Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Segítséget kérnék valakitől,nem munkakeresés

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
xanikoxx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 16. Szerda, 12:40    Hozzászólás témája: Segítséget kérnék valakitől,nem munkakeresés Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy óriási szivességet kérnék valakitől,igérem nagyon hálás leszek érte.
A kérésem az lenne hogy nem -e megtenné valaki nekem hogy lefordítaná az önéletrajzom.
Nem tudom angolul és így nem tudok jelentkezni egy állásra amire felvennének azt hiszem de a feltétel az hogy írja egy angol nyalvű önéletrajzot.
Megírtam magyarul és van egy fordító programom (dativus) de az nagyon nyers fordítást adott ki.Szóval azt nem adhatom le.
Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
Tudom,hogy ez most nagy bunkóság ilyet kérni de nagyon kell az állás.
Előre is köszi.
Ha tudsz segíteni akkor ide írd meg az e-mail címed és én elküldöm rá a magyar önéletrajzot.
Nem kell sokat fordítani 22 éves vagyok így nincs sok minden amit taglalnom kéne Zavarban levő
Egyszerű és rövid életrajzot írtam!!!

Kérem,akárki, segítsen akinek módjában áll,nagyon fontos lenne.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
xanikoxx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 18. Péntek, 13:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Hát nem tud nekem senki segíteni?Még mielőtt valaki azt gondolná,hogy átakarom verni a munkáltatót az téved tudja hogy semmit nem tudok angolul,nem volt neki nehéz kitalálni.Kérem valakit hogy segítsen.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008. Július 18. Péntek, 13:45    Hozzászólás témája: Re: Segítséget kérnék valakitől,nem munkakeresés Hozzászólás az előzmény idézésével

xanikoxx írta:
Egy óriási szivességet kérnék valakitől,igérem nagyon hálás leszek érte.
A kérésem az lenne hogy nem -e megtenné valaki nekem hogy lefordítaná az önéletrajzom.
Nem tudom angolul és így nem tudok jelentkezni egy állásra amire felvennének azt hiszem de a feltétel az hogy írja egy angol nyalvű önéletrajzot.
Megírtam magyarul és van egy fordító programom (dativus) de az nagyon nyers fordítást adott ki.Szóval azt nem adhatom le.
Ha valaki tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném.
Tudom,hogy ez most nagy bunkóság ilyet kérni de nagyon kell az állás.
Előre is köszi.
Ha tudsz segíteni akkor ide írd meg az e-mail címed és én elküldöm rá a magyar önéletrajzot.
Nem kell sokat fordítani 22 éves vagyok így nincs sok minden amit taglalnom kéne Zavarban levő
Egyszerű és rövid életrajzot írtam!!!

Kérem,akárki, segítsen akinek módjában áll,nagyon fontos lenne.

Küld át privát üzenetben.
Magyarországról: 00442081506729 vagy 00447921190650
Iroda: 358 Purley Way, Croydon, CR0 4NY
Nyitva: H-P 9.30 - 17.00
Szombat: 9.00 - 14.00
Vissza az elejére
Dori21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 22. Kedd, 11:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ha már segítség kérés...Nekem is lenne egy nagy kérésem Zavarban levő
Van valaki, aki a Holloway Road környékén lakik? Ha igen szeretném megkérni egy nagy szívességre.
Szeptember 3.-án megyünk Londonba, de tanácsolták, hogy mielőtt kimegyünk menjünk el és nézzük meg a szállásadónk irodáját, hogy nehogy átverés legyen...
Viszont már így is sokba van a repjegyünk meg a többi költség Zavarban levő
Ha nem túl nagy gond akkor megkérhetek valakit, hogy nézze meg nekünk? Cserébe viszek egy kis hazai "ízt" 3-án ;D
Kérem privibe jelezz nekem, ha tudsz segíteni!

Előre is köszönöm: Dóri
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban