogy van ez? Hozzászólás az előzmény idézésével

KLaszlo írta:
Sziasztok.

Én Aug.18-a körül utazom Londonba. A sok hivatalos elintéznivaló mellett főleg a számlanyitástól félek, főleg, hogy alapfokú szinten beszélem a nyelvet. Talán nem leszek egyedül a rengetegben, de ha mégis, akkor is megyek, mert eldöntöttem. Ebben az esetben pedig csak magamra számíthatok. 2 problémám van, hogy OTP-s bankkártyám van, amiről hitelt vonnak(minimális összegű). Ezt a hitelt meg szeretném tartani a számlán, tehát nem csekken akarom feladni minden hónapban. Van-e erre lehetőség, ill. milyen feltételek mellett lehetséges. A másik kérdésem, hogy mekkora összeget számolnak fel nekem, ha magyar bankszámlaszámra utalok Angliából?
Hallottam, h a számlanyitás odakint ingyenes, de nem ismerem a feltételeket. Szerintetek az itthoni tartozásomat(számítógéprészlet) utaljam át havonta csekken?

Ide is írhattok: komaromilaszlo@hotmail.com
Köszi.

Szia, nekem is van odahaza csoportos beszedesi megbizasom otp-s szamlarol. Atutalasra a www.moneybookers.com nevu online konyvelo ceget ajanlom. Rajtuk keresztul utalgatok mar vagy 3 eve. Teljesen megbizhatoak es biztonsagosak - neha tul biztonsagosak. Konkretumot nyilvanvaloan a sajat peldambol tudok meriteni: HSBC-nel van szamlam. A sima current(folyo) accountnak tudtommal nincs havi dija, kozvetlenul a szamlarol Mo.-ra utalni 15 fontba kerul osszegtol fuggetlenul es kb. 3-5 munkanap. A moneybookers-t hasznalva hazautalni 1 font valahany pennybe kerul es massziv ket munkanap (harmadnapra ott van). Itteni csekket ne kuldj (ha erre gondoltal), mert az hihetetlen es belathatatlan problemak sorozatat inditja el. Errol majd maskor es mashol. Kuldtem egy privit is.

-peetee-
"...Szeretem a jobb lábát! De a balt sajnos, hmm... más fából faragták! A jobb lába nagyon megfelel a szerepre, rögtön ezt gondoltam, amikor bejött: "De jó ez a jobb láb a szerepre!" Semmi sincs a jobb lába ellen. Az a baj, hogy mellette sem!..."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Dori21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 29. Kedd, 8:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziaaztok!
Ez a téma a barátomat meg engem is érint. Ketten vettünk fel kölcsönt és az ő számlájáról vonják. Szal akkor kintről tudok simán utalni a itthoni számlára, hogy tudják vonni, de nem éri meg bankon keresztül, hanem inkább ezt a céget ajánlod?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 6. Szerda, 23:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dori21 írta:
Sziaaztok!
Ez a téma a barátomat meg engem is érint. Ketten vettünk fel kölcsönt és az ő számlájáról vonják. Szal akkor kintről tudok simán utalni a itthoni számlára, hogy tudják vonni, de nem éri meg bankon keresztül, hanem inkább ezt a céget ajánlod?

Igy van.

-peetee-
"...Szeretem a jobb lábát! De a balt sajnos, hmm... más fából faragták! A jobb lába nagyon megfelel a szerepre, rögtön ezt gondoltam, amikor bejött: "De jó ez a jobb láb a szerepre!" Semmi sincs a jobb lába ellen. Az a baj, hogy mellette sem!..."
Vissza az elejére
Dori21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 7. Csütörtök, 10:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszönöm szépen a választ!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban