Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

O.P.S. munkaközvetítő cég

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sohoboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 25. Vasárnap, 22:16    Hozzászólás témája: O.P.S. munkaközvetítő cég Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves munkát keresők !

Hallottam az OPS nevű munkaközvetítő cégről, megnéztem a weblapját is. Ígéretesek az általuk kínált munkák, csak egy apró gond van a céggel, illetve kettő: egyik az, hogy ún. menedzselési díjat kérnek a munkaközvetítésért, jóllehet az úniós direktívának megfelelően már magyar kormányrendelet is tiltja, hogy munkaközvetítésért pénzt kérjenek el. Teljesen mindegy minek nevezik. Egyszerű logikai levezetés: Ha nem fizetsz menedzselési díjat akkor nem közvetítenek neked munkát. Ergo: a menedzselési díj a munkaközvetítés feltétele, azaz menedzselési díj = munkaközvetítési díj, tehát teljesen illegális amit csinálnak. A másik, ami hiányzik a honlapjukról, az a székhelyük, illetve telephelyük megjelölése, valamint az, hogy pontosan kit lehet keresni.

üdv: Egy nem az OPS által munkát talált ember.

Jó tanácsok munkakereséshez:

- nagyon erős alapfok, ami már majdnem középfok
- legalább két hónapra elegendő pénz, ami kb.1000 font/személy
- előre elkészített önéletrajzok többféle munkához, természetesen annak megfelelő munkahely megjelölésekkel, hiszen a papír sok mindent elbír

További kérdésekre szívesen válaszolok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sohoboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 25. Vasárnap, 22:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elnézést ! Az OPS -nak ma már találtam egy szegedi elérhetőségét, jóllehet ez a lényegen nem változtat.

Mindenki saját maga dönti el, hogy megkockáztat-e 70-75 e. Ft-ot, vagy pedig megpróbál egy olyan közvetítő céget keresni, amelyik a munkáltatótól kapja meg a sikerdíjat a közvetítésért.
Vissza az elejére
sohoboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 26. Hétfő, 10:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pozitívum, hogy egyik ismerősöm általuk talált munkát, igaz kifizette a menedzselési díjat. Viszont az OPS ról ellentétben más cégekkel még nem hallottam olyat, hogy átverték volna az embereket. Nyomon követem majd ismerősöm sorsát, és írok még információkat.
Vissza az elejére
sohoboy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 10. Kedd, 20:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Újabb pozitívum !

A managelési díj valóban managelési díjat jelent ! Voltak problémái az ismerősömnek a munkahelyén, és az ügynökségnek jelezték ezt. Valószínűleg beszélhettek az angol managementtel, mert azóta megszűntek a problémák. Tehát ez valóban egy olyan közvetítő cég, ahol azután is segítenek miután már elhelyezkedtél.
Vissza az elejére
agnusz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 10:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia! Engem érdekelne ez a munkaközvetítő, de elég óvatos vagyok, mert a páromat már egyszer beúzták a csőbe. Szóval összegezve szerinted megéri a befizetés? Az ismerősödnek végül is összejött?
Előre is köszi!
Vissza az elejére
setyi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 18. Péntek, 16:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos nekem rossz tapasztalatom is volt velük,bár az első munkaközvetítésük rendben volt.Találtak munkát, kifizettem a díjat,de visszaléptem,ez az én hibám,rendben.Másodjára találtak munkát,a díjat kifizettem,majd a leemdő munkáltatóm lépett vissza,nem az én hibámból.A pénz szerintem visszajárna,de hiába keresem Őket,sajnos nem történik semmi.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban