Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2007. Február 26. Hétfő, 15:41 Hozzászólás témája: Harrow és környéke
Sziasztok!
Van valaki Harrow környékén? Úgy tűnik, hogy oda vet a sors. Várok minden kedves jelentkezőt, aki tud nekem valami infót adni vagy szívesen barátkozna odakint.
Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 18:36 Hozzászólás témája:
Uff Radika! Amig Wembley-ben laktunk, rendszeresen jartunk arra, eleg jo kornyeknek tunt. Bevasarlokozpont, (olyan gyanusan kozepesebbecske) setaloutca rengeteg uzlettel, buszpalyaudvar kozvetlenul az egesz mellett, feher tobbseg, nyugalom... Csak jot tudok Harrow-rol emliteni, gratula ha ott horgonyzol majd le!
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 15:52 Hozzászólás témája:
WinneTWO írta:
Nincs mit! De nem tudom, hogy csinaltad azt, hogy kijottel egy napra es meg melot is szereztel. Egyaltalan varnak Rad addig
Hát ügyesen. Meghívásra mentem és már a kezemben van a hivatalos, kötelező érvényű ajánlat, amit aláírtam, tehát innentől kezdve megállapodásnak minősül. És az áprilist nem én találtam ki, ők mondták, hogy 6 hét. Szóval igen, várnak rám addig (bár inkább én rájuk).
A varázslat pedig nem annyira varázsos. Ismerjük egymást egy előző munkahelyemről. Két évig voltak a beszállítóim és már akkor csábítottak ki, de nem mentem. Utána én akartam menni, de náluk nem volt hely. Most meg találkoztak az érdekek.
Elküldve: 2007. Április 20. Péntek, 21:38 Hozzászólás témája: Re: Harrow és környéke
radika írta:
Sziasztok!
Van valaki Harrow környékén? Úgy tűnik, hogy oda vet a sors. Várok minden kedves jelentkezőt, aki tud nekem valami infót adni vagy szívesen barátkozna odakint.
Elküldve: 2007. Április 22. Vasárnap, 0:46 Hozzászólás témája: Re: Harrow és környéke
annamstel írta:
radika írta:
Sziasztok!
Üdv
Igeeeen, en Northoltban dolgozom & lakom!!!!!!!!!
Helloka!
Orulok, h jelentkeztel. ) Osszefutunk valamikor? Irj ide: radika@citromail.hu
Elküldve: 2007. Máj 31. Csütörtök, 21:42 Hozzászólás témája:
hallo most jottunk felesegemmel new yorkbol egy hete hounslow ba vetett a sors minket .en 29 vagyok .baratkoznank ha valaki van a kornyeken....e mail nowakila@gmail.com
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban